Speltips 21/4 Fnatic-NiP: Vilka vinner derbyt?

Speltips 21/4 Fnatic-NiP: Vilka vinner derbyt?

nip draken dh marseille 2018

[ft_boxes box_style=’info’ ]Match: NiP-Fnatic (DH Masters Marseille 2018) | Speltips: NiP Vinnare 2 vägs | Odds: 1.85 hos Betway | Spelstopp: 19.00[/ft_boxes]

Man kunde inte ha bett om en bättre kvartsfinal i DH Masters Marseille 2018. Det blir ett efterlängtat svenskt derby mellan storlagen fnatic och NiP. Om man ser till formen i den här turneringen så är det Ninjas in Pyjamas som har imponerat mest.

Båda svensklagen ser starka ut

Glädjande för den svenska CSGO-scenen är att de två mest namnkunniga lagen har kommit tillbaka till den nivå man har varit van att se dem vid. Fnatic har hittills i år två turneringsvinster under bältet, vändningen kom när man vann prestigefulla IEM Katowice 2018. Succén fortsatte sedan i Kina där det blev en seger i WESG 2017 i en tuff final mot favorittippade FaZe.

Dessvärre har titlarna uteblivit för Ninjorna än så länge. Men med rekryteringen Dennis ”dennis” Edman som tar över rollen som IGL så har man fått ny energi. Hans ledarstil verkar passa stjärnspelarna Patrik ”f0rest” Lindberg och William ”draken” Sundin som handen i handsken.

Det som talar för att NiP klår svenska rivalerna fnatic den här gången är hur man har presterat i DH Marseille hittills. För att ta sig till kvartsfinalen besegrande man SK Gaming och mousesports, som båda var favorittippade inför turneringen.

Är det Ninjornas tur att lyfta en pokal?

Som sagt så är det Ninjas in Pyjamas som näst intill spelat felfritt så här långt i turneringen. Att dennis blev en del av laget innebar att de fick ytterligare en spelare som fraggar hårt, och det i rollen som in game leader. Med det sagt, det blir verkligen ingen lätt uppgift att bräcka Krimz och gänget i fnatic, men vi vågar ändå påstå att NiP har en liten fördel inför det här mötet.

Är det så att NiP lyckas att överkomma hindret fnatic så är första turneringsvinsten sedan november förra året inom räckhåll. I en potentiell semifinal väntar nämlingen antingen Na’Vi, Gambit eller Astralis. Inget av nämna lag borde skrämma Ninjorna i nuvarande form.

Speltips: NiP vinnare 2 vägs

Vårt speltips är att Ninjas in Pyjamas vinner 2 vägs. Här motiverar vi varför:

NiP har starkare dagsform
Fnatic har sett lite skakiga ut
NiP är hungriga på ny turneringsvinst

Vi rekommenderar Betway esport som ger 1.85 på att NiP vinner 2 vägs.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing