Dota 2 Manila Masters – Här Är Hetaste Oddsen

Dota 2 Manila Masters – Här Är Hetaste Oddsen

dota 2 manila masters 2017

Med åtta topplag och en prispott på över 2 miljoner SEK så kommer The Manila Masters bli en vårens hetaste turneringar. Bland lagen hittar vi giganter som Evil Geniuses, OG, Newbee och Team Faceless. Speljätten bet365 – som är en av de äldsta aktörerna i spelindustrin – kommer att erbjuda enastående odds för varenda match. För dig som spelar på Dota 2-odds så kan du förvänta dig flera möjligheter att kamma hem storkovan.

bet365 har länge legat i framkant för betting på esport och kommer erbjuda både vanliga- och specialodds för The Manila Masters. bet365 erbjuder just nu en ofattbar insättningsbonus på 100% upp till 1000KR! Det är få seriösa spelbolag som förärar sina kunder med en så stor bonus.

bet365 kommer erbjuda ett unikt speltillfälle för alla sina kunder: Vilken region som kommer vinna Turneringen. Är du kluven mellan OG och Secret? Då kan du spela på Europa och få 2.25 gånger insatsen! Ett sånt här spektakulärt tillfälle kommer du inte hitta hos andra spelbolag. Man förstår att kunder vill ha flera möjligheter när de spelar på esport och på den fronten har man onekligen levererat.

Kiev-majorn är bara några veckor bakom oss och resultaten där kommer kraftigt påverka oddsen för Manila Masters. Med en sommar fullproppad av turneringar och The International 7 så förväntar sig experterna förvrängda odds för favoriterna – något vi har sett tidigare på bland annat Starladder och Dotapit S5. Som exempel kan vi titta på OG som ger 2.75 gånger insatsen, medan deras största hot EG ger hela 4.33.

Favorittippade OG förutspås vinna turneringen vilket knappast är konstigt om man tittar på deras tidigare resultat. På bara två år har OG cementerat sig som det mest dominerande Dota 2-laget någonsin. En skrällförlust för det historiska laget är dock inte helt osannolikt om man tittar på tidigare resultat mellan majors – där de har fått nöja sig med andra och tredjeplatser.

Eftersom turneringen spelas i Asien så kommer flera av Asiens kolosser att delta. Vi hittar både Invictus Gaming och Newbee som har visat sig vara ett stort hot för de västerländska lagen. Det är dock en stor klyfta mellan de två kinesiska lagen – På bet365 ligger oddsen för en IG-vinst på 3.75 och hela 13.00 för Newbee.

Det är såklart inte bara topplag som deltar utan vi kommer även få se Team NP, Team Faceless. och nykomlingarna Clutch Gamers. Clutch Gamers lyckades kvala in genom ett exklusivt kval för Filippinerna. Vi har aldrig sett dem spela internationellt vilket reflekteras av deras odds som ligger på hela 41.00(!). Team NP har haft en klen start 2017 och har missat flera chanser att kvala sig vidare till större turneringar.

Team Faceless är det mest intresseväckande laget som deltar då man nyligen tog sig till kvartsfinalen under Boston-majorn. Faceless åkte då ut mot OG som vann hela turneringen, och man lyckades fortfarande vinna ett game. Med ett så imponerande resultat kan man tänka sig att Faceless är en av favoriterna inför Manila Masters – men så är inte fallet. Team Faceless odds är ofattbara 41.00! Sådana här fenomenala odds ser man inte ofta; Om du vinner så får du hela 34 gånger dina pengar vilket får ses som en guldgruva.

Hämta bet365s välkomstbonus här, nya spelare får upp till 1000kr att sätta sprätt på! Satsa 100kr OG och bli 300kr rikare!

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing