Dags för finalen av Dota Pit League Season 4!

Dags för finalen av Dota Pit League Season 4!

dota 2 pit league betting

 

Turnering: Dota Pit League Season 4
Datum: 19-20 Mars
Plats: Split, Kroatien
Prispott: $187,000

Trots att Majorn precis avslutats så har vi redan en ny turnering med 8 topplag som kommer mötas i Kroatien 18-19 Mars och slåss om över $187,000. Vi har bland annat Complexity med tre svenskar och Shanghai Major vinnaren Team Secret. Andra lag är OG,EG,Virtus.Pro,Team Empire,Navi, och MVP Phoenix. Sex av dessa lagen spelade nyligen i Shanghai Majorn medans Navi spelar sin första stora LAN turnering och Team Empire kommer med en ny lineup.

Nästa turnering med så här många bra lag kommer inte igen förrän i slutet av April. Eftersom vi har sett hur många av dessa lagen spelat på Shanghai Majorn nyligen så får man en god blick över hur resultaten kommer att bli.

Satsa pengar på Dota Pit League Season 4

Spelbolag
Det finns många spelbolag som erbjuder betting på Dota 2 och vi kan föreslå Bet365 och Betway som är väldigt bra för just betting inom esport och Dota 2.

Bet365
På Bet365 hittar du ofta de senaste turneringarna för Dota 2 och såklart Dota Pit League Season 4. Här finns även andra esporter som CS:GO och League of Legends. Som ny kund f år du en 100% insättningsbonus upp till 1000 SEK

[bonustable num=1 tag=’bet365′ ]

Betway
Betway har ett stort urval av olika espoter att satsa pengar på och här finns givetvis Dota 2 och andra populära spel som League of Legends, Starcraft 2, och CS:GO.

[bonustable num=1 tag=’betway’ ]
Deltagare
Virtus.Pro
OG
Team Secret
Evil Geniuses
Team Empire
Natus Vincere
Complexity
MVP Phoenix

Prispott
$187,000

Spelschema
Lördag 19 Mars

10:45 – Virtus.Pro vs Complexity Gaming
Virtus.Pro har på senaste tiden spelat väldigt mediokert medans Complexity överraskade på Shanghai Majorn med en 5-6 Plats.

13:45 – OG vs MVP Phoenix
MVP Phoenix chockerade alla när de lyckades få en 4:e plats på Shanghai Majorn medans tidigare major-vinnarna OG endast fick en 7-8 plats. Det återstår att se om OG har tittat på MVP och kommit på hur man ska spela mot MVPs push heaviga strat.

16:45 – Team Secret vs Na’Vi
Allt annat än en 2-0 för Secret vore en stor chock.

19:45 – EG vs Team Empire
Team Empire har bytt ut spelare nyligen så man kan inte veta exakt hur bra deras nya lineup kommer spela. EG bör ta matchen 2-0 utan några större svårigheter.

Söndag 20 Mars

10:45 – Semifinal #1

13:45 – Semifinal #2

16:45 – Final

 

 

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing