Speltips & betting inför ECS Season 5 Finals

Speltips & betting inför ECS Season 5 Finals

ecs season 5 finals betting sidor

Sommarvärmen är redan här och snart är det semestertider och uppehåll från studier, varför inte passa på att njuta av högklassiga CS:GO-matcher under din lediga tid? Självklart är det ECS Season 5 Finals vi syftar på som startar 8 juni och varar till 10 juni. Där ska åtta lag göra upp om prissumman på $660,000 (ca 5,8 miljoner sek).

För att göra evenemanget än mer spännande har vi knåpat ihop spel- och bettingtips för ECS Season 5 Finals. Vi tar bland annat upp fnatics chanser i London, som nyligen har plockat in Xizt, känd sedan tidigare från Ninjas in Pyjamas.

ECS Season 5 Finals bettingsidor

ECS Season 5 Finals är en stor csgo-tillställning med en rejäl slant som står på spel. Därför är det också en självklarhet för många bettingsidor att erbjuda betting för detta. För ECS Season 5 Finals betting så rekommenderar vi Betway och bet365. Men även Arcanebet som låter dig växla in dina skins mot riktiga pengar. Vill du fylla på spelkontot lite extra så kan du hämta exklusiva insättningsbonusar i listan här nedan:

[bonustable num=4 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Mer om ECS Season 5 Finals

Turnering: Esports Championship Series Season 5 Finals
E-sport: Counter-Strike: Global Offensive
Plats: London, England
Arena: SSE Arena, Wembley
Prissumma: $660,000
Format: GSL Gruppspel (bo1 och bo3). Singelelimineringsbracket Bo3
Deltagare: 8 lag
Kartor: Cache, Cobblestone, Inferno, Mirage, Nuke, Overpass, Train

Kommentatorer och analytiker

Alex ”Machine” Richardson (värd)
Pala ”Mantrousse” Gilroy Sen (reporter)

Jordan ”n0thin” Gilbert (analytiker)
Jason ”moses” O’Toole (analytiker)

Tomi ”lurppis” Konanen (analytiker)

Daniel ”ddk” Kapadia (kommentator)
James Bardolph (kommentator)
Henry ”HenryG” Greer (kommentator)
Matthew ”Sadokist” Trivett (kommentator)

ECS Season 5 Finals: favoriter & odds

Lagen som står klara för finalen av femte säsongen av ECS har tagit sig dit via matcher på nätet. De som lyckades ta sig vidare är fyra lag från Europa och fyra lag från Nordamerika. Inte helt överraskande så är det danskarna i Astralis som är dunderfavoriter, som under kort tid vunnit både DH Marseille 2018 och ESL Pro League 7.

Två andra trupper som ska bli intressanta att få se i action är FaZe och Fnatic. Där förstnämnda precis fått tillbaka superstjärnan Olofmeister, som av personliga skäl tog en paus. Hur det påverkar laget är vi otroligt taggade på att se, äntligen kan Astralis förhoppningsvis få ordentligt med motstånd igen. Fnatic å andra sidan har värvat Xizt, som vi senast såg som inhoppare åt Olofmeister i FaZe, där han faktiskt har spelat riktigt bra.

Här är lagen som vi tror har störst chans att vinna ECS 5:

Vi reserverar oss för ändringar bland oddsen.

Astralis

I de senaste turneringarna som Astralis har ställt upp i har de fullständigt utskåpat sina motståndare. Förklaringen måste vi säga är en kombination av supernivå av Astralis såklart, men samtidigt har övriga lag inte imponerat nå värst. Om danskarna går hela vägen även den här gången så är det tredje tunga titeln på väldigt kort tid och 2018 ser ut att vara deras år. Frågan är om FaZe, som nu är fulltaligt, kan stoppa Astralis?

Odds: Betway: 2.75 | bet365: 3.00 | Arcanebet: 3.40

FaZe

Gissningsvis är FaZe Clan farligt revanschsugna nu när de har fått tillbaka Olofmeister. Måste dock påpekas att tiden med Xizt istället för Olofmeister inte har varit helt fy skam för laget, det blev till exempel en vinst i IEM Sydney 2018, mot just största rivalerna Astralis. Men självfallet föredrar de att ha sin ordinarie startfemma, även om Xizt har skött sig utomordentligt. Med Olof tillbaka i truppen ska det bli extra intressant att följa ECS Season 5 Finals, för nu känns det som att Astralis kan få det svettigt på riktigt igen.

Odds: Betway: 4.25 | bet365: 4.33 | Arcanebet: 3.75

Fnatic

Svenska Fnatic fick en brakstart på året med två stycken fina turneringsvinster, säkert var det flera svenska fans som hoppades på att det skulle vara början på en ny era. Tyvärr blev det inte riktigt så, samtidigt har det absolut inte gått uruselt heller. Men nog hoppas även fnatic själva på bättre resultat. Efter en tids ovisshet har nu ändringar precis genomförts inom laget. Lekro har fått kicken och istället tar man in veteranen Xizt. Hur smart spelarbytet är får vi se snart i London.

Odds: Betway: 7.00 | bet365: 6.50 | Arcanebet: 6.50

Liquid

Team Liquid spelar numera med den före detta SK-spelaren TACO, och det har gått förvånansvärt bra. Senast i ESL Pro League Säsong 7 så tog man sig hela vägen till stora finalen, i finalen väntade tyvärr Astralis som blev för mycket att handskas med. Och i skrivande stund lirar Liquid StarSeries Säsong 5 där det inledningsvis flyter på och man närmar sig en plats i slutspelet. Deras dagsform bådar gott inför ECS Season 5 Finals och vi ser fram emot att se om de kan bräcka Astralis den gången.

Odds: Betway: 7.00 | bet365: 7.50 | Arcanebet: 8.50

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing