Lanserat esportsbets24.com

Lanserat esportsbets24.com

Nu lanserar vi Esportsbets24

esportsbets24 skärmdump

I och med vår lansering av Esportsbets24 är vi nu även tillgängliga på den internationella marknaden. Vi har som mål att vara den främsta källan för information om spel på e-sport, oavsett om man är nybörjare eller mer erfaren inom betting. Hos oss hittar du alltid de senaste nyheterna om e-sport, information om odds, recensioner av spelbolag, bettingguider till samtliga stora spel: Counter-Strike: Global Offensive (CSGO), League of Legends (LoL), Dota 2, Starcraft 2, Hearthstone och Heroes of the Storm (HotS).

De senaste åren har vi sett ett ökat intresse för spel på e-sport. Samtidigt är det snålt med vettiga guider som hjälper en att komma igång. Därför vill vi, med vår långa erfarenhet inom gaming och gambling, vara det självklara valet när man vill testa e-sportbetting.

En ny undersökning av Newzoo (14 mars, 2017) visar att ekonomin inom e-sport kommer att växa med 41% till 9 miljarder svenska kronor år 2017. Allt eftersom industrin mognar och vi ser fler lokala evenemang, ligor och försäljning av mediarättigheter förväntas genomsnittliga intäkter per fan växa till $5.20 år 2020.

Den siffran är fortfarande mycket lägre än populära sporter som t.ex. basket och NFL. Viktigt att notera är att Newzoo inte har räknat med pengar från betting på e-sport, som faktiskt är det hetaste ämnet just nu enligt Newzoo. Spelbolag ser otroliga möjligheter med e-sport.

Newzoo är noga med att skilja de två industrierna åt. De uppger att betting är klart större än mediarättigheter, sponsorer och intäkter per supporter tillsammans. Som ett exempel nämner de NFL, som genererade 13 miljarder dollar förra året, medan betting och fantasyligor kring NFL drog in runt 50 miljarder dollar.

Eftersom de flesta spelbolagen redan erbjuder bets på e-sport globalt är det möjligt att den industrin är större än själva e-sportekonomin.

esports stats 2017Källa

Besök gärna vår internationella e-sportbettingsajt på www.esportsbets24.com. Eller varför inte länka den till era vänner utomlands? ?

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing