Dota 2 Shanghai Major 2016 Slutspel

Dota 2 Shanghai Major 2016 Slutspel


Dota 2 Shanghai Major Betting

Turnering: The Shanghai Major 2016
Datum: Mars 2 – 6
Plats: Shanghai, Kina
Prispott: $3,000,000

Shanghai Major Slutspel

Slutspelet börjar den 2 Mars och 16 av de bästa lagen kommer spela i Mercedes-Benz Arenan i Shanghai med plats för 18,000 åskådare. Gruppspelen som spelades under veckan kom med en del överraskningar där både MVP och Fnatic lyckades knipa en topp 2 plats i sina respektive grupper. I bilden under denna text kan ni se hur formatet ser ut för slutspelet. Notera att de 2 första rundorna i lower bracket är Bäst av 1.

dota 2 Shanghai major brackets(Skärmdump: http://wiki.teamliquid.net/dota2/Shanghai_Major/2016)

Satsa pengar på Shanghai Major slutspelet

Vi har listat spelbolagen som erbjuder dig möjligheten att betta på Shanghai Major.

[bonustable num=3 tag=’dota2bet’ ]

Du kan även kolla in vår Dota 2 betting-guide om du är intresserad av att lära dig hur det går till när man placerar bets på Dota 2.

Deltagande lag

Alliance
Det svenska laget har visat imponerande resultat de senaste månaderna och vunnit två stora turneringar på kort tid. Med senaste patchen har Alliance kunnat gå tillbaka till sin gamla spelstil de hade under 2013 då de nästan var ostoppbara. Alliance fick en relativt lätt grupp och det återstår att se om de bättre lagen har en strategi för att stoppa Alliance.

Team Liquid
Team Liquid fick kämpa hårt i sin grupp men det var samtidigt en av de svåraste grupperna om inte den svåraste. Trots detta lyckades TL ta andra plats i sin grupp och möter nu Alliance. Tidigare har de blivit överkörda av Alliance men har nu haft tid att förbereda sig.

MVP Phoenix
Ett lag från Sydkorea som ingen förväntade sig skulle ta första plats i deras grupp. MVP lyckades gå 4-0 i sin grupp och därmed ta första plats i en grupp med storfavoriterna EHOME och Team Secret.

LGD Gaming
Det enda Kinesiska laget som spelar i upper bracket. LGD lyckades nästan vinna över tidigare major vinnaren OG men förlorade 1-2 och fick nöja sig med andra plats i sin grupp.

OG
Vann Frankfurt majorn där de lyckades ta sig hela vägen från början av lower bracket till finalen där de vann. Har visat okej resultat sen dess men ej sett lika starka ut som tidigare. Fick första plats i sin grupp.

Team Secret
Har spelat väldigt dåligt efter senaste patchen och haft svårt att anpassa sig till den nya metan. Lyckades få andra plats i sin grupp efter att ha besegrat EHOME 2-0 och ser mycket bättre ut än vad de gjort tidigare.

Evil Geniuses
Anses vara det bästa laget i Dota 2 just nu och vann sin grupp som förväntat men lyckades förlora ett spel mot Complexity.

Fnatic
Ett lag från Malaysia med legendariska spelaren Mushi. Lyckades besegra Vici Gaming i sin grupp och tog andra plats efter Alliance.

EHOME.cn
Var en av favoriterna inför denna turnering och det bästa laget i Kina men förvånande förlorade de sin grupp efter att ha spelat 0-2 mot både MVP och Secret.

Team Archon
Ett Nordamerikanskt lag som förmodligen är det sämsta laget som deltar i denna major. Gick 0-4 i sin grupp och slutade sist.

Virtus.Pro
Det bästa CIS laget och ett av de bästa i världen. Fick den svåraste gruppen och lyckades besegra Team Liquid första gången men gick tyvärr 2-5 och fick en tredje plats.

Vici Gaming
Var en gång det bästa Kinesiska laget men ligger nu efter både EHOME och LGD och har inte kunnat visa några större resultat senaste månaderna. Gick 1-4 i sin grupp och fick sista plats.

Team Spirit
Ett Östeuropeiskt lag som kvalade till majorn och har tidigare inte vunnit några turneringar eller haft några bra placeringar. Besegrade Vici Gaming 2-0 i sin grupp och fick tredje plats.

Complexity
Ett lag från Nordamerika med tre svenska spelare. Lyckades ta ett spel från EG i gruppen men gick 1-4 totalt och fick sista plats.

CDEC Gaming
Kinesiskt lag som är mest känt för sin TI5-prestation där de slutade på en andraplats men har haft svårt att prestera efter det. Gick 2-4 i sin grupp och hamnade sist.

Newbee
Ännu ett Kinesiskt lag som tyvärr inte kunde nå hela vägen fram i sin grupp och fick tredje plats efter att ha spelat 3-4.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing