PGL Major Krakow – Betting, Odds och Spelschema

PGL Major Krakow – Betting, Odds och Spelschema

PGL Major Krakow 2017 Betting

PGL Major Krakow, en av årets största csgoturneringar, går av stapeln nu den 16-23 juli. Och det som står på spel, förutom äran och en tung trofé, är den enorma prispotten på $1,000,000 (ca 8 441 400 kr), varav vinnaren får hälften. Det är 16 av världens bästa lag som kommer att vara på plats i Krakow, Polen och slåss om att få ta del av kakan. Läs vidare för komplett information om PGL Major Krakow betting, odds, spelschema och mycket mer därtill!

[bonustable num=2 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

PGL Major Krakow 2017 Odds

Turneringen drar som sagt igång på söndag den 16 juli, men du kan redan idag lägga ett antal olika spel. Förutom vinnarodds (lag att vinna hela turneringen) så hittar du även matchodds, lag att nå final och vinnarens region. Och det är spelbolagen bet365 (klicka för att läsa mer) och Betway (klicka för att läsa mer) som levererar bäst PGL Major Krakow betting. Nedan kan du se vår genomgång av spelmöjligheterna hos respektive spelsajt. Är du helt ny när det kommer till csgo-betting kan du läsa mer här.

*Vi reserverar oss för att oddsen kan ha ändrats sedan artikeln publicerats.

Matchodds
Spelschemat har släppts och första omgångens matcher finns tillgängliga att betta på. I första omgången ställs Legends (direktinbjudna tack vare topp 8-resultat från förra majorns) mot Challengers/Utmanare (lag som har kvalat in).

Just nu hos bet365: hämta 100% bonus upp till 1000 kr och lägg dina spel på sommarens stora CSGO-Major!

bet365 pgl major krakow matchodds

Spela på PGL Major hos Betway. Just nu får du en 150% bonus upp till 1500 kr!

betway odds pgl major krakow

Vinnarodds
Här är oddsen för de lag som är favoriter att kamma hem hela turneringen. bet365 håller bland annat Astralis, SK Gaming och FaZe som favoriter, inte speciellt överraskande med tanke på att samtliga lag har bjudit på storspel hittills i år. En genomgång av samtliga deltagande lag finner du längre ner i den här artikeln. Det finns många potentiella vinnare, se odds nedan.

vinnarodds bet365 krakow

Just nu hos bet365: hämta 100% bonus upp till 1000 kr och lägg dina spel på sommarens stora CSGO-Major!

Lag att nå final
Du kan också spela på det lag du tror når final. Förhandsfavoriter är givetvis samma som i vinnarodds, dvs Astralis, SK Gaming, FaZe och även G2 Esports. Det gäller alltså att det lag du bettar på tar sig till finalen, sedan spelar det inte någon roll huruvida de förlorar eller vinner finalen.

nå final krakow - bet365

Just nu hos bet365: hämta 100% bonus upp till 1000 kr och lägg dina spel på sommarens stora CSGO-Major!

Vinnarens region
Från vilken region kommer det lag som vinner turneringen? Flest topplag har Europa och därför sätts lägst odds där, därefter Nordamerika och till sist CIS. En sak att notera är att brasilianska storlaget SK Gaming, som vunnit flest titlar i år hör till Nordamerika.

vinnarens region bet365

Just nu hos bet365: hämta 100% bonus upp till 1000 kr och lägg dina spel på sommarens stora CSGO-Major!

Deltagande lag i PGL Major Krakow

deltagande lag pgl major krakow 2017

Med 16 lag i världsklass och en prispott på $1,000,000 är Majors det absolut största och mest prestigefulla inom CSGO. Inför turneringen i Polen är konkurrensen stenhård, dock så är det några lag som verkar ha hittat bättre form än övriga lag. I det här avsnittet av artikeln går vi igenom samtliga deltagande lag och vi delar upp dem efter ”Legends” och ”Challengers”. Precis nedanför varje lag listar vi vinnarodds hos bet365 och Betway.

Legends

De lag som fått en direktinbjudan till turneringen tack vare att de lyckades placera sig topp 8 i senaste majorn.

Astralis
Danska stjärnlaget är regerande mästare i och med vinsten i ELEAGUE Major. Ända sedan den senaste majorn, som spelades i januari, har Astralis fortsatt att imponera. Bland annat vann de IEM Katowice 2017, kom på en tredje plats i IEM Sydney 2017 och ECS Season 3 Finals. Är tillsammans med SK Gaming storfavoriter att plocka titeln i Krakow.

Odds: bet365 4.00 | Betway 4.00

Virtus.pro
Veteranerna i Virtus.pro knep en andraplats i senaste majorn. Men sedan dess har laget varit i en extrem svacka, kanske den värsta någonsin. Det brukar sägas att VP alltid dyker upp i storform när det gäller LAN, men den här gången är det inte så säkert. Om den fasansfulla formen håller i sig så riskerar de att åka ut redan i gruppspel, som i så många andra turneringar i år.

Odds: bet365 17.00 | Betway 17.00

SK Gaming
Fallen och hans trupp i SK Gaming spelar magisk counter-strike just nu med flera titlar i bagaget bara de senaste månaderna. Skulle bli riktigt förvånad om de inte lyckas ta sig till final i PGL Major Krakow 2017. Med vinst i IEM Sydney 2017, DreamHack Open Summer 2017, ECS Season 3 finals och ESL One Cologne 2017 är man storfavoriter att vinna i Polen.

Odds: bet365 4.50 | Betway 4.00

fnatic
Svenska fnatic har tyvärr inte hittat tillbaka till storformen som man visade 2015 och början av 2016. Därför har också titlarna uteblivit i år, men det blev i alla fall en andraplats i DreamHack Open Summer 2017 och en tredjeplats i förra majorn. Även om de svenska stjärnspelarna inte sett supervassa ut i år så är de alltid ett hot. Man har mycket att bevisa inför den här majorn och förhoppningsvis går man långt.

Odds: bet365 15.00 | Betway 13.00

Natus Vincere
Na’Vi har många individuellt skickliga spelare, inte minst i Guardian och S1mple. Trots det så har det inte blivit några vinster i år. Som lag är de ganska instabila, samtidigt som de har kapaciteten att slå topplag så kan de också falla mot lag som egentligen är sämre. Men det ska bli intressant att se vad de kan bjuda på i sommarens stora major.

Odds: bet365 9.00 | Betway 8.50

Gambit
Efter förvärvet av Zeus som IGL skapades en stabil grund i laget. Man visade att man faktiskt kan ge de större csgoklubbarna bra motstånd. Oftast under gruppspel i bo1, i slutspel och bo3-matcher har man haft det tuffare. Har svårt att se Gambit vinna eventet, men de ska absolut kunna ta sig till slutspel.

Odds: bet365 61.00 | Betway 45.00

FaZe
Med sjuka aimers som t.ex. NiKo och rain och en duktig ledare i Karrigan är man alltid en tuff motståndare. Just nu rankas FaZe som världens nästbästa lag på HLTV’s topplista. Senast åkte man på stryk av SK i semifinalen i ESL One Cologne 2017. Blir farliga i Krakow, frågan är om man ska lyckas bräcka storlagen SK Gaming och Astralis.

Odds: bet365 6.00 | Betway 6.00

North
North, som är det näst bästa laget i Danmark, kom på en fjärdeplats i senaste majorn. Har i år inte lyckats något vidare, förutom en andraplats i finalen av ESL Pro League S5. En turneringsvinst blir det nog inte i Polen, i och med det starka startfältet ska man vara nöjd om man tar sig till slutspelet.

Odds: bet365 11.00 | Betway 10.00

Challengers

Lagen som har fått kvala in till PGL Major Krakow, bland dessa ser vi till exempel G2 Esports, Cloud9 och mousesports. Inga dåliga lag med andra ord, se fullständig lista nedan.

mousesports
mousesports är livsfarliga i best-of-1-matcher, det visade man inte minst i ESL One Cologne 2017, där man slog en del topplag. Men som så många gånger förr höll det inte riktigt i längden. Har i år bland annat tagit en tredjeplats i DreamHack Open Tours 2017. Kan överraska i gruppspelet även i Krakow, men någon turneringsvinst blir det nog inte.

Odds: bet365 13.00 | Betway 11.00

G2
G2 är garanterat det bästa laget av alla ”Challengers”, lyckades bland annat att ta en karta mot SK i gruppspelet av ESL One Cologne 2017. Så de är i allra högsta grad med och slåss om att ta hem titeln i den här turneringen, stämmer deras spel kan de slå vilket lag som helst. Får dock tufft motstånd i form av Na’Vi redan  i första omgången av gruppspelet.

Odds: bet365 8.00 | Betway 8.00

Penta
Ett av de ”sämre” lagen på plats i Polen. Det ska mycket till om de ens ska lyckas ta sig vidare till slutspelet. Men konstigare saker har väl hänt i csgo, får man en bra start i en bo1 mot ett topplag kan man eventuellt springa iväg med en kartvinst.

Odds: bet365 41.00 | Betway 31.00

Cloud9
Nordamerikanska C9 bjöd på riktigt bra cs i ESL One Cologne 2017, där man föll i finalen mot SK Gaming. Kan formen hålla i sig även i PGL Major Krakow kan man nog gå långt. En slutspelsplacering ska nog inte vara omöjligt, men vi har svårt att se att man besegrar Astralis eller SK i eventuell kvarts/semifinal.

Odds: bet365 17.00 | Betway 11.00

BIG
Den tyskdominerade truppen i BIG förväntas inte att ta sig särskilt långt i den här majorn. Men de kan i alla fall vara nöjda med att ha lyckats kvala. Har inte några speciella turneringsplaceringar att skryta med, det blev en tredjeplats i Copenhagen Games 2017.

Odds: bet365 41.00 | Betway 31.00

Vega Squadron
Det här relativt okända ryska laget har faktiskt vunnit över lag som OpTic, TyLoo och dignitas. Däremot ska man nog inte förvänta sig något under i Krakow, det blir en svår uppgift att ta sig vidare till slutspelet. Är enligt spelbolagen det lag som har minst chans att vinna turneringen.

Odds: bet365 101.00 | Betway 71.00

Immortals
Det här brasilianska laget har visat sig vara speciellt farliga i bo1-matcher, plötsligt kan de blixtra till och slå kända topplag. Har haft ett okej år än så länge, en andraplats i DreamHack Open Austin 2017 och en tredjeplats i DreamHack Open Summer 2017 bland annat.

Odds: bet365 26.00 | Betway 21.00

FlipSid3
FlipSid3, med fd. världsstjärnan markeloff i spetsen har inte gjort särskilt mycket väsen av sig i csgo. Svårt att avgöra deras nuvarande form eftersom de knappt har spelat några relevanta internationella turneringar. Tidigt i år blev det i alla fall en vinst i DreamHack ASTRO Open Leipzig 2017, mot BIG i finalen. Kan dock inte räkna med framgång i Krakow.

Odds: bet365 51.00 | Betway 31.00

Turneringsinfo

Turnering: PGL Major Krakow 2017
Datum: 2017-07-16 – 2017-07-23
Plats: Tauron Arena i Krakow, Polen
Prispott: $1,000,000 (ca 8 441 400 SEK)
Lag: 16st lag ställer upp. 8st med direktinbjudan eftersom de placerade sig topp 8 senaste majorn. Resterande 8 lagen var tvungna att kvala in
Arrangör: PGL
Stream: https://www.twitch.tv/pgl

Spelschema

Söndag, 16 juli

11:00             Gambit vs mousesports
12:30             fnatic vs FlipSid3
14:00             Virtus.pro vs Vega Squadron
15:30             SK vs PENTA
17:00             FaZe vs BIG
18:30             North vs Cloud9
20:00             Natus Vincere vs G2
21:30             Astralis vs Immortals

Måndag, 17 juli

11:00             Omgång #2 match 1
12:30             Omgång #2 match 2
14:00             Omgång #2 match 3
15:30             Omgång #2 match 4
17:00             Omgång #2 match 5
18:30             Omgång #2 match 6
20:00             Omgång #2 match 7
21:30             Omgång #2 match 8

Tisdag, 18 juli

11:00             Omgång #3 match 1
12:30             Omgång #3 match 2
14:00             Omgång #3 match 3
15:30             Omgång #3 match 4
17:00             Omgång #3 match 5
18:30             Omgång #3 match 6
20:00             Omgång #3 match 7
21:30             Omgång #3 match 8

Onsdag, 19 juli

10:00             Omgång #4 match 1
11:30             Omgång #4 match 2
13:00             Omgång #4 match 3
14:30             Omgång #4 match 4
16:00             Omgång #4 match 5
17:30             Omgång #4 match 6
19:00             Omgång #5 match 1
20:30             Omgång #5 match 2
22:00             Omgång #5 match 3

Torsdag, 20 juli spelas inga matcher

Fredag, 21 juli
13:00             Kvartsfinal #1
16:30             Kvartsfinal #2
20:00             Kvartsfinal #3

Lördag, 22 juli

13:00             Kvartsfinal #4
16:30             Semifinal #1
20:00             Semifinal #2

Söndag, 23 juli

15:00             Uppvisningsmatch
17:30             Stora finalen

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing