Bettingtips inför China Dota2 Supermajor

Bettingtips inför China Dota2 Supermajor

china dota 2 supermajor betting sidor

China Dota2 Supermajor är ett nio dagar långt evenemang och även den sista majorn av Dota Pro Circuit. 16 topplag sluter upp i Shanghai där 1,5 miljoner dollar och 2250 DPC-poäng står på spel. Turneringen startade den 2 juni och pågår ända till söndag den 10 juni, varav de två sista dagarna spelas framför åskådare i Yuanshen Gymnasium i Shanghai, Kina.

I den här artikeln guidar vi dig genom turneringen ur ett bettingperspektiv. Vilket betyder att du hittar de bästa China Dota2 Supermajor bettingsidorna, tips och industrins mest generösa esport betting bonusar.

Betting med riktiga pengar på China Dota2 Supermajor

[bonustable num=4 orderby=’_as_rating’ tag=’dota2′ ]

För de som är osäkra på vart eller hur man spelar med riktiga pengar på China Dota2 Supermajor så förklarar vi i den här sektionen hur man sätter igång. Innan vi ger oss i kast med att namnge bettingsidor så ger vi här nedanför en förklaring till varför våra utvalda spelbolag är bäst.

Vi är extremt noga med att endast lista spelbolag som innehar spellicens. Detta är viktigt för att kunna garantera en säker bettingmiljö.

Varenda spelbolag du hittar på Esportbets.se tillhandahåller betting på alla väsentliga e-sportturneringar.

Hos vissa av våra partnersidor erbjuds exklusiva bonusar, exempelvis Betway och Arcanebet.

Nu när vi har det avklarat så kan vi ta en närmare titt på vart man kan satsa riktiga pengar på Dota 2 och andra esporter.

Det är främst två spelbolag vi har i åtanke – först har vi Betway, som är en pålitlig källa för esport betting och sedan har vi även Esportsbetting.com, ett nytt spelbolag med stort fokus på esport bets.

Båda av dessa är utmärkta val för betting på China Dota2 Supermajor. Du kommer inte att bli besviken oavsett vilken av de här två sidorna du väljer att bli medlem hos.

Satsa dina skins på China Dota2 Supermajor

[bonustable num=1 orderby=’_as_rating’ tag=’arcanebet’ ]

Det är inte alla som vill satsa sina egna pengar när de börjar med Dota 2 betting. Ett sätt att undvika detta är att istället använda nya betalningsmetoden SkinPay. Och det fungerar som så att du växlar in dina skins mot riktiga pengar.

Ett spelbolag som erbjuder SkinPay är Arcanebet, dessutom kan du få en exklusiv bonus på 150% upp till 1500 kr om du använder bonuskoden EB150. Lär dig mer om det här spelbolaget genom att läsa vår Arcanebet recension.

Turneringsformat

China Dota2 Supermajorn består av två delar – gruppspel och slutspel. Gruppspelet äger rum från 2 juni till 4 juni medan slutspelet körs från 4 juni till den 10 juni.

Gruppspelet
Gruppspelet inkluderar fyra grupper med fyra lag i varje grupp, som gör upp i ett bo3 dubbelelimineringsbracket. De två bästa lagen går vidare till ’upper bracket’ av slutspelet medan det två sämta lagen får kämpa vidare i ’lower bracket’.

Slutspelet
Slutspelet avgörs från 4 juni till den 10e. Däremot är det endast de två sista dagarna som spelas inför en publik i en stor arena. Här är det dubbeleliminering som gäller i bo3-matcher, med undantag för den stora finalen som är en bo5-match.

Kommentatorer & analytiker

Då China Dota2 Supermajor är ett stort event så krävs det många som guidar tittarna genom alla händelser.

Värdar
Paul ”Redeye” Chaloner
Jorien ”Sheever” Van der Heijden

Analytiker
Alan ”Nahaz” Bester
Dominik ”Black^” Reitmeier
Shannon ”SUNSfan” Scotten
Kyle ”Kyle” Freedman
Henrik ”AdmiralBulldog” Ahnberg

Kommentatorer
Loannis ”Fogged” Loucas
Toby ”TobiWan” Dawson
Owen ”ODPixel” Davies
David ”GoDz” Parker
Austin ”Capitalist” Walsh
Andrew ”Zyori” Campbell
Trent ”Trent” MacKenzie

Offsite kommentatorer
Nick ”BreakyCPK” Caras
Brian ”FLUFFNSTUFF” Lee
Dominik ”Lacoste” Stipic
Gabriel ”Lyrical” Cruz

Observatörer
Johan ”Weppas” Westberg
Rikard ”Skrff” Holm Melin

Turneringsfakta

Evenemang: China Dota2 Supermajor
Esport: Dota 2
Datum: 2018-06-02 / 2018-06-10
Plats: Shanghai, Kina
Deltagare: 16 lag
Prispott: 1,5 miljoner dollar och 2,250 Pro Circuit Poäng

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing