Hämta din bonus hos Arcanebet

Hämta din bonus hos Arcanebet

arcanebet nyhet

Vi är stolta att kunna presentera vårt nya samarbete med Arcanebet som är ett nytillskott i världen av esportbetting. Spelbolaget grundades så tidigt som i år men har redan byggt upp en bettingsajt som erbjuder kolossala mängder esport-odds. I deras bibliotek av spel hittar du bland annat CSGO, Dota 2, Heroes of the Storm, Overwatch, Vain Glory, Halo och mycket mycket mer.

Hos Arcanebet är det inte bara utbudet som imponerar, man bjussar även alla nya spelare på en fet bonus. Den här exklusiva bonusen fyller på ditt spelkonto med 2250 kronor extra om du nyttjar erbjudandet fullt ut. Använt vår bonuskod EB150 för att aktivera din bonus.

Så här aktiverar du din Arcane bonus

Den makalösa bonusen är på 150% på din första insättning upp till 1500 kr. Det innebär att du får 3750 kr totalt att betta för om du tar till vara på erbjudandet till fullo.

Följ dessa steg för att hämta bonusen:

  1. Besök Arcanebet via vår sajt
  2. Öppna ett konto
  3. Använd koden EB150 vid din första insättning

Bonuspengarna måste omsättas 12 gånger innan uttag är möjligt. Du har gott om tid på dig att omsätta bonussumman, närmare bestämt 90 dagar.

När du är klar är det bara att börja, vi kan tipsa om csgo betting som det dagligen bjuds matcher och flera turneringar i. Annars kan du alltid utforska de 13 andra esporterna som finns att välja och vraka mellan.

Bitcoin och Skins som betalningsmetod

Arcanebet introducerar nya betalningsmetoder för alla gaming-älskare. Visst är vi många som tidigare bettat och vunnit dyrbara skins. Det som du gör på den här bettingsidan är istället att du växlar in dina skins mot pengar. När du väl ska föra över skins till ditt spelkonto så sker en automatisk försäljning och istället har du pengar du kan använda när du lägger dina spel.

Bitcoin blir allt vanligare som valuta och Arcanebet är ett av dem första spelbolagen som godkänner det som valuta vid betting.

[bonustable num=1 tag=’arcanebet’ ]
[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing