Ultimata bettingguiden till ESL One Cologne 2016

Ultimata bettingguiden till ESL One Cologne 2016

Den 5 juli drar CSGO-festen ESL One Cologne 2016 igång och det är de 16 bästa lagen från alla världens hörn som gör upp om prispotten på hisnande $1,000,000. Våra listade spelbolag kommer att maxa oddsen rejält inför turneringen!

esl one cologne 2016 betting

Turnering: ESL One Cologne 2016
Datum: 5 juli – 10 juli
Plats: Köln, Tyskland
Prispott: $1,000,000

Topp 3 ESL One Cologne 2016 Bettingsajter

Betting med riktiga pengar på csgo kan höja underhållningsvärdet ordentligt och samtidigt ha en chans att vinna en slant. Därför är det läge att betta på sommarens stora csgoturnering ESL One Cologne, spelbolagen vi listar på vår sajt kommer att toppa oddsen och se till att turneringen blir en fröjd att följa.

Betway är ett riktigt grymt val om man är ute efter ESL One Cologne betting. Självklart finns fler turneringar och esportspel att satsa pengar på. Spelare från Sverige får en välkomstbonus på 100% upp till 1000 SEK. Betway har ett brett urval av esportspel att välja mellan, bland annat League of Legends, Dota 2, Hearthstone, Call of Duty med flera!

[bonustable num=1 tag=’betway’ ]

Skapa ett konto hos Betway och hämta din välkomstbonus nu! Betta på ESL One Cologne 2016 och många fler turneringar och ligor.

Unibet är välkänt spelbolag för oss Svenskar. Det är ett pålitligt bolag som bjuder svenska spelare på marknadens bästa välkomstbonusar. Nya spelare får hela 200% upp till 1000 SEK, en rejäl startkassa till betting på ESL One Cologne med andra ord. Förutom csgo är det möjligt att betta på League of Legends, Dota 2, Starcraft 2 och Hearthstone.

[bonustable num=1 tag=’unibet’ ]

Skapa ett konto hos Unibet och hämta din välkomstbonus nu! Betta på ESL One Cologne 2016 och många fler turneringar och ligor.

ESL One Cologne 2016 betting kommer att höja spänningen rejält och våra redaktörer listar spelbolagen som erbjuder toppade odds och supergenerösa välkomstbonusar. Är ni osäkra på hur odds och betting på CSGO fungerar är det bara att ta del av vår kompletta guide till csgobetting. Där får du tillgång till all information som är nödvändig för att komma igång med en karriär inom csgobetting.

Grupperna för ESL One Cologne 2016 är klara och de 16 lagen har delats upp i 4 grupper. Det kommer att bli 6 fantastiska dagar fyllda med högklassig csgo. Det kommer att bli en oerhört intressant turnering då många lag har visat upp finfin form senaste tiden. De brasilianska superstjärnorna i Luminosity (numera SK) har dominerat under en period nu, men förlorade nyligen mot stekheta G2 i finalen av ECS säsong 1.

Fnatic har sett mycket bättre ut sedan olofm kom tillbaka efter det långa skadeuppehållet. Förmodligen kommer de att bli livsfarliga i Köln, G2 och Luminosity (SK) borde se upp! Även lag som TSM och NiP har sett starka ut, men underpresterat lite när det väl gällt.

ESL One Cologne 2016 Grupper

Grupperna för ESL One Cologne är redan dragna. Av våra svenska representanter fick fnatic en riktigt svår grupp medan NiP kom lite lättare undan. Förhoppningsvis går båda svenska stjärnlagen långt i turneringen.

Grupp A

Virtus.pro
Man kan alltid räkna med Virtus.pro på turneringar. De verkar även, om än långsamt, hitta tillbaka till hyfsad form. Goda chanser att ta sig vidare ur grupp A.

Mousesports
Ganska svajiga i sitt spel, ena dagen kan de plocka kartor mot topplag och andra dagar förlorar de mot lag som på pappret är betydligt sämre. Blir tufft för Mousesports att ta sig vidare, men det finns skrällpotential om deras stjärna Niko är på spelhumör.

Liquid
Spelar stundtals riktigt bra och verkar kunna hota de absoluta lagen i toppen. På samma nivå som Mousesports ungefär, får det väldigt kämpigt men kan överraska.

EnVyUs
Förr var EnVyUs ett av de bästa lagen i världen. Men nu var det ett tag sedan man såg gamla goda EnVyUs i toppform. Förhoppningsvis har de lagt massvis med timmar inför sommarens major. Kan bli livsfarliga om de har lyckats få ordning på sitt spel.

Grupp B

SK (fd. Luminosity)
Världens just nu bästa lag, har vunnit flertalet turneringar senaste tiden. Dessutom vinnare av senaste majorn. Visade sig dock vara mänskliga när de nyligen förlorade finalen mot G2 i ECS Säsong 1.

G2
G2 spelade som riktiga gudar under slutspelet av ECS Säsong 1. Vann finalen i två raka kartor mot Luminosity. G2 kommer att ha många ögon på sig efter bragden i ECS.

Fnatic
Var under en längre tid världens bästa lag. Men efter skadestrul och formsvacka har man tappat några placeringar på världsrankingen. Olom har precis kommit tillbaka och de spelade förhållandevis riktigt bra under ECS-slutspelet och kan förhoppningsvis leverera i Köln.

FaZe
Ett lag med många individuellt skickliga spelare, men tyvärr har de haft otur då de hamnat i den absolut svåraste gruppen. Det ska mycket till om FaZe ska lyckas bräcka lag som fnatic, SK (fd. Luminosity) och G2.

Grupp C

Gambit
Hyfsat skickligt lag som har hamnat i en relativt lätt grupp. De är absolut inte favoriter att gå vidare ur gruppen, men kan slå lag som dignitas och CLG en bra dag.

Dignitas
Danska stjärnorna i dignitas är ganska ojämna i sitt spel. Har under perioder gått rätt långt i perioder, men det har aldrig räckt hela vägen. Får ändå sägas ha rätt goda chanser att ta sig ur gruppen.

CLG
På ungefärlig nivå som Gambit och dignitas. Var ett tag sedan CLG visade prov på bra spel, de har även blivit av med storspelaren jdm64.

Astralis
Astralis är det enda laget i grupp C som känns givna att gå vidare. Förväntas helt klart att vinna sin grupp. Misslyckades dock i ECS-slutspelet, ska de gå långt i Köln måste de steppa upp rejält. Bör även tilläggas att Astralis kommer att spela med en stand-in.

Grupp D

OpTic
Kommer bli svårt för OpTic att ta sig an storlag som NiP och Natus Vincere. Åker förmodligen ut direkt i gruppspelet.

NiP
NiP har absolut bättrat sitt spel sedan de tog in Pyth och coachen Threat. Vann DH Masters Malmö, men har sedan dess inte riktigt kunnat bibehålla formen. Ska dock kunna ta sig ur gruppen utan problem.

Natus Vincere
Favoriter att vinna Grupp D. Nyckelspelaren GuardiaN måste dock vara i form om Na’Vi ska kunna gå långt i ESL One Cologne.

FlipSid3
Grupp Ds underdogs, har några spelare som kan göra ordentlig skada. Men mycket ska till om FlipSid3 ska kunna besegra NiP och Natus Vincere.

[bonustable num=3 tag=’cologne2016′ ]
[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing