NiP möter EnVyUs i SLTV Starseries XII- finalen [CSGO]

NiP möter EnVyUs i SLTV Starseries XII- finalen [CSGO]

SLTV Starseries XII finals

Då var det dags igen, NiP har nått ännu en final! Den här gången SLTV Starseries XII i Kiev, Ukraina. De som ska försöka att hindra svenska stjärnornas från att lägga vantarna på ännu en titel är fransmännen i EnVyUs. Eftersom EnVyUs kommer direkt från ”upper bracket” så har de fördel med en karta, de har alltså redan 1-0 inför mötet. De båda lagen möttes redan igår, och då blev f0rest och c:o fullständigt utskåpade. Hoppas verkligen på att NiP kan bjuda på mer motstånd denna gång!

EnVyUs är i otrolig form och alltid ett tufft motstånd. För en vinst för svenskarna måste lagets stjärnor Get_Right och f0rest briljera fullständigt. NiP måste stå för en perfekt insats eftersom det franska laget har en speciell förmåga att att utnyttja motståndares misstag.

29 Mars kl 18.00 är satt för matchstart!

Följande spelbolag erbjuder spel på matchen:

[bonustable num=2 orderby=’_as_rating’ tag=’csgomest’ ]

Så gick det för Ninjorna i finalen av SLTV Starseries XII

Det blev revanschläge för NiP i och med att de mötte EnVyUs tidigare under turneringen, då var fransmännen alldeles för starka och kunde enkelt plocka vinsten. Men rivaliteten sträcker sig betydligt längre bakåt i tiden än så. Som tidigare nämnt i artikel började EnVyUs med ett 1-0-övertag eftersom de kom direkt från ”winners bracket”. Direkt uppförsbacke för svenskarna innan matchen ens börjat. Väldigt surt, men så är turneringens regler.

Finalen började på kartan Inferno, som båda lagen bemästrar mycket väl. Äran att starta på den starkare sidan som CT gick till NiP. Där de lyckades få med sig 9 rundor innan det var dags för sidbyte. Spelet som terrorister blev en ren mardröm för svenska laget, inte en enda runda vann de. Allt handlade om EnVyUs som ångade på och stängde matchen 16-9. 2-0 i kartor därmed ett faktum.

Vid det här laget är förmodligen inte NiPs energi på topp. De sitter i en oerhört jobbig sits och att vända ett sånt här läge mot ett av världens bästa lag blir inte lätt.

Cache inleds och det är sista chansen för ninjorna att hålla sig kvar i matchen. Knivrundan går till EnVyUs som väljer att starta som CT, sidan med ett visst övertag. Fransmännen vann även pistolrundan, NiP verkar ha svårt att vinna de viktiga rundorna. Plötsligt drabbas matchen av ett långt avbrott pga tekniska problem. När matchen återupptas är det fortsatt EnVyUs som sätter skotten.

Svenskarna lyckades reducera till 1-3, men bättre än så blev det inte då franska sidan drog ifrån till 10-1. Slutet känns nu nära för NiP och kartan slutade med total lekstuga för EnVyUs som snabbt kunde vinna med 16-2.

Prisfördelning
1) Team EnVyUs – $18,000
2) Ninjas in Pyjamas – $9,000
3) Team SoloMid – $5,000
4) Titan – $3,000
5-6) Na’Vi – $1,500
5-6) Virtus.pro $1,500

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing