Superodds Inför Finalen av WESG i Kina

Superodds Inför Finalen av WESG i Kina

Spelbolagen Betway och Bet365 trissar upp oddsen rejält inför jätteturneringen WESG i Kina. Deltagarlistan i WESG är en salig blandning av topplag och mindre kända lag. Och tack vare just variationen bland deltagande lag erbjuder Betway och Bet365 många skrällodds.

[bonustable num=3 tag=’frontp’ ]

Just nu hos Betway: Nya kunder får 50kr helt gratis utan krav på insättning. Dessutom matchar Betway din första insättning upp till 1000kr. Klicka här för att hämta din bonus.

Både Betway och Bet365 storsatsar på betting på CSGO och andra stora e-sportspel. Så det är ganska självklart att de även tillhandahåller odds för jättelika csgoturneringen WESG. Turneringen kommer att spelas 12 till 15 januari i Olympic Center i Changzhou, Kina.

24 lag från hela världens hörn kommer att vara på plats och slåss om den jättelika prispotten på $1,500,000. Eftersom det är så pass många lag så delas de upp i fyra olika grupper. Det höga antalet deltagande lag innebär också att det blir massvis med matcher att betta på.

Grupperna för WESG ser ut som följande: Grupp A – .Ryssland, Virtus.pro, TeamOne, Epsilon, subtLe, EnVyUs. Grupp B – K23, rEAK, iGame.com, Colombia, VG.CyberZen, ENZO. Grupp C – Space Soldiers, Signature, Kinguin, FIVE, Bravado. Grupp D – Selfless, JYP, DarkPassage, QuetzaL, TyLoo, Ukraina.

Vinn Storkovan på WESG’s Förhandsfavoriter

Experter på Betway och Bet365 har tagit fram boostade odds för betting på WESG. När CSGO-festen i Kina drar igång kommer du att få många möjligheter att kamma hem storkovan. Spelbolagen har Virtus.pro och EnVyUs som förhandsfavoriter, dessa är de mest namnkunniga lagen som ställer upp i WESG.

Även de internationellt kända lagen Kinguin, Epsilon och TyLoo blir farliga. Spel på att svenska talangfulla laget Epsilon tar hem turneringen ger hela 10 gånger pengarna. Satsar du till exempel en femhundring kan du alltså bli 5000kr rikare. Dessutom kan spelbolagens välkomstbonusar ge rejält i bössan att betta med.

[bonustable num=3 tag=’frontp’ ]

Virtus.pro att vinna WESG
De polska giganterna är favoriter att lyfta vinnarpokalen i Kina. Även om det är en del riktiga bra lag som ställer upp i WESG så saknas många från topprankingen. Virtus.pro slipper bland annat SK, Astralis och NiP som alltså inte kommer att vara på plats i Kina.

De största hoten är EnVyUs och Epsilon. Som Virtus.pro dessutom delar grupp med. På papper ska Virtus.pro lyckas ta sig vidare ur gruppen, men det blir nog ingen dans på rosor mot lag som EnVyUs och Epsilon. Men eftersom det är tre lag ur gruppen som går vidare så ska det till väldigt mycket för att VP inte ska ta sig vidare.

Odds –> Bet365 2.50 | Betway 2.50

EnVyUs att vinna WESG
EnVyUs börjar sakta men säkert börja hitta fin form. Deras stjärnspelare KennyS har varit i något av en svacka, precis som övriga laget. Men för att EnVyUs ska kunna vara ett hot på riktigt behövs en KennyS i storform. Det ska bli extremt intressant att se vad franska stjärnorna kan ställa till med i Kina. Enligt spelbolagen har de relativt goda chanser att vinna hela eventet.

Odds –> Bet365 6.00 | Betway 6.00

 

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing