Betting guide till ESL One Katowice 2018

Betting guide till ESL One Katowice 2018

esl one katowice 2018 betting

ESL One Katowice 2018 blir den första Dota 2 majorn som äger rum i Polen. Det är 16 elitlag från olika delar av världens som samlas för att göra upp om prispotten på 1 miljon dollar och 1500 kvalificeringspoäng för kommande The International 2018. Evenemanget spelas 20-25 februari där slutskedet av turneringen avgörs inför en publik i Spodek Arena i Katowice.

[bonustable num=2 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

ESL One Katowice 2018 betting sidor

Vi har samlat de spelbolag som har bäst utbud för ESL One Katowice 2018 under ett och samma tak. Det är redan en drös med bolag som har lagt till odds för evenemanget som går att se hos Betway, Arcanebet, Bethard och bet365. Vi rekommenderar att kolla in våra recensioner av spelbolagen innan du går vidare med att bli medlem. Detta eftersom ubud, bonuserbjudanden med mera kan variera.

Exempel på odds för ESL One Katowice 2018: matchvinnare, turneringsvinnare, lag att nå final, första lag att få 10 kills, lag att förstöra första torn och mycket mer.

Välj en av våra rekommenderade spelbolag för att börja betta!

[bonustable num=4 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Format och deltagande lag

Den 20 till 23 februari är datumen som är satta för gruppspelet som består av två åtta-lag, dubbelelimineringsgrupper. De två lagen som toppar respektive grupp går direkt vidare till semifinal medan de som hamnar på en andra och tredjeplacering säkrar en plats i kvartsfinalerna.

Slutspelet börjar 23 februari och slutar den 25:e.

Lag

lag esl one katowice 2018

16 av världens bästa lag deltar i ESL One Katowice 2018, varav åtta blev direkt inbjudna och resten var tvungna att kvala.

Lista med samtliga deltagande lag:

Virtus.pro, Team Secret, Team Liquid, Newbee, Evil Geniuses, Mineski, Vici Gaming, Natus Vincere, Team Kinguin, OG, Effect, compLexity Gaming, Infamous, LGD Gaming, Fnatic and OpTic Gaming.

Gruppspelets första matcher har blivit dragna och går redan att betta på hos våra utvalda spelbolag.

2018.02.20 Dota 2, ESL One Katowice gruppspelsmatcher

LGD Gaming vs Evil Geniuses
Mineski vs Complexity
Natus Vincere vs Fnatic
OG vs Vici Gaming
Optic Gaming vs Virtus.pro
Team Kinguin vs Newbee
Team Liquid vs Effect
Team Secret vs Infamous

Om turneringen

Evenemang: ESL One Katowice 2018
Esport: Dota 2
Datum: 20-25 februari
Plats: Katowice, Polen
Lag: 16 lag
Prispott: $1,000,000 (ca 7,9 miljoner kronor)
Streams: http://live.esl-one.com/, https://www.facebook.com/pg/WatchESLOne/live_videos/

Favoriter att vinna ESL One Katowice 2018

Vem tror du kammar hem vinsten i efterlängtade ESL One Katowice 2018? Det finns några lag som känns som extra starka utmanare och det är speciellt fyra trupper som sticker ut.

Vi har kollat närmre på dessa lag baserat på tidigare resultat, form och laguppställning.

Team Liquid

Team Liquid har sett ruskigt bra ut senaste 6-12 månaderna och under 2017 plockade de hela fyra turneringsvinster, inklusive The International som är det största ett Dota 2-lag kan vinna. Så tidigt som den här månaden vann laget i-League Invitational Season 4, så det är inget snack om att Liquid är i storform. De har starka spelare på alla positioner som på egen hand kan ta över en match när det behövs. Eftersom laget har hållit ihop hyfsat länge så har de givetvis bra lagspel och kommunikation. Slutsatsen är alltså att Team Liquid, tillsammans med Team Secret, är lagen att besegra i Polens första major.

Laguppställning: MATUMBAMAN, Miracle-, MinD_ContRoL, GH, KuroKy

Team Secret

Team Secret har en relativt ny startfemma med Ace och Fata som blev en del av laget slutet av förra året. I december 2017 besegrade Team Secret, trots att man vid tillfället inte lirat mycket tillsammans, favoriterna Team Liquid. Dessutom gjorde man det på ett övertygande sätt, så det ska bli spännande att se vad de kan åstadkomma i Polen. Även om Team Secret med nuvarande spelare långt ifrån är samma dominerande lag som förr i tiden så tror vi ändå på att de har goda chanser i ESL One Katowice.

Laguppställning: Ace, MidOne, Fata, Yapz0r, Puppey

Newbee

Ett av Kinas mest framstående lag just nu som kan bli riktigt farliga i Polen, de vann turneringen ESL One Genting 2018 i januari mot Team Liquid. Frågan är om de kan hålla samma nivå av storspel under en längre tid. Mycket talar för att Newbee säkrar i alla fall en topp 4 -placering som sämsta resultat.

Laguppställning: Moogy, Sccc, kpii, Kaka, Faith

Virtus.pro

Detta Rysk/Ukrainska laget vann senast en turnering i december där de slog fnatic i finalen. Vi har svårt att se det här laget lyckas stå emot superlag som Liquid och Secret, men de borde kunna nå slutspelet om deras spel stämmer. Dock så slog de Team Secret i september 2017, så helt omöjligt är det verkligen inte.

Laguppställning: RAMZEES666, No[o]ne, 9pasha, RodjER, Solo

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing