Topplagen gör upp om över 2 miljoner kronor i ESL One: New York 2016

Topplagen gör upp om över 2 miljoner kronor i ESL One: New York 2016

ESL One New York 2016 CSGO Betting

I Barclays Center, New York kommer vi få se en av de mest spännande turneringar i år sen Cologne Majorn. Åtta av de bästa lagen i CSGO kommer att delta och slåss för sin del av prispotten som ligger på över 2 miljoner kronor. Turneringen slår av 30 september och fortsätter tills 2 oktober, du kommer att kunna titta och spela på några av de bästa CSGO matcherna i år.

Här kan du spela pengar på CSGO

eb-5-dollar-gratis-1

[bonustable num=3 tag=’dhaustin’ ]

Bland lagen som deltar hittar vi Fnatic, Astralis, G2, Team Liquid, Natus Vincere, SK Gaming och Virtus.Pro. Tittar man på lagens senaste resultat så förstår du kvickt varför detta kommer bli en intressant turnering.

Starladder spelades för några veckor sedan där vi såg G2 knipa en andra plats efter att ha förlorat mot NiP, som inte kommer delta i ESL One: New York. Astralis fick nöja sig med en 5-8 plats efter att blivit utslagna ur turneringen av NiP. I samma turnering lyckades varken Virtus.Pro eller Natus Vincere ta sig ur gruppspelen.

Virtus.Pro imponerade tidigare i veckan när man vann Dreamhack Bucharest, men det var en mindre turnering med enbart åtta lag och inga av dessa kommer att delta i New York. Därav är Dreamhack Bucharest ingen turnering man ska dra slutsatser ifrån.

Natus Vincere förvärvade nyligen legendariska AWParen s1mple, men deras första turnering Starladder slutade i besvikelse. En blick på ESL Pro Leagues EU grupp visar att Navi just nu ligger på tredje plats med 11 vinster och 3 förluster. Bland vinsterna hittar vi matcher mot Astralis och G2 där man vann 2-0 mot båda.

SK Gaming som en gång var det bästa lagen i världen i särklass har sett väldigt skakiga ut sen Cologne. SK ligger ju nu på åttonde plats i ESL Pro League med 8 vinster och 6 förluster och detta är i NA divisionen. Vi har inte sett dem spela någon stor turnering sen Cologne, de spelade dock i iBUYPOWER Invitational men åkte ut i semifinalen mot Optic Gaming.

Fnatic är kanske det mest intressanta laget som deltar i ESL One New York efter att ha bytt ut 3 spelare i augusti. Vi har inte sett Fnatic spela någon LAN-turnering sen ändringarna och det enda resultatet vi kan titta på är ESL Pro League där man ligger på åttonde plats. Inte alltför illa med tanke på hur lite förberedelse laget hade innan ligan började. Fnatics prestation online har varit medioker, men Fnatic kan absolut överraska nu när man spelar sin första riktiga turnering tillsammans.

Det är svårt att säga vem som kommer vinna ESL One: New York, SK Gaming är fortfarande rankade etta i världen, men deras senaste resultat reflekterar inte detta. Om man tittar på de senaste resultaten så bör topp 4 bli Navi, G2, SK, Virtus.Pro.  Fnatic kan vara en utmanare men just nu finns det inget som tyder på att man kan slå dessa lag på en lan-turnering.

En sak som vi kan säga säkert är att detta kommer bli en av de mest dramatiska turneringarna på länge och om du gillar CSGO så får du absolut inte missa ESL One: New York 2016. Om du aldrig har spelat på CSGO förut så är detta en utmärkt turnering att börja med.

 

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing