SL i-League StarSeries S2 Finals Bettingguide

SL i-League StarSeries S2 Finals Bettingguide

starseries season 2 betting guide

Turnering: SL i-League StarSeries Season 2 Finals
Datum: 7 September – 11 September
Plats: Kiev, Ukraina
Bäst Odds: Betway, bet365 och William Hill

Imorgon, den 7 september börjar höstens första stora csgo-turnering. SL i-League StarSeries Season 2 finalen hålls i Kiev, Ukraina och varar i hela fem dagar. CSGO av världsklass väntar då 16 av världens bästa lag deltar. Vår redaktion har valt ut spelbolagen med de allra bästa csgo-oddsen inför SL i-League StarSeries Season 2 Finals.

SL i-League StarSeries S2 Finals Bettingsajter

Sedan Valve bannade sajter som tillhandahåller skins-betting är det många som letar efter lagliga alternativ. Vi listar nämligen endast spelbolag som är fullt licenserade och därför bedriver sin verksamhet på lagligt vis. Betway, bet365 och William Hill har alla csgo-odds tillgängligt i princip dagligen. Och man satsar riktiga pengar istället för skins.

[bonustable num=3 tag=’starseries2′ ]

SL i-League StarSeries 2 Finals Grupper

Grupp A

NiP
Verkar vara i helt okej form, leder för tillfället nuvarande onlineligan ESL Pro League S4. Svenska rivalerna GODSENT blir tuffaste motståndet i gruppen.

Dignitas
Dignitas har kapaciteten att slå lag som GODSENT och NiP i en bäst av 1. Men det blir en tuff utmaning att ta sig an. Kan med extrem tur lyckas ta sig vidare ur gruppen.

GODSENT
JW, Flusha och Krimz från fnatic anslöt nyligen till GODSENT. Huruvida de lyckas ta sig långt i turneringen blir spännande att se. Det blir deras första stora turnering tillsammans. Dock så har flera av spelarna spelas med varandra tidigare och vunnit flera titlar.

HellRaisers
Sämsta laget i gruppen. Skulle bli väldigt överraskad om de lyckas ta sig vidare till slutspelet.

Grupp B

G2
Förmodligen starkaste laget i Grupp B. Ett av få lag som faktiskt slagit SK (fd. Luminosity) på LAN ett par månader sedan. Kan gå långt om Scream och Shox är på spelhumör.

FaZe
FaZe har en intressant line-up, många individuellt skickliga spelare. Ska kunna slå FlipSid3 och MVP Project och slutligen ta andraplatsen i gruppen.

FlipSid3
Får det tufft mot G2 och FaZe. Kan dock överraska och lyckas vinna över FaZe om deras spel stämmer.

MVP Project
Ett av tre lag från Kina som ställer upp i Kiev. Är definitivt underdogs i den här turneringen. Men vem vet, kanske kan de överraska?

Grupp C

Natus Vincere
Na’Vi tog nyligen in supertalangen s1mple så de har nu en grym line-up. Kan gå riktigt långt i Kiev om deras spel stämmer.

Astralis
Astralis är ofta ett lag att räkna med, men verkar ha det kämpigt till och från. Kända för att ”choka”, hamnade i en tuff grupp så det krävs bra spel om de ska gå vidare.

Heroic
Kapabla till att göra en del skada. Lite otur med grupplottningen dock. Både Na’Vi och Astralis är stenhårt motstånd.

TyLoo
Utan tvekan det bästa och mest erfarna laget från Kina. Har tidigare haft några hyfsade reslutat mot Europeiska lag. Blir intressant att se hur pass mycket de har utvecklats sedan dess.

Grupp D

Virtus.pro
Verkar alltid vara i bra form till större turneringar. VP chockade många fans där ute när de tog hem första säsongen av ELEAGUE. Kan bli ett riktigt hot i den här turneringen om de är på hugget.

EnVyUs
EnVyUs har varit i en svacka ett tag nu. Just nu på en 12e plats på hltv’s världsranking. Enormt skickliga spelare och har potential att gå riktigt långt.

Cloud9
C9 är det enda laget från Nordamerika som deltar i SL i-League StarSeries S2 Finals. De har mycket att bevisa då de har sett oinspirerade ut ett tag.

VG.CyberZen
Blir svårt för CyberZen att gå långt i den här turneringen. Däremot är det alltid kul att se kinesiska lag spela då deras spelstil skiljer sig en del från de europeiska lagen.

[bonustable num=3 tag=’starseries2′ ]
[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing