SL i-League Invitational Shanghai Betting

SL i-League Invitational Shanghai Betting

sl ileague invitational shanghai

SL i-League Invitational Shanghai spelas från nu på torsdag till söndag i jing’an Sports Center i Shanghai. Åtta lag ställer upp och slåss om prispotten på $150,000, bland dessa ser vi topplagen Virtus.pro och Heroic. Det är inte det största evenemanget, men borde ändå bjuda på fina csgo matcher att betta på.

Formatet i turneringen glädjer nog många, det är nämligen bo3-matcher rakt igenom, från gruppspel till slutspel. Det är annars vanligt att det blir gnäll om att det är för random med bäst av 1-matcher, men nu slipper vi alltså det.

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Lagen har redan blivit indelade i grupper, ta en titt:

Grupp A
Heroic, TyLoo, HellRaisers, Spirit

Grupp B
Virtus.pro, Renegades, HAVU, Flash

Stora favoriterna är givetvis Virtus.pro som imponerade stort senast i EPICENTER 2017 där de tog sig ända till finalen. Även Heroic, TyLoo och HellRaisers kan bli farliga i Shanghai, däremot ska det myket till om VP ska slösa bort den här chansen att samla på sig ännu en turneringsvinst.

SL i-League Invitational Shanghai match betting

Första gruppspelsmatcherna i SL i-League Invitational Shanghai är redan uppe för betting. Tyvärr är tiden då matcherna spelas inte optimalt för oss svenskar, men den som är väldigt morgonpigg kan ju ta sig upp kl 6 på torsdag och se TyLoo mot HellRaisers i alla fall.

Nedanför listar vi inledande matcherna och vilka odds som de bästa bettingsidorna erbjuder.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i odds.

Torsdag, 2 november

Heroic vs Spirit

Heroic borde kunna sopa mattan med Spirit. Även om Heroic fortfarande saknar en fin turneringsvinst så har de ändå grymma placeringar att stoltsera med. De har vid flera tillfällen hamnat på en tredje plats och i DH Open Atlanta 2017 tog man sig till och med ända till final. Chanserna för en vinst till Heroic höjs ytterligare med tanke på att det är en bo3 istället för bo1 som det vanligtvis annars är i gruppspel.

Odds
Betway 1.25 | bet365 1.25

TyLoo vs HellRaisers

TyLoo må ha en underhållande spelstil som skiljer sig åt från europeiska och amerikanska lag, men de har inte kunnat prestera senaste året eller så. Därför är HellRaisers favoriter i den här matchningen, däremot räknar vi inte helt ut TyLoo. Vi förväntar oss en tuff och jämn match.

Odds
Betway 1.40 | bet365 1.40

Renegades vs HAVU

HAVU saknar erfarenhet från internationella turneringar och vi skulle bli väldigt överraskade om de lyckades ta sig vidare till slutspelet. Renegades har däremot ställt upp i flera internationella turneringar och har vanan inne. Så erfarenheten och skicklighten inom Renegades talar för att de plockar en vinst mot HAVU.

Odds
Betway 1.20 | bet365 1.20

Virtus.pro vs Flash

VP som gav SK en rejäl match i EPICENTER 2017 är storfavoriter i SL i-League Invitational i Shanghai. Vi har inte sett TaZ och grabbarna i sådan här form sedan majorn i januari. Med tanke på övriga lag som deltar i turneringen så är det här en gyllene chans att vinna ännu en titel.

Läs mer om tävlingen på deras officiella hemsida.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing