Orbit och Property slåss om ungefär 60 000kr [CSGO]

Orbit och Property slåss om ungefär 60 000kr [CSGO]

dustin march madness 2015

Nu på lördag (28 mars) är det dags för de svenska topplagen Orbit och Property att stångas. Den efterlängtade matchen kommer att spelas i Ericsson Globe, Stockholm. Prispotten består av ungefär 85 000kr, varav vinnaren får 60 000kr. Property med talangfulle Schneider i spetsen får väl ses som favoriter. Men man ska verkligen inte underskatta Orbit som nog ska kunna ge rejält med motstånd.

Kan ni inte vara på plats i Ericsson Globe så se till att i alla fall följa matchen på http://www.twitch.tv/dreamhacktv. Veteranen Slop3 har fått äran att agera kommentator, han har vanan inne så det går nog galant. Han får även sällskap av Devilwalk, ett välkänt ansikte om man har koll på den svenska csgo-scenen.

28 mars
kl 12.00
fri entré
Ericsson Globe, Stockholm

Det är Dustin som arrangerar matchen under event-namnet ”Dustin March Madness” med storföretaget Intel som huvudsponsor. Förra årets Dustin March Madness blev en succé och då var det Starcraft 2 som spelades mellan Team Liquid och Team Acer. I år är det istället CS:GO som spelas i Ericsson Globe inför tusentals hängivna fans.

Sverige har länge utmärkt sig som en stornation inom Counter-strike så den här matchen har potential att bli riktigt underhållande. Konkurrensen är hårdare än någonsin och det är en gyllene chans att se CS:GO i världsklass på hemmaplan.

Eftersom det är fri entré förväntas Ericsson Globe att fyllas, så länge man är minst 15 år är det bara att ta sitt pick och pack och bege sig till Stockholm. Matchens kommentatorer blir Fredrik ”Slop3” Wahlstedt och fd. fnatic-spelaren Jonathan ”Devilwalk” Lundberg.

Laguppställning

Team Property
Andreas ”Schneider” Lindberg
Simon ”Twist” Eliasson
Erik “Zende” Sundeqvist
André “Berg” Kjellberg
Mathias ”Pauf” Köhler

Team Orbit
Alexander ”Skytten” Carlsson
Jacob ”Pyth” Mourujärvi
Max ”Maxie” Lönnström
Jimmy ”Jumpy” Berntsson
Fredrik ”Roque” Honak

Vi på Esportbets.se har tyvärr inte möjlighet att vara på plats, men vi kommer definitivt att följa matchen på Twitch. För inbitna fans är det perfekt att passa på att se elitspelare här på hemmaplan.

 

Uppdatering: Orbit gick segrande ur toppmötet

Något överraskande förlorade förhandsfavoriterna Property. Många trodde att Orbit hade en omöjlig uppgift framför sig när de ställdes mot stjärnorna schneider och twist i Property. Men ännu en gång påmindes vi om varför vi älskar CS:GO som e-sport, det mest oväntade kan alltid hända.

Den första kartan föll på Cache där Orbit började som CT. Deras spel stämde och man lyckades avsluta halvan helt okej med 10-5. Som T blev inte heller några svårigheter för Skytten och gänget och kunde springa iväg med 16-8.

Andra kartan blev en jämnare historia. Trots att Orbit stod för en grym halva som terrorister så lyckades Property ändå jobba sig tillbaka och bjuda på rejäl match. I slutändan var det ändå Orbit som lyckades vinna tack vare storspel från både SKYTTEN och Pyth. Lite av en skräll men ack så välförtjänt.

Rejäl cred till Orbit som bevisade att man aldrig kan räkna bort underdogs!

Statistik från mötet

dustin march madness 2015 stats

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing