StarSeries i-League Season 6

StarSeries i-League Season 6

starseries i-league season 6 betting

Årets sista major har precis avslutats och som väntat blev det Astralis som till slut lyfte den åtråvärda trofén. Men för den som fortfarande är sugen på att se och betta på CS:GO så börjar StarSeries i-League Season 6 den 7 oktober.

En prissumma på $300,000 står på spel och det är hela 16 lag som tävlar i Kiev, Ukraina. Följ den här guiden om du är intresserad av betting på StarSeries i-League Season 6. Här listar vi bettingsidor, odds och bjussar på speltips.

Bettingsidor för StarSeries i-League Season 6

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Spelschema

Turneringen är uppdelad i två faser, först ut är gruppspel mellan 7-11 oktober och slutspelet börjar 12 oktober och håller på till den 14. Under gruppspelet används Swissformatet som betyder att alla gruppspelsmatcherna körs som best of 1. De åtta lag som placerar sig i övre halvan går vidare till slutspelet.

Slutspelet avgörs med ett Single-Elimination-Bracket där samtliga matcher liras som bo3, förutom den stora finalen som spelas i en bäst av 5.

StarSeries i-League Season 6 match-ups

Inledningsmatcherna av StarSeries i-League Season 6 har blivit lottade och det är många fina matcher vi har att se fram emot. Av första matcherna så är det främst heldanska mötet mellan North och OpTic som lockar, även Gambit mot compLexity bör bli en intressant match.

[ft_boxes box_style=’info’ ]Du kan spela på samtliga matcher hos GG.Bet! Använder du får bonuskod ”esporting” får du en 100% bonus upp till 500 kronor. [/ft_boxes]

Här är alla inledande möten och några korta ord om varje match:

Mousesports vs Sprout

Mousesports är uppenbara favoriter i det här mötet, eller att vinna hela turneringen för den delen. Mousesports är i toppform och vann rätt nyligen ESL One New York 2018, en viktig turnering med många duktiga lag. Därför är det här ett yppert tillfälle att plocka hem en andra turneringstitel på kort tid för Mousesports.

Vårt tips: Mousesports vinner.

North vs OpTic

Det här är en väldigt jämn matchning, både lagen har skickliga spelare samtidigt om man inte är i sitt livs bästa form. Då MSL inte längre är aktiv i OpTics startfemma är de utan dedikerad IGL, det är ännu inte känt vem som tar MSLs roll. På grund av detta ser vi North som knappa favoriter.

Vårt tips: North vinner.

Gambit vs compLexity

Det verkar som att Gambit endast hamnar på 3e plats i turneringar numera, bland annat i ESL One New York 2018, IEM Shanghai 2018, DH Open Summer 2018 med mera. Med tanke på motståndet i StarSeries i-League Season 6 kan det mycket väl gå bättre för Gambit den här gången. Men man ska inte underskatta compLexity, som presterat helt okej senaste tiden.

Vårt tips: Gambit vinner.

BIG vs Fragsters

Mot ett motstånd som Frasters så bör BIG kamma hem den här matchen. Inte för att BIG har spelat vasst på sistone, utan eftersom Fragster är bland de sämre lagen i StarSeries i-League Season 6. Skulle onekligen bli förvånade om BIG torskar den här matchen.

Vårt tips: BIG vinner.

Vega Squadron vs NRG

NRG är favoriter mot Vega Squadron med knappa marginaler. NRG har överraskande nog gjort bra ifrån sig och rankas idag som #10 på världsrankingen. Samtidigt har Vega Squadron sett ganska svaga ut i deras senaste turneringsframträdanden.

Vårt tips: NRG vinner.

ENCE vs Tyloo

EZ 4 ENCE? ENCE, med allu i spetsen har inga resultat att skryta med. Man ser dem först på plats 20 på världsrankingen och får det förmodligen tufft mot Tyloo. eEftersom det är bo1 kan ENCE överraska med en skrällvinst, men det mesta talar för att Tyloo hanterar det finska laget.

Vårt tips: Tyloo vinner.

HellRaisers vs Imperial

HR vs Imperial är knappast ett toppmöte, inget av lagen tillhör toppskiktet av CS:GO. Men HellRaisers är det mest namnkunniga av de två och har tidigare besegrat kända lag. Den här matchen borde vara en nobrainer och därmed seger för HellRaisers.

Vårt tips: HellRaisers vinner.

Renegades vs CyberZen

CyberZen är inte det bästa som Kina har att erbjuda, men måste ändå säga att den här tävlingen borde passa dem. Eftersom övriga deltagare knappast är tier 1 kan det finnas en minimal chans att man går till vidare till slutspelet. Men för just den inledningsmatchen kan Renegades bli lite för svåra.

Vårt tips: Renegades vinner.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing