The International 2018 Betting

The International 2018 Betting

the international 2018 betting

Startskottet för Dota 2-turneringen The International 2018 (förkortas TI8) går den 15 augusti i Vancouver, Kanada. I TI8 slåss inbjudna och kvalificerade lag om makalösa potten som just nu ligger på 23 miljoner dollar (ca 250 miljoner kronor), totalt är det 18 lag som deltar.

Dota 2 The International 2018 är den åttonde upplagan av tävlingen. Under den gångna säsongen har lagen samlat på sig så kallade Pro Circuit Points, som introducerades efter förra årets TI. Dessa poäng avgör vilka lag som får en direktinbjudan till turneringen, istället för som det var tidigare då Valve själva utsåg vilka lag som fick en inbjudan.

Prestige och många miljoner står på spel som banar väg för flertalet spännande matcher att se fram emot. Det här innebär också att spelbolagen kommer att uppdatera sina utbud med diverse TI8 odds att betta på.

The International 2018 betting sidor & odds

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’ti8odds’ ]

Dota 2 TI8 väntas överträffa förra årets upplaga, för varje år har prissumman vuxit och det är fortfarande i särklass det största inom esport. Och för varje år har det blivit allt populärare för spelbolag att erbjuda betting med massvis av spelalternativ. Du kan gissa vinnaren av hela kalaset, spela på matcher, betta på specifika odds (t.ex. first blood, exakt resultat m.m.). Självklart kommer du även att kunna betta live på matcherna.

Vilka vinner TI8?

Inför turneringar i Dota 2 och andra esporter är den vanligaste formen av odds vilket lag som vinner. Här lägger du alltså en slant på det lag du tror kammar hem hela turneringen. Det är inte så lätt att pricka rätt eftesom så många duktiga lag är med, men har du koll på scenen har du goda chanser att fylla på ditt spelkonto.

Spelbolagen med högst vinnarodds för TI8:

ggbet ti8 vinnarodds>>Se aktuella odds för TI8 hos GG.Bet<<

esportsbetting com the international 8 odds>>Se aktuella odds för TI8 hos Esportsbetting.com<<

betway odds ti8>>Se aktuella odds för TI8 hos Betway<<

Spelalternativ för TI8

För att få reda på hur dina spel på vinnarodds gick så måste turneringen såklart spelas klart. Men det finns faktiskt spännande spelalternativ där du får resultat och eventuella vinster betydligt snabbare. Det är inte alla spelbolag som har dessa alternativ i sitt utbud, men hos Betway har du ett gäng olika odds att välja mellan. Kolla in oddsen här nedanför för några exempel på spelsätt för The International 8 som du kan satsa på.

Regionvinnare (Region of Winner)

Vilken region är bäst på Dota 2? Många anser att Kina och Europa är de regioner som har flest topplag just nu. Det är också just dessa som har lägst odds, 2.90 för Kina och 3.10 för Europa. Besitter du kunskapen som krävs för att tippa vilken region vinnarlaget kommer från? Besök i så fall Betway och lägg dina bets.

Top European Team (bäst lag från Europa)

För det här alternativet bettar du på det lag från Europa som du tror klarar sig längst i TI8. Av de europeiska lagen är Team Liquid stora favoriter, spel på dem ger dig 1.35 gånger din insats. Men om du tror OG klarar sig bäst så kan du vinna en fin summa med oddsen 11 x dina pengar.

Top Chinese Team (bäst lag från Kina)

Det här alternativet är samma som ovan, men för lag från Kina istället. Bland favoriterna återfinns välkända lagen PSG LGD och Vici Gaming som av många är tippade att vinna hela turneringen, och inte bara gå långt bland lagen från Kina. Om Vici Gaming tar sig längst så får du tillbaka 5 gånger din satsning.

Best Placed Swedish National (bästa svenska spelaren)

Det här är ett intressant spelalternativ, som vad vi vet, Betway är ensamma om att erbjuda. Det går ut på att du bettar på den svenska spelare som klarar sig längst i The International 8. Här är självklart superstjärnan s4 favorit med 2 i odds. Därefter kan du också välja mellan pieliedie, Pajkatt och Zai. Samtliga spelare är oerhört duktiga och tillhör toppen av Dota2-scenen.

Best Placed Danish National (bästa danska spelaren)

Sverige är inte ensamma i norden om att ha producerat duktiga Dota 2-spelare, för från Danmark finns det en rad världsberömda lirare. Ace från Team Secret får väl anses vara den mest namnkunnige, tätt följd av Cr1t- som lirar för Evil Geniuses tillsammans med s4.

Dessa odds plus en massa andra spelalternativ finns att tillgå i Betways utbud. Dessutom tillkommer livebetting och specialbets på specifika matcher under The International 2018. Därför borde du ha koll på utbudet även när turneringen väl har börjat.

Om The International 8

Turnering: The International 2018
Datum: 20 augusti – 25 augusti, 2018
E-sport: Dota 2
Plats: Vancouver, Kanada
Arena: Rogers Arena
Prispott: 250,000,000 kronor
Format: Öppna kval, Regionala kval, Gruppspel, Main Event
Deltagare: 18 lag

Biljettförsäljning och arena

För första gången någonsin ska TI anordnas på kanadensisk mark, där main event spelas i arenan Rogers Arena i Vancouver.

Biljetterna till The International 8 har varit tillgängliga för försäljning sedan 23 mars via Ticketmaster.ca.  Max antal biljetter per hushåll är 5 stycken och du kan välja mellan vardagsbiljett eller finalbiljett. Där vardagsbiljetterna för 125 CAD ger dig tillträde till Rogers Arena under de första dagarna av main event (20-23 augusti), medan finalbiljetterna är något dyrare (250 CAD) och gäller under sista dagarna av turneringen (23-25 augusti).

Streaming

Kan du inte vara på plats går det utmärkt att kolla direkt på nätet, för en så komplett upplevelse som möjligt rekommenderas att köra ett Battle Pass. Du kan köpa olika nivåer av Battle Pass där 25% dessutom går direkt till prispotten av TI2018.

Speltips inför The International 2018

Det kommer att bli en stenhård kamp om den åtråvärda trofén i The International 2018. Hela världens topplag kommer att vara på plats i Kanada och göra upp om den sinnessjuka prispotten som just nu ligger på 250 miljoner kronor.

Det är framför allt tre lag som har imponerat hittills i år och som många ser som favoriter inför årets TI. Vi har tagit tempen på förhandsfavoriterna här nere, baserat på bland annat nuvarande form och tidigare turneringsvinster.

Med reservation för ändringar i oddsen.

Team Liquid

Team Liquid har en fantastisk säsong bakom sig och det märks på alla Pro Circuit Poäng de har samlat på sig, det är bara Virtus.pro som är snäppet bättre poängmässigt. Idag består laget av MATUMBAMAN, Miracle-, MinD_ContRoL, GH, KuroKy och coachen Heen. Team Liquid vann förra årets upplaga av The International och har fortsatt att leverar i samma stil och är därför ännu en gång att plocka hem trofén. Bland deras framgångar i år ser vi en förstaplats i China Dota2 Supermajor och en andraplats i EPICENTER XL.

Odds: GG.Bet 4.00 | Esportsbetting.com 4.65 | Betway 4.00

Virtus.pro

Virtus.pro fick nöja sig med en 5-6-plats under förra årets The International, men efter det har det gått lysande för laget. Enbart i år har det blivit tre stora turneringsvinster, bland annat vann man ESL One Birgmingham 2018 och The Bucharest Major. Och senast i juni nådde man finalen i China Dota2 Supermajor där man föll mot Team Liquid. Även om VP torskade mot just Team Liquid nu i sommar så undrar vi om inte Virtus.pro ändå är något större favorit än Liquid inför TI2018. Hur som helst blir det en tuff kamp mellan just dessa lag och även PSG.LGD som är kinas överlägset bästa lag just nu.

Odds: GG.Bet 3.50 | Esportsbetting.com 4.05 | Betway 4.25

PSG.LGD

Sist ut bland favoriterna har vi PSG.LGD från Kina, med undantag för spelaren xNova som är från Malaysia. Deras bästa resultat för The International återser vi år 2015 där de slutade på en imponerande 3:e plats, och förra året hamnade de på en 4:e plats. PSG LGD har fortsatt att imponera, speciellt de senaste få månaderna där det har blivit två turneringsvinster. Där EPICENTER XL sticker ut med tanke på att man besegrade favoriterna Team Liquid. Med detta har LGD visat att man på riktigt är med och utmanar om dem riktiga tunga titlarna och det ska bli spännande att följa dem i årets TI.

Odds: GG.Bet 3.50 | Esportsbetting.com 4.35 | Betway 4.25

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing