Dota 2 Bucharest Major 2018 Betting: Speltips & Odds

Dota 2 Bucharest Major 2018 Betting: Speltips & Odds

bucharest major 2018 betting sidor

I den här Bucharest Major 2018 betting guiden får du ta del av nätets bästa esport betting sidor, oddsjämförelse och speltips. Fortsätt att läsa för att ta reda på vart du bettar på Dota 2 Bucharest Major och vilka lag som har störst chans att vinna.

Turneringen håller på mellan 4 och 11 mars i ’Polyvalent Hall” i Bucharest och det är PGLs fjärde major. Det är 16 lag som slåss om prispotten på 1 miljon dollar och 1500 DPC poäng (som används till The International 2018).

Topp 5 Bucharest Major 2018 betting sidor

Det är inte alla spelbolag som tillhandahåller odds för Dota 2 Bucharest Majorn, därför har vi samlat de fem spelbolag som har bäst utbud för turneringen. Varje bettingbolag har dessutom unika bonuserbjudanden, jämför och välj det som du tror passar dig. Är du inte bekant med bettingbolagen sedan tidigare är det bara att du kollar in våra recensioner.

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Odds & spelalternativ för Dota 2 Bucharest Major

Att hitta odds till rätt värde är nyckeln till att bli framgångsrik på esport betting. Är oddsen tillräckligt bra för att satsa pengar eller skins på? Finns det skrällvarningar på någon match? Det finns flera alltså flera saker att ha i åtanke när man bettar.

Vi har redan konstaterat vart man kan betta, så här nedan kikar vi på vilka spelalternativ som finns tillgängliga för Bucharest Major.

Obs: tänk på att odds kan ändras när som helst.

Turneringsvinnare: det här är ett av dem vanligaste spelalternativen och strax efter hittar vi matchvinnare. Här satsar du helt enkelt på det lag du tror kammar hem en turnering. Oftast är det tre eller fyra lag som hör till favoriterna, men oddsen är vanligtvis ändå relativt höga. Så även om du bettar på förhandsfavoriterna har du chans att få schyst utdelning.

Dota 2 Bucharest Major vinnarodds: Team Liquid 3.55, Virtus.pro 4.00, Team Secret 5,25. Oddsen är baserat på utbudet hos Betway esport.

Matchvinnare: att betta på vinnare i en match är både kul och spännande. Om du gör din läxa och har lite tur har du goda chanser att vinna en hyfsad summa. Maximera dina vinster med kombinerat spel, där du kombinerar flera matcher och satsar en slant.

Just nu ligger inga matchvinnar-odds uppe men håll utkik på Arcanebet som garanterat kommer att lägga upp det när det har avslöjats vilka mat som möter varandra i första omgången.

Live-betting: det är med live-betting du verkligen har nytta av dina kunskaper i esport, analysera en match och placera bets medan det är live. Vilket lag får nästa kill eller har goda chanser till en comeback? Titta och var uppmärksam och lägg dina spel baserat på händelser i en match!

Våra rekommenderade spelbolag erbjuder många möjligheter för livebetting på Bucharest Major 2018.

Turneringsfakta

Evenemang: Bucharest Major 2018
Esport: Dota 2
Datum: 4-11 mars
Plats: Bucharest, Rumänien
Lag: 16 lag deltar
Prispott: 1 miljon dollar
Stream: PGL Twitch

Bucharest Major 2018 deltagare

Totalt är det 16 stycken Dota 2-trupper som tävlar i Bucharest Major och åtta av dem gör vidare till slutspelet som börjar 9 mars.

lag bucharest major 2018

De deltagande lagen är:

Evil Geniuses, Team Liquid, Mineski, Natus Vincere, Newbee, Vici Gaming, compLexity Gaming, LGD.Forever Young, Team Secret, Virtus.pro, OG, VGJ.Thunder, Vega Squadron, TNC Pro Team, paiN Gaming och OpTic Gaming.

Våra speltips

Nedanför så listar vi de tre lag vi tror har störst chans att plocka hem hela turneringen. Kom ihåg att det här är våra personliga åsikter och är inga som helst garantier för vinst.

Team Liquid

Odds: Betway 3.55 | Arcanebet 4.50

Team Liquid är verkligen ett vinnande lag och har fem turneringsvinster under 2017. Hittills i år har det blivit en vinst i StarLadder i-League Invitational Season 4 där man mötte LGD Gaming i finalen. I den senaste majorn i Katowice så blev det en tredjeplats som gjorde dem $120,000 rikare och de fick även 225 DPC-poäng. Vi förväntar oss ett supermotiverad Team Liquid i Bucharest eftersom dom var så nära att nå finalen i förra majormästerskapet.

Virtus.pro

Odds: Betway 4.00 | Arcanebet 4.50

Virtus.pro är generellt ett läskigt lag att möta men ett Virtus.pro i form är rena rama skräcken. Att de är i storform har de visat i och med vinsten i ESL One Katowice 2018 där 1 miljon dollar stod på spel, tack vare vinsten fick de även 750 DPC-poäng. Laget som de besegrade i finalen var inga mindre än Vici Gaming med slutresultatet 3-1, så det var en rätt övertygande vinst. Med majorvinsten förra månaden ser vi Virtus.pro som stora favoriter även den här gången.

Team Secret

Odds: Betway 5.25 | Arcanebet 5.00

Team Secret fick nöja sig med en 5-6 plats i majormästerskapet i februari och för den placeringen fick de $50,000 men däremot inga DPC-poäng. Den här skickliga truppen har inte lyckats knipa åt sig några turneringsvinster än så länge i år, men de har i alla fall visat att de kan besegra topplag. De slog bland annat LGD Gaming förra månaden men föll mot fnatic, ett lag som de normalt ska lyckas klå. Team Secret borde kunna ta sig vidare till slutspelet i Bucharest Major 2018 och väl där kan vad som helst hända.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing