SK vinnare av cs_summit 2017!

SK vinnare av cs_summit 2017!

cs_summit 2017 SK vinnare

Brasilianska stjärnorna i SK vann cs_summit 2017 efter en 3-1-seger över Gambit i finalen.

SK är alltså äntligen tillbaka som turneringsvinnare efter nio månaders lång torka. Den här gången blev det en vinst i Los Angeles. Finalen tog fart på Inferno som var Gambits val av karta, och det var också de som snabbt kunde ta ledningen. Vid ställningen 5-0 till Gambit kunde SK slå tillbaka och vinna tre raka rundor. Trots mardrömsstarten för SK kunde de i alla fall avsluta första halvan med 8-7.

När det var dags för Gambit att börja på den favoriserade CT-sidan gick de upp i en 13-9-ledning. Därefter lyckades Brasilianarna endast säkra en till runda. Gambit ledda av Zeus var alldeles för stabila som CT och vann första kartan med 16-10, men eftersom SK hamnade i final via ”upper bracket” så började de med en kartas övertag. Så efter Inferno stod det 1-1 i banor.

Näst på tur stod Cache som var SKs förstaval. Och vi fick se prov på vad den före detta bästa spelaren i världen går för. Marcelo ”coldzera” David vann clutch efter clutch och hann även med ett Ace i fjärde rundan. Vansinnet fortsatte när det var dags för SK att spela som CT, coldzera radade upp kill efter kill. Totalt fick han 30 kills och ledde sitt lag till en 16-2-vinst.

SK upp i 2-1-ledning och är nu en karta från att vinna hela kalaset. Formen från Cache verkar hålla i sig så man får en kanonstart även på Train. Snabbt går man upp i en 8-0-ledning på CT-sidan. Men den här gången gör Gambit bättre motstånd och man lyckas knappa in när det är deras tur att spela som Counter-Terrorister. Men det som verkade bli en grym comeback slutar istället med att SK kunde vända på steken. Fallen och grabbarna fick ny energi och kunde vinna sex raka rundor och gå upp i en 15-11-ledning.

Efter några rundor fram och tillbaka kunde SK slutligen vinna sista rundan som behövdes och därmed säkra 16-13 och ännu en titel att stoltsera med. Konkurrensen ser onekligen tuff ut inför sommarens stora Major-turnering i Krakow, Polen.

cs_summit slutplaceringar

1) SK – $63,750
2) Gambit – $33,750
3) OpTic – $19,500
4) Cloud9 – $15,000
5-6) NiP – $5,250
5-6) Liquid – $5,250
7-8) EnVyUs – $3,750
7-8) GODSENT – $3,750

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing