Spela på 2017:s första stora eSportshändelse!

Spela på 2017:s första stora eSportshändelse!

Inte ens en vecka in i 2017 och det är redan dags för en enorm Dota 2 turnering där miljontals kronor står på spel. Det är ESL som återigen står värd och denna gång i Genting, Malaysia.

Åtta lag från Väst och Öst deltar och det är en intressant blandning då deras skicklighet varierar stort. Bland annat har vi Wings Gaming, Digital Chaos och Team NP. Det kommer nästan garanterat bli en och annan skräll under turneringen så ESL One Genting 2017 är absolut inte något du vill missa.

Detta kommer även vara den första stora turneringen på patch 7.00! Detta kommer skaka om oddsen rejält och ökar chansen att ta hem storkovan!

Lagen har delats upp i två grupper och totalt kommer 4 lag ta sig vidare till slutspelen.

[bonustable num=3 tag=’frontp’ ]

Grupp A: Virtus.Pro, Fnatic, Newbee, Team NP
Grupp B: Digital Chaos, Execration, Wings Gaming, Warriorsgaming.Unity

Ta hem en storvinst på dessa ESL One Genting 2017 odds!

Tillsammans med Betway och bet365 har vi tagit fram odds för favoritlagen som förväntas vinna ESL One Genting 2017.

Betway och bet365 var tidiga med att erbjuda spel på eSport och erbjuder odds på Dota 2 och andra populära esporter. Här tar man eSport på samma allvar som vanlig sport och du kan förvänta dig odds för alla relevanta turneringar.

Virtus.Pro

Detta Östeuropeiska lag har imponerat stort på senare tid med en vinst på The Summit 6 och en respektabel kvartsfinal under The Boston Major 2016. Många av lagen som gett VP haft problem med deltar inte i ESL Genting vilket bör underlätta för VP.

Betway odds: 2.75
Bet365 odds: 3.00

Wings Gaming

Du som följt Dota 2 ett tag känner nog igen detta namn efter deras framgång tidigare i år när man vann The International 6. Wings Gaming har tyvärr presterat mindre bra under senare tid. Trots detta är Wings Gaming rankade väldigt högt denna turnering då många topplag ej deltar.

Betway odds: 3.80
Bet365 odds: 4.00

Digital Chaos

Efter deras imponerande insats under TI6 så har Digital Chaos försökt bevisa att det inte bara var en lyckträff. Det ser ut som att Digital Chaos har lyckats då de klarade av att ta sig ända till semifinalen under Boston Majorn.

Betway odds: 7.00
Bet365 odds: 8.00

Team NP

Team NP är ett lag som är väldigt lika DC och det är osäkert hur de kommer prestera under turneringens gång. Potentialen att slå ut andra topplag som Wings och VP finns absolut där, och den nya patchen kan enbart gynna NP.

Betway odds: 11.00
Bet365 odds: 13.00

Så påverkas turneringen av den nya patchen

Att Dota 2 får en patch är inget nytt, men den här gången handlar det om den största uppdateringen någonsin. Uppdateringen har fått versionsnumret 7.00 och titeln “The new Journey”
Bland ändringarna hittar vi en ny karta, ett nytt nivåsystem och en ny hjälte. Att gå igenom alla ändringarna hade tagit för långt tid. Vi rekommenderar att du kollar igenom uppdateringen på Dota 2:s hemsida.

Lag som varit mediokra på en tidigare patch kan säkerligen utmana topplagen nu, speciellt så tidigt efter patchen. Detta är perfekt för dig som vill spela på odds då chansen för en skräll ökar markant.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing