Dota 2 Manila Major Komplett Bettingguide

Dota 2 Manila Major Komplett Bettingguide

 

Dota 2 Manila Major Komplett Betting Guide

Turnering: The Manila Major 2016
Datum: 3-12 Juni
Plats: Manila, Filippinerna
Prispott: $3,000,000

Den tredje och sista majorn innan TI5 är snart här med gruppspel som börjar 3 Juni. Detta kommer garanterat bli den mest spännande majorn då lagen inte bara slåss om en enorm summa pengar, men även en inbjudan till The International 5 senare i år. Vi har gamla favoriter som Natus Vincere och Alliance som äntligen spelar i samma turnering igen. Kina kommer försöka slå tillbaka mot Väst efter den pinsamma Shanghai-Majorn där inga Kinesiska lag lyckades ta sig till topp 8. Vi kommer även få se Team Secret och Evil Geniuses efter att båda bytt ut spelare och underpresterat dem senaste månaderna.

Schema, Grupper och Format

Gruppspel – Juni 3 – Juni 4

  • Fyra grupper med fyra lag i varje grupp
  • Alla matcher är Bäst av 3 med dubbel-eliminerings format
  • Topp två lag från varje grupp går vidare till övre halvan av slutspelen
  • De två nedre från varje grupp går vidare till den lägre halvan

Slutspel – Juni 7 – Juni 12

  • Dubbel-eliminerings format
  • Åtta lag börjar i den övre halvan och åtta i den nedre
  • De första två rundorna i den nedre halvan är Bäst av 1, resterande matcher är Bäst av 3 tills finalen som är Bäst av 5

Grupp A: OG, Team Empire, Newbee & CompLexity Gaming
Grupp B: Wings Gaming, Digital Chaos, Team Secret & Natus Vincere
Grupp C: Team Liquid, Alliance, Vici Gaming Reborn & Fnatic
Grupp D: Evil Geniuses, Mineski, MVP Phoenix & LGD Gaming

Spela pengar på The Manila Major 2016

Här på esportsbets.se har vi samlat alla seriösa spelbolag och du kan läsa ingående recensioner om alla spelbolag som erbjuder betting på esport. Dessa spelbolag erbjuder bra säkerhet, bra odds, och stora insättningsbonusar. Nedanför har vi tagit fram länkar till Betway, Unibet, och bet365. Dessa tre spelbolag är alla i toppklass på dessa områden och tar esport och betting på stort allvar. Om du vill läsa om andra spelbolag så kan du gå till vår huvudsida där vi har recensioner för 11 olika spelbolag just nu.

[bonustable num=3 tag=’dhaustin’ ]

Deltagande lag

12 av lagen blev direkt inbjudna till skillnad från Shanghai där endast 8 lag blev inbjudna. De sista 4 lagen i listan var tvungna att kvala in sig.

Team Secret
Vann Shanghai Major 2016 med en imponerande prestation där de vann 3-1 mot Team Liquid i finalen. I ett överraskande drag så valde Team Secret att byta ut sin mid och offlane spelare mot EG spelarna Arteezy och Universe. Sen dess har de spelat tre turneringar och placerat sist i två och inte lyckats ta sig ur gruppspelet i den tredje. Vi har sett Team Secret i en liknande situation innan Shanghai Majorn där laget inte spelade särskilt bra i början, men vann sedan majorn. Räkna absolut inte ut Team Secret.

Team Liquid
Team Liquid har haft en imponerande säsong med en andreplats på Shanghai Majorn och ESL One Manila. För några veckor sedan vann de EPICENTER som var fyllt med topplag. En av favoriterna att ta hem hela turneringen.

Evil Geniuses
Efter att ha förlorat två av sina bästa spelare till Team Secret har Evil Geniuses fått kämpa hårt. Aui2k och Bulba, deras nya spelare, har svårt att passa in och kaptenen PPD verkar inte kunna hitta en spelstil som passar deras lag och den senaste patchen. Det är inte särskilt sannolikt att EG kommer vinna The Manila Major 2016 och som mest kan vi förvänta oss en topp 8 finish.

MVP Phoenix
Detta Sydkoreanska lag har imponerat stort de senaste månaderna med bland annat en vinst i Weplay Dota 2 League tidigare i Maj. Vi har inte sett MVP spela mot de starkare lagen på ett tag, men MVP har visat sig kunna slå lag som Empire, Navi, och EG.

Wings Gaming
Ett Kinesiskt lag som vann ESL One Manila 2016 i april. För några dagar sedan vann de The Summit 5 kvalet och besegrade flera av de bästa Kinesiska lagen. Kinas Dota 2 scen har varit ostabil ett tag nu där lag byter vinster med varandra i alla turneringar så det blir intressant att se hur Wings kommer att prestera.

Vici Gaming Reborn
Blanda inte ihop Vici Gaming Reborn med Vici Gaming som är ett annat Dota 2 lag under samma organisation. Ett av de starkaste lagen i Kina just nu, men har nyligen förlorat mot flera andra lag som LGD och Wings. Är svårt att säga hur laget kommer prestera då det har varit så blandade resultat i regionen.

Fnatic
Det bästa laget i SEA regionen efter MVP Phoenix. Fnatic har visat bra resultat mot andra lag i Sydost Asien. Man har däremot svårt mot de bättre lagen från Väst och Kina. Bytte nyligen ut sin supportspelare.

OG
OG är ett konsistent topp 8 lag som alltid besegrar lag som Navi, Complexity, Alliance m.fl. När det kommer till andra topp 8 lag så kan OG vara väldigt inkonsistenta och man vet aldrig om de kommer vinna eller förlora. Du kan garanterat förvänta dig en topp 8 finish för detta lag.

Complexity Gaming
Ett av två lag som representerar Nordamerika, även om de bara har 2 spelare från NA. Complexity är ett lag med otrolig talang och om de spelar sin bästa dota kan de vinna mot vilket lag som helst. Tyvärr så är det sällan man ser dem i toppform, Complexity kan mycket väl hamna i topp 8, men även i botten.

Alliance
Alliance är ett svenskt lag som tidigare i år vann två turneringar efter att ha varit snabba med att hitta en spelstil till den nya patchen då. Sen dess har man drabbat av ett antal förluster och mediokra placeringar i alla turneringar. Två veckor innan Majorn anlitade Alliance dota 2 veteranen SyndereN som Coach, det återstår att se om han har tillräckligt med tid för att förbättra deras spelstil innan majorn.

Natus Vincere
Det överlägset mest kända Dota 2 laget som en gång regerade Dota 2 scenen. När deras kapten Puppey lämnade 2014 blev det svårt att täppa till hålet som han lämnade. Man har spelat väldigt dåligt och kvalat till väldigt få turneringar. Det ser dock ljusare ut för Natus Vincere efter att ha visat stor förbättring de senaste månaderna. Har fortfarande svårt att besegra andra topplag.

LGD Gaming
Har bytt vinster med andra Kinesiska lag och vi har inte sett några framträdande på den internationella scenen på länge. Svårt att säga vart LGD kommer placera.

Digital Chaos
Det andra laget från Nordamerika. Digital Chaos var snabba med att rekrytera w33 och Misery efter att de blivit sparkade från Team Secret. Är ett väldigt nytt lag och endast en spelare är från Nordamerika. Vi har inte sett mycket men Digital Chaos har visat sig kunna besegra rivalerna Complexity konsistent.

Newbee
Vann 21 matcher i rad nyligen med vinster i både Kina och internationellt. För en kort stund såg Newbee ut att vara oslagbara men blev tillslut besegrade av Team Liquid i EPICENTER finalen tidigare i månaden. Förlorade mot Wings Gaming för några dagar sedan, annars har vi inte sett mycket mer från Newbee sen EPICENTER. Kan klart vara en av favoriterna att vinna majorn.

Team Empire
En gång det bästa laget i CIS regionen, men nu har man fått kämpa hårt efter att ha bytt ut hela rostern med nya spelare. Vi har sett lite från Empire internationellt med förluster mot både EG och Team Liquid.

Mineski
Det enda laget som representerar Filippinerna och kvalade in sig i SEA kvalet. Finns inte så mycket att säga om Mineski, kommer mest troligt åka ut först.

 

 

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing