Samtliga Dansklag Vidare Till Slutspel i IEM Katowice

Samtliga Dansklag Vidare Till Slutspel i IEM Katowice

IEM Katowice 2017 Slutspel

Under gårdagen var det dags för grupp b att slåss om platser till slutspelet. Den stora skrällen stod Heroic, med svenska Andreas ”MODDII” Fridh, för, som nu är klara för semifinal som spelas på lördag. Även danska North lyckades ta sig vidare, och sedan tidigare har även Astralis säkrat en plats till slutspelet.

Danmark har utvecklats till en riktig stornation när det kommer till CSGO. De har flera topplag och är duktiga på att förvalta unga talangfulla spelare. Tyvärr sopar Danmark fullkomligt mattan med Sverige i nuläget. Men skam den som ger sig, fnatic såg, trots att de åkte ut redan i gruppspelet, lovande ut. Betydligt bättre än det man såg i DHM Las Vegas.

Förutom Heroic, North och Astralis ser vi även Immortals, Na’Vi och FaZe i slutskedet av turneringen. Det betyder att storlagagen SK och VP redan har fått tacka för sig, inget slutspel för dem den här gången. Men som de vinnarskallar dem är, kommer man förmodligen att få se dem starkare än någonsin till nästa turnering.

Respektive gruppvinnare tar sig direkt till semifinalerna som spelas på lördag. Medan grupptvåorna och treorna gör upp idag (fredag) om de sista platserna i semifinalerna. Kvarts- och semifinalerna avgörs i bäst av tre kartor och den stora finalen blir en bäst av fem kartor.

IEM Katowice 2017 Kvartsfinaler – Fredag, 3 mars

Astralis vs Na’Vi
North vs Immortals

IEM Katowice 2017 Semifinaler – Lördag, 4 mars

Semifinal 1
Semifinal 2

IEM Katowice 2017 – Stora finalen – Söndag, 5 mars

Final

IEM Katowice 2017 Slutspelsodds

Är man intresserad av att spela på slutspelsmatcherna så ta en titt hos Betway. Hämta med fördel den feta bonus som nya svenska spelare får – 150% upp till 1500kr och börja spela på slutspelet idag.

[bonustable num=1 tag=’betway’ ]

Betway IEM Katowice 2017 Odds

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing