SL i-League StarSeries Season 4 Betting sidor & odds

SL i-League StarSeries Season 4 Betting sidor & odds

sl i-league starseries season 4 betting

SL i-League StarSeries Season 4 sätter igång 17 februari till 25 februari i Kiev i Ukraina. 300 tusen dollar står på spel och det är hela 16 lag som kommer att vara på plats för att göra upp om prissumman.

I den här artikeln hittar du bästa bettingsidorna för SL i-League StarSeries Säsong 4 och som även har odds för andra esporter. Många spelbolag har redan publicerat vinnarodds för den här turneringen och det kommer att dyka upp fler när match-ups har lottats. Så för tillfället får du nöja dig med att betta på det lag du tror vinner SL i-League StarSeries Season 4.

Bland favoriterna ser vi lag som FaZe, SK och Cloud9. Om du tror att amerikanerna i C9 fortsätter i samma stil som i majorn och även vinner den här tävlingen så kan du vinna upp till 6.50 gånger din insats. Kolla in våra recensioner av Betway och Arcanebet om du vill ta reda på mer om spelbolagen innan du blir medlem och börjar spela på esport.

[ft_boxes box_style=’info’ ]Tips: hämta en välkomstbonus och boosta dina bets på esport, mer information här nedanför![/ft_boxes] [bonustable num=2 orderby=’_as_rating’ tag=’betarc’ ]

Kom ihåg att oddsen kan ha ändrats sedan vi publicerade den här artikeln.

Betting sidor SL i-League StarSeries S4

Eftersom SL i-League StarSeries är ett ganska stort evenemang så har de flesta spelbolagen redan fått upp odds på sina sidor. Vi har valt att smalna av utbudet en aning och bara lista bästa alternativen. Glöm inte heller att jämföra och se om du hittar något bonuserbjudande som passar dig!

Här är sidorna som är perfekta för betting på SL i-League StarSeries Season 4.

[bonustable num=2 orderby=’_as_rating’ tag=’betarc’ ] [ft_boxes box_style=’info’ ]Hos Arcanebet kan du omvandla dina skins från CSGO och Dota 2 till riktiga pengar.[/ft_boxes]

Om StarLadder i-League StarSeries (Säsong 4)

Datum: 17 – 25 februari, 2018
Plats: Kiev, Ukraina
Lag: 16 deltagare, varav 10 inbjudna och 6 kvalade
Prispott: $300,000 (ca 2,4 miljoner kronor)
Kartor: Cache, Cbble, Inferno, Mirage, Nuke, Overpass, Train
Stream:

Betting odds på alla matcher kommer att vara tillgängliga hos:

[bonustable num=2 orderby=’_as_rating’ tag=’betarc’ ]

Turneringsformat

Gruppspelet kommer att avgöras i bäst-av-3-matcher i ett Swissformat, istället för bo1 som det annars brukar vara. Den här nyheten uppskattas säkerligen av både spelarna och tittarna. Att det är bäst av 3 -matcher tar bort en del av chanserna för otippade vinster och slumpmässiga resultat.

Swisstadiet spelas som följande: 16 sidor och fem rundor där tre vinster garanterar en plats i elimineringsstadiet där åtta lag gör upp.

StarSeries Säsong 4 deltagare

16 lag ställer upp i den fjärde säsongen av StarSeries, varav 10 lag fick en inbjudan och resten fick kvala in.

Här är hela listan med deltagare:

Astralis, FaZe, fnatic, Cloud9, Gambit, G2, Heroic, HellRaisers, Liquid, MVP PK, mousesports, Natus Vincere, SK, Renegades, TyLoo och Virtus.pro.

Favoriterna att vinna

Som så många gånger förr ser vi bekanta namn när det kommer till förhandsfavoriter, med undantag för en överraskning. I vanlig ordning är det främst FaZe och SK Gaming som tippas kamma hem hela turneringen, men även Cloud9 syns bland favoriterna som senast vann eleague major 2018.

Här är en genomgång av förhandsfavoriterna, odds inkluderat:

FaZe

FaZe toppar just nu hltvs världsrankinglista med SK strax efter. Som många redan vet så förlorade FaZe den stora finalen i eleague major mot amerikanska Cloud9. Trots förlusten är FaZe fortfarande favoriter och laget att besegra just nu, de har presterat i samtliga turneringar senaste tiden. Det är inte så konstigt med tanke på att de har fyra världsstjärnor och en mästarledare i truppen. Vi förväntar oss att de minst når slutspelet i SL i-League Season 4.

Betway: 4.00

SK

SK är alltid ett hot i turneringar de ställer upp i, nästan utan undantag går de alltid långt. Än så länge är de inte riktigt lika dominanta som de var förra året, och det är mycket på grund av FaZe men även Cloud9, som båda har börjat briljera. Trots detta är det svårt att inte se SK som favoriter i Kiev.

Betway: 4.25

Cloud9

Cloud9 slår fansen, och kanske även sig själva med häpnad när de besegrade FaZe i finalen av Eleague Major 2018. Och sådan match det var, förmodligen en av dem bästa CSGO-matcherna någonsin. Vi ser fram emot att se om Cloud9 lyckas att hålla samma nivå även i den här turneringen. Ett bet på C9 som vinnare av SL i-League StarSeries Season 4 kan ge dig upp till 6.50 gånger din insats.

Betway: 6.50

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing