ESL One Manila 2016 Betting

ESL One Manila 2016 Betting

 

Esl One Manila Dota 2 Betting

Turnering: ESL One Manila 2016
Datum: 22-24 April
Plats: Manila, Filippinerna
Prispott: $250,000

Grupp A:
Team Liquid 
Complexity Gaming
Wings Gaming
Mineski
Grupp B:
Team Secret

EHOME
Fnatic
Team Empire

Denna vecka möts åtta Dota 2 lag upp i Manila och slåss om $250,000 och även en chans för en invite till nästa major. Förväxla inte denna turnering med Manila Major som hålls 7-12 Juni. Vi kommer få se Team Secrets nya roster med Arteezy och Universe debutera och även EHOME har en ny roster med iceiceice. De andra sex lagen är Team Liquid, Complexity Gaming, Fnatic, Mineski, Team Empire, Wings Gaming.

Team Secret är de stora favoriterna för denna turnering utan tvekan men strax efter att ha vunnit Shanghai Major så byttes 2 spelare ut och vi har fortfarande inte sett nya Secret spela. EHOME plockade upp Vici Gaming duon iceiceice och Fenrir i Mars men vi har fortfarande inte sett dem spela i några stora turneringar, EHOME bör emellertid kunna ta sig ända till finalen. Team Liquid imponerade tidigare i år när de fick andra plats i Shanghai Majorn efter att ha förlorat 1-3 mot Team Secret och förhoppningsvis kan de få revansch den här gången. Vi har även 4 lag som kvalade sig till turneringen men ingen av dessa lag förutom möjligtvis Fnatic är särskilt bra och är inte beprövade internationellt.

Vill du satsa riktiga pengar på esport så kan du finna all information på vår sida där du hittar utförliga recensioner av alla seriösa spelbolag. E-sport har växt något enormt de senaste åren och även då betting på e-sport. Det finns många spännande odds att spela på t.ex vilket lag som kommer att få first blood eller first roshan. Nedan kan du hitta de bästa spelbolagen för svenskar där det erbjuds ett bra utbud av e-sporter,säkerhet, och bonus erbjudande.

Spelbolag

 

Betway
Betway är en av pionjärerna inom e-sports betting och började erbjuda spel på e-sport väldigt tidigt vilket har gjort Betway till ett av de bästa alternativen för betting på e-sport. Du kan därför hitta alla kända titlar som CS:GO, League of Legends, Dota 2, Hearthstone, Starcraft 2, Heroes of the Storm, Fifa osv.

Nya kunder får en 100% insättningsbonus upp till 1000 SEK

[bonustable num=1 tag=’betway’ ]

Unibet
Unibet erbjuder fantastiska bonuserbjudande där svenska kunder får en 200% insättningsbonus upp till 1000 SEK. Du får en stor summa pengar att kickstarta din betting karriär med. Du hittar bland annat e-sport titlar som Dota 2, CS:GO, League of Legends och Starcraft 2 på Unibet.

Som ny kund hos Unibet får du en 200% insättningsbonus upp till 1000 SEK.

[bonustable num=1 tag=’unibet’ ]

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing