Vinn Pengar På DreamHack Masters Malmö

Vinn Pengar På DreamHack Masters Malmö

DreamHack Masters Malmö Betting

DreamHack Masters Malmö Betting tips

Turnering: DreamHack Masters Malmö
Datum: 12 – 17 april
Plats: Malmö, Sverige
Prispott: $250,000

Den här gången blir det Malmö som får äran att vara värdstad åt DreamHack, med den saftiga prispotten på $250,000 eftersom det är en Masters-turnering. Världens bästa lag fnatic kommer inte att kunna vara på plats i Malmö då Olofm har dragit på sig en skada och kommer att vara borta oviss tid. Däremot kommer en svensk uppstickare i form av laget GODSENT (fd. Ancient) att delta i DreamHack Malmö, ska bli intressant att se vad det pronax-ledda laget kan åstadkomma.

Det blir allt jämnare bland topplagen, det är inte längre självklart vilket lag som kommer att vinna en turnering. Även om fnatic vunnit en hel del sedan man tog in dennis, men något har hänt senaste 1-2 månaderna. Många lag har kapaciteten att slå varandra, EnVyUs har tappat rejält medan Luminosity är i storform. Na’Vi, Astralis är också lag som slåss om stortitlarna.

Det är fler lag än fnatic som har skadeproblem, Na’Vis superstjärna Guardian är skadad och kan därför inte medverka. Den som tar hans plats i Malmö blir Na’Vis coach Sergey ”starix” Ischuk. Kommer Luminosity att lyckas hålla i formen och även vinna i Malmö? Nu när fnatic är borta och Na’Vi spelar med en inhoppare. Det enda reella hotet blir Astralis. Men förhoppningsvis kan lag som NiP, GODSENT (fd. Ancient), EnVyUs och även Liquid visa att man fortfarande kan hota de absoluta topplagen.

Bettingmarknaden för e-sport växer så det knakar, idag tillhandahåller en stor del av alla spelbolag även odds på e-sport. Det finns många olika slags odds som ökar underhållningsvärdet av att kolla på e-sport avsevärt. Man kan till exempel satsa pengar på vem som vinner första knivrundan eller tippa exakta slutresultatet. På vissa bettingsajter finns även möjligheten att betta live på CSGO och andra populära titlar.

Det finns många grymma alternativ om man vill satsa riktiga pengar på DreamHack Masters Malmö. Nedan har vi tagit fram de spelbolag som är absolut bäst för svenskar. Om man ser på säkerhet, utbud av e-sport, bonuserbjudande och övrig underhållning som t.ex. casino.

DreamHack Masters Malmö Bettingsajter

Betway
Betway var väldigt snabba med att inse hur pass stort betting på e-sport skulle bli. De är idag ett av de bästa alternativen för e-sportbetting. I princip alla kända e-sporttitlar finns tillgängliga: CSGO, Dota 2, Hearthstone, Heroes of the Storm, League of Legends, Call of Duty, Fifa osv.

Som ny kund hos Betway får man en 100% insättningsbonus upp till 1000 SEK.

Hämta din bonus hos Betway idag och placera bets på DreamHack Masters Malmö!
[bonustable num=1 tag=’betway’ ]

Unibet
Unibet har marknadens bästa bonuserbjudande, svenska kunder får hela 200% insättningsbonus upp till 1000 SEK. Man kan alltså få en grym startkassa att betta e-sport med. De e-sportspel som Unibet oftast har odds för är bland annat CSGO, League of Legends, Dota 2 och Starcraft 2.

Som ny kund hos Unibet får man en 200% insättningsbonus upp till 1000 SEK.

Hämta din bonus hos Unibet idag och placera bets på DreamHack Masters Malmö!
[bonustable num=1 tag=’unibet’ ]

DreamHack Masters Malmö Deltagare

Grupp A
Luminosity
Liquid
mousesports
Tyloo

Grupp B
Natus Vincere (Na’Vi)
G2
CLG
GODSENT

Grupp C
Astralis
NiP
dignitas
CSGL

Grupp D
Virtus.pro
EnVyUs
Tempo Storm
FaZe

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing