WESG 2017 World Finals: Speltips, Odds & Betting sidor

WESG 2017 World Finals: Speltips, Odds & Betting sidor

wesg 2017 world finals betting speltips

Det har varit en lång resa för den enorma csgo-turneringen WESG, det har spelats regionala finaler världen över. Nu har det äntligen blivit dags att kora vinnare av WESG 2017 World Finals som blir $800,000 rikare. Totalt är det 1,5 miljoner dollar i potten och evenemanget startar 12 mars och håller på ända till den 18:e.

I den här artkeln kommer du att lära dig allt du behöver veta om betting på WESG 2017 World Finals. Vi har tagit fram marknadens ledande bettingsidor med störst urval av esport som dessutom redan har lagt till odds och spelalternativ för WESG 2017 World Finals. Du kan även jämföra odds för att se vilka lag som har störst chans att lyfta pucklan vid turneringens slut.

Vill du växla in dina skins istället för att direkt spela för riktiga pengar rekommenderar vi starkt Arcanebet, där får du dessutom en exklusiv bonus på 150% upp till 1500 SEK.

Är du endast ute efter att betta med riktiga pengar så kan du kolla in Betway, bet365, Bethard eller Mr Green. Samtliga har välsorterade sortiment för esport betting och dessutom spelalternativ för WESG 2017 tillgängligt.

Speltips: 8 gånger pengarna hos Mr Green om Fnatic vinner hela turneringen. Öppna ett konto hos Mr Green  nu och börja betta.

Kom ihåg att oddsen som förekommer i den här artkeln kan ändras när som helst fram till matchstopp.

Topp 5 WESG 2017 World Finals betting sidor

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Våra listade bettingsidor är så säkra som det går att bli och har blivit granskade och godkända av vår redaktion. Vill du lära dig mer om varje spelbolag innan du blir medlem kan du med fördel läsa våra recensioner.

Fyra anledningar till varför du bör välja legitima esport betting sidor:

  • De är licensierade och regulerade.
  • De är säkra och använder SSL för att garantera medlemmars säkerhet.
  • Generösa bonusar till alla nya spelare.
  • Ingen scam eller lurendrejeri.

Om WESG 207 World Finals

Inte nog med att turneringen har en av dem största prispotterna i Counter-Strikes historia, utan det spelas även i fantastiska arenan Haikou International Convention & Exhibition Center som rymmer tiotusentals åskådare. Om allt går enligt planerna kommer det här garanterat att bli en av de bästa csgo-turneringarna någonsin. 1,5 miljoner dollar (ca 12,3 miljoner svenska kronor) står på spel och det är 32 nationer från världen över som deltar. Det var lite om WESG 2017 World Finals, ytterligare snabbfakta finner du här nedanför:

Evenemang: World Electronic Sports Games 2017
Esport: Counter-Strike: Global Offensive
Arrangör: Alisports, ImbaTV
Datum: 2018-03-13 / 2018-03-18
Plats: Haikou, Hainan, Kina
Arena: Haikou International Convention & Exhibition Center
Format: Gruppspel & Singeleliminerings bracket
Prispott: 12,3 miljoner kronor
Deltagare: 32 lag
Kartor: Mirage, Inferno, Cache, Cobblestone, Overpass, Train, Nuke
Stream: –

Lag & grupper

De 32 deltagande lagen har delats upp i åtta olika grupper där topp 2-placeringarna tar sig vidare till andra omgången i gruppspelet och bottenlagen elimineras från turneringen. Grupperna ser ut som följande:

Grupp A
Alpha Red, MVP PK, subtLe, Team One.

Grupp B
AGO Esports, B.O.O.T-dreamScape, GODSENT, Swole Patrol.

Grupp C
Belgium, Parallax, ViCi Gaming, Wololos.

Grupp D
BIG, Russia, SK Gaming, NEW4.

Grupp E
Bravado Gaming, Team EnvyUs, Team Ukraine, Viva Algeria.

Grupp F
Limitless Addict, Isurus Gaming, Recca Esports, Space Soldiers.

Grupp G
Cloud9, Fnatic, SZ Absolute, The Onliners.

Grupp H
Team MAX, NOREG, ORDER, EMC.

Favoriter att vinna WESG 2017 World Finals

Några av de bästa csgo-lagen som den här planeten har att erbjuda kommer att vara närvarande vid WESG 2017 World Finals. Samtidigt kommer även att okända lag att deltaga och det innebär så klart att vi kommer att se matcher där så kallade nonamers tar sig an topplag som fnatic och SK. Det finns redan många högoddsare tillgängliga att betta på och man kan alltid räkna med någon skräll i bäst av 1-matcher.

Här är lagen som hör till förhandsfavoriterna i WESG:

Fnatic

Häromveckan vann Fnatic sin första turnering sedan 2016. Den svenska truppen levererade en helt ny nivå under hela turneringen och en rykande het flusha förnedra motståndarlag i gammal anda. Med vinsten av IEM Katowice 2018 vill de troligen fortsätta att plocka hem vinster och återta titeln som världens bästa lag. Det blir en tuff uppgift men det är definitivt möjligt. En turneringsvinst för Fnatic i WESG ger en utdelning på hela åtta gånger din insats!

Vinnarodds:
Betway 6.00 | Bethard 5.95 | Mr Green 8.00

SK Gaming

Trots att SK varit relativt osynliga vid ett antal turneringar så anses de fortfarande har störst chanser att plocka hem WESG enligt spelbolagen. Eftersom deras största ärkerival FaZe inte deltar i den här turneringen så är vi beredda att hålla med om att SK är favoriter den här gången. Lagen som de bör se upp för är majormästarna Cloud9 och fnatic som nyligen vann IEM Katowice 2018. Men även om det finns en del lag som potentiellt kan vara ett hot mot SK så anser vi att det är deras turnering att förlora.

Vinnarodds:
Betway 3.00 | Bethard 3.20 | Mr Green 2.25

Cloud9

Cloud9 satte alla tvivlare på plats när de vann senaste majormästerskapet på hemmaplan. Men sedan dess har de inte visat några tecken på samma nivå av spel som vi såg i majorn, blir WESG vändpunkten? Vi ser verkligen fram emot att få se vad C9 har i görningen då de förmodligen är skapligt sugna på att bevisa att majorvinsten inte var en engångsförteelse.

Vinnarodds:
Betway 4.00 | Bethard 3.95 | Mr Green 3.00

Som bubblare har vi valt ut Ukraina som består av Zeus, Edward, s1mple, bonik och markeloff. Även Space Soldiers som har många skickliga spelare blir att räkna med.

Lycka till nu med att betta på WESG 2017 World Finals!

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing