Betting på The International 2016

Betting på The International 2016

Den största e-sportturneringen i världen drar igång den 3 augusti med en rekordpott på över 18 miljoner dollar! Prispengarna växer när spelarna köper items i spelet, så den kan den mycket väl ligga på över 20 miljoner när turneringen börjar. Totalt kommer 16 lag från hela världen att slåss i Seattle från 3 till 13 augusti. Inför Dota2-festen bjuder spelbolagen på glödheta odds.

The International 2016 betting

Spelbolag med superodds på The International 2016

Att spela på Dota 2 och andra esporter ger dig mer spänning under matcherna, du får se Dota 2 på den absolut högsta nivån och samtidigt vinna pengar. Nedanför har vi listat spelbolag som erbjuder fantastiska odds och så klart betting på The International 2016. Det finns redan boostade odds hos Betway och bet365 på vinnare och gruppvinnare av TI6.


betway the international 2016 odds
Betway var ett av de första spelbolagen som såg potentialen med esport och har erbjudit spel på esporter i flera år. När du går in på Betways hemsida så kommer du se deras esportsektion där du hittar alla turneringar och spel. Som ny kund får du en 100 % insättningsbonus upp till 1000kr. Du hittar givetvis Dota 2 på Betway men även andra spel som League of Legends och CS:GO finns till hands för betting.

Öppna ett konto hos Betway idag och hämta din 1000kr välkomstbonus. Ta chansen att bli en vinnare och börja spela på The International 2016!


Det finns så klart många fler spelbolag och vi har recenserat alla seriösa spelbolag som erbjuder betting på esport, bra odds och bonusar. Här kan du läsa flera ingående recensioner om andra spelbolag.

The International 2016 Grupper och Format

16 lag är indelade i 2 olika grupper där topp 4 lag från varje grupp går vidare till den övre halvan av slutspelen medans resten går vidare till den undre halvan. Alla matcher i gruppspelen är Bäst av 2.

Alla matcher är Bäst av 3 förutom den första omgången i den undre halvan som är Bäst av 1 och finalen som är Bäst av 5.

Grupp A:
OG
Alliance
Wings
Natus Vincere
Evil Geniuses
LGD Gaming
TnC Pro Team
Escape Gaming
Grupp B: 
Newbee
Secret
Vici Reborn
MVP Phoenix
Digital Chaos
Fnatic
Liquid
EHOME

Lagen
Första 6 lagen som listats blev direkt inbjudna medan resterande kvalade in.

OG
Förmodligen det lag som imponerat mest sedan TI5 eftersom de har vunnit 2 majors och flera andra turneringar. Klart en av favoriterna och kan absolut vinna hela turneringen.

Team Liquid
Team Liquid har spelat väldigt konsistent och slutat på andra plats i 2 majors och vunnit Epicenter detta år. Liquid brukar få kämpa hårt mot andra topplag och falla i finalen men det råder ingen tvekan om att det är ett bra lag som kan ta sig långt i TI6.

Newbee
Efter att ha bytt spelare flertalet gånger så har Newbee verkat hitta sig en femma som kommer överens och spelar utmärkt. Nyligen vann man Nanyang Championship och tillsammans med Wings är Newbee ett av Kinas topplag.

LGD Gaming
Efter att ha misslyckats med att kvalificera sig för alla stora turneringar så har vi inte sett särskilt mycket från LGD, trots detta lyckades man få en invite till TI6 efter en fjärdeplats i Manila Majorn.

MVP Phoenix
Ett Sydkoreanskt lag som imponerade när de vann flera turneringar tidigare i år. MVP kan vara ojämna och det är svårt att säga hur bra laget kommer spela i TI6. Kan mycket väl åka ut först eller ta sig till topp fyra.

Natus Vincere
Detta legendariska lag har haft det svårt de senaste 2 åren men det har sett lite ljusare ut på senare tid. Efter en andraplats på ESL One Frankfurt 2016 fick man en inbjudan till TI6. Bara någon vecka innan TI6 lyckades Navi vinna Starladder där man besegrade Team Secret i finalen med 3:1.

Evil Geniuses
Efter att ha vunnit TI5 kan det tyckas lite märkligt att EG fick kvala sig in i turneringen, men efter att ha bytt ut flera spelare förlorade man sin inbjudan och blev tvungna till att spela kval. Vi har inte sett särskilt mycket av EG, bortsett från det Amerikanska kvalet där man krossade sitt motstånd.

Digital Chaos
Fick andraplats i den Amerikanska kvalturneringen och är ett lag med 4 veteraner från Europa. Digital Chaos har imponerat mot andra lag i Amerika men presterat dåligt internationellt.

Wings Gaming
Kanske det bästa laget i Kina just nu efter att ha vunnit The Summit 5 där man besegrade OG med 3 – 1 i finalen. Är kända för att spela många olika hjältar och överraska det andra laget.

Team Secret
Efter att ha bytt ut 2 spelare gick Team Secret från att vara det bästa laget i världen till ett av de sämsta. Secret bytte återigen ut en spelare och var tvungen att kvala sig till TI6 som man gjorde relativt lätt. Hur Secret kommer prestera i TI6 är svårt att säga.

Alliance
Ett svenskt lag som spelade bra tidigare i år men presterat mediokert senaste tiden. Tog andraplats i EU-kvalet. Kommer tyvärr inte ta sig särskilt långt i TI6.

TnC Gaming
Filippinskt lag som vann Sydostasienkvalet, kommer nog inte ta sig särskilt långt.

Fnatic
Fick andraplats i kvalet för Sydostasien och kan klart överraska om man tittar på tidigare resultat i år.

 

 

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing