Snabb Guide till ELEAGUE Major 2018 Main Qualifier

Snabb Guide till ELEAGUE Major 2018 Main Qualifier

eleague major 2018 qualifier

Väntan har varit lång, men nu är det inte lång tid kvar tills det är dags för årets första Major i CSGO. Först ut är kvalet den 12-15 januari, som också spelas i Atlanta, USA. I det fyra dagar långa kvalet är det 16 högklassiga lag som gör upp om dem åtta sista platserna till huvudturneringen som startar 19 januari.

Ännu en gång missar svenska världsstjärnorna i Ninjas in Pyjamas en majorturnering, då de inte ens har tagit sig vidare till offline-kvalet. Däremot har fnatic, som hamnade topp 8 senast i PGL Krakow 2017, säkrat en plats till huvudturneringen ELEAGUE Major 2018. Så vi svenskar har i alla fall ett lag att heja fram i Atlanta. Dessutom är FaZe, där svenska storspelaren olofmeister spelar, med och slåss i offline-kvalet.

Lagen som ställer upp i kvalet till Eleague major 2018 har en brutalt tuff resa framför sig, eftersom det redan i det här stadiet är världslag som är med och gör upp om dem sista platserna. Några av de mer framstående deltagarna ser vi G2, FaZe, Na’Vi och Cloud9. Här är fullständiga listan med deltagande lag:

AVANGAR, Cloud9, EnVyUs, FaZe, FlipSid3, G2, Liquid, Misfits, mousesports, Natus Vincere, Quantum Bellator Fire, Renegades, Space Soliders,Sprout, TyLoo och Vega Squadron.

Kartorna som kommer att spelas är:

Cache, Mirage, Inferno, Nuke, Train, Cobblestone och Overpass.

Betting på ELEAGUE Major 2018 Qualifier

Vad vore ett evenemang med massvis av topplag utan möjligheten att betta? Bettingsidorna kommer garanterat att följa kvalet till ELEAGUE Major 2018 med stort intresse och trissa upp alla oddsen!

För tillfället är inget spelschema tillgänglig och därför kan du inte betta på enskilda matcher än, men när det börjar bli dags för kvalet så kommer det säkerligen att dyka upp. Till dess kan du i alla fall satsa pengar på det lag som du tror vinner hela turneringen, dvs inte kvalet i sig, utan det lag som slutligen står som nya majormästarna.

Håll utkik hos Arcanebet och Betway för betting på Eleague major 2018. Där kommer du att hitta allt du behöver för att vinna pengar på den efterlängtade majorn i USA. Hos Arcanebet kan du dessutom satsa dina skins om du inte vill riskera att förlora några av dina egna pengar.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing