Sajten Som Levererar Galna Odds på DH Masters Las Vegas

Sajten Som Levererar Galna Odds på DH Masters Las Vegas

dh masters las vegas betting

Det var inte längesen vi blev bortskämda med högkvalitativ csgo-underhållning i samband med Majorn. Och nu är det alltså dags igen, den här gången är det en Mastersturnering som anordnas av välkända organisationen DreamHack. Eftersom eventet tar plats i Las Vegas, staden som är känd för sina galna spektakel, blir det garanterat en grym show.

Vill du göra det hela ännu mer spännande är det bara att klicka dig vidare till Betway. Där välkomnas du med en exklusiv 150% bonus upp till 1500 kr. Utöver en grym välkomstbonus kan du även ta del av galna odds på Dreamhack Masters Las Vegas.

betway dh masters las vegas bets

Hämta din exklusiva 150% bonus upp till 1500kr hos Betway nu. Börja spela på DH Las Vegas Idag!

Det är lite mer än en vecka kvar till portarna till ikoniska MGM Grand Garden Arena slås upp. På plats ser vi 16 av världens bästa lag kämpa om prispotten som ligger på häpnadsväckande $450,000. Och från Sverige ser vi NiP och fnatic, men hur det ska gå för dessa lag är svårt att säga.

F0rest och co har varit i lite av en svacka ett tag nu medan fnatic nyligen tagit tillbaka två gamla spelare i JW och flusha. Klart är i alla fall att vi på esportbets kommer att följa svenska hoppen med spänning. Laddat med snacks, dricka och spelmöjligheter hos Betway.

Är du ny inom esportbetting går det utmärkt att lära dig lite mer om hur odds och betting på esport fungerar här. Där går vi grundligt igenom hur du kommer igång med att betta på just din favoritesport. Informationen kan definitivt komma till nytta om du är ute efter att spela på DH Masters Las Vegas.

Hämta din exklusiva 150% bonus upp till 1500kr hos Betway nu. Börja spela på DH Las Vegas redan idag!

I princip alla topp-10-lag på hltvs lista över världens bästa lag ställer upp i årets Mastersturnering i Las Vegas. Närmare bestämt Astralis, Virtus.pro, SK, OpTic, FaZe, NiP, Na’Vi, North, mousesports, Gambit, fnatic, Cloud9, TyLoo, compLexity, Misfits och Renegades.

Hos Betway kan du redan idag spela på det lag du tror vinner hela evenemanget. Inte helt överraskande är Astralis, som vann Majorn nyligen, favoriter. Ett spel på att Astralis vinner DH Masters Las Vegas ger 4 gånger insatsen. Tätt bakom ligger de polska giganterna i VP med 4.5 gånger insats.

Vill man komma upp i lite högre odds är det bara att spela på svensklagen fnatic och NiP. En turneringsvinst för fnatic ger 7 gånger pengarna. Känner du dig extra våghalsig kan du chansa på NiP som ger hela 10 gånger insats.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing