Dota 2 Epicenter XL – Bets, Odds & Speltips

Dota 2 Epicenter XL – Bets, Odds & Speltips

epicenter xl betting

EPICENTER XL Moscow är den första majorturneringen någonsin att ta plats i Ryssland. 12 stycken topplag i Dota 2 deltar i den här tävlingen som sponsras av Valve där 1 miljon dollar (ca 8,4 miljoner kronor) och 1500 kvalificieringspoäng står på spel. Det är Epic Esports Events som arrangerar hela kalaset som äger rum från 27 april till 6 maj.

I den här artikeln får du bästa sidorna för Dota 2 EPICENTER XL betting, fortsätt att läsa för att ta reda på mer!

EPICENTER XL bettingsidor

[bonustable num=4 orderby=’_as_rating’ tag=’frontp’ ]

Nu till anledningen till varför du är här, att hitta bästa sidorna som erbjuder EPICENTER XL betting. Alla våra rekommenderade spelbolag i den här artikeln täcker givetvis kommande Dota 2 majorn. Olika spelalternativ är tillgängliga, såsom vinnarodds och lag att nå final.

Odds & spelalternativ

Just nu har du tre spelalternativ att välja mellan: vinnarodds, vinnarens region och lag att nå fnial. Odds för matchvinnare brukar dyka upp strax efter att matchups blivit lottade.

Vi börjar med att gå igenom odds som presenteras av Betway och Esportsbetting.com.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i odds.

Vinnarodds

Här lägger du en slant på det lag du anser ha störst chans att plocka hem titeln i EPICENTER XL. Favoriterna är Virtus.pro, som inte kommer som en överraskning direkt då de vann både ESL One Katowice 2018 och The Bucharest Major. Det finns dock några lag som har skickligheten som krävs att slå VP.

Visa aktuella odds hos Betway>>
betway epicenter xl betting

 

Visa aktuella odds hos Esportsbetting.com>>
esportsbetting.com epicenter xl betting

 

Dota 2 Epicenter XL odds hos bet365

Vinnarens region

Har du stenkoll på vilken region som är bäst på Dota 2? I så fall har du i det här spelalternativet chansen att visa upp dina kunskaper. Du kan välja mellan sex olika regioner där Europa och CIS hör till favoriterna. Men Kina och Sydostasien är också starka utmanare med lag som Newbee och LGB Gaming.

Lag att nå final

Satsa på de två lagen du tror går vidare till finalen. Om du får rätt på båda lagen så får du såklart högre utdelning. Är det så att endast ett av dina två val av lag når finalen så vinner du så klart ändå, men summan blir lite mindre. Det här spelalternativet borde inte vara omöjligt att pricka in, vanligtvis så når storlag som Virtus.pro, Team Liquid eller Team Secret finaler i stora turneringar.

Visa aktuella Epicenter XL odds hos bet365>>

Om Dota 2 Epicenter XL

Turnering: Dota 2 Epicenter XL
Datum: 2018-04-27 / 2018-05-06
Esport: Dota 2
Plats: Moskva, Ryssland
Arena: VTB Ice Palace
Prispott: $1,000,000 (ca 8,400,000 sek)
Format: Gruppspel & Slutspel
Stream:

Favoriter att vinna

Dota 2 majors är självklart alltid intensiva med tanke på höga nivån på deltagande lagen. Det är inte jättelätt att tippa en vinnare eftersom det är så pass jämnt i toppen. Här nedanför går vi igenom lagen som ses som förhandsfavoriter i Epicenter XL.

Virtus.pro

Vi är inte förvånade att se Virtus.pro som favoriter den här gången. Deras tidigare resultat talar för sig själv, de vann både ESL One Katowice 2018 och The Bucharest Major som talar för att de är i god form. Däremot gick det inte hela vägen i Asia Championships 2018 som var deras senaste tävling, där blev det ”bara” en tredje plats bakom LGD Gaming och Mineski. Trots att VP är laget att ha ögonen på så blir det långt ifrån enkelt, dom kommer att möta många storlag på vägen.

Betway: 3.55 | Esportsbetting.com: 3.95

Team Secret

Team Secret är i princip alltid med och gör upp om dem riktigt tunga titlarna. Hittills i år har det däremot inte gått vägen och titlarna har därmed uteblivit. Senaste lanet, Dota 2 Asia Championships 2018 fick de nöja sig med en 9-12 placering, verkligen inte vad ett lag av Team Secrets kaliber räknar med. Vill de fortsätta att tillhöra världstoppen så måste de börja leverera och åtminstone ta sig till finaler. Epicenter XL är Team Secrets chans att bevisa att de fortfarande är med och slåss om turneringstitlar. Blir det succé eller kommer de att misslyckas äevn den här gången? Kolla in oddsen här nedan!

Betway: 4.75 | Esportsbetting.com: 4.95

Team Liquid

2017 var ett storslaget år för Team Liquid, de vann inte mindre än fyra stora titlar, däribland The International 2017. Formen verkar dock ha avtagit en del och hittills i år har de endast en stor turneringsvinst. Epicenter XL blir en oerhört viktig turnering att prestera i, inte bara för prissumman utan även de viktiga DPC-poängen inför The International 2018.

Betway: 4.75 | Esportsbetting.com: 4.30

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing