BLAST Pro Series Lisbon 2018

BLAST Pro Series Lisbon 2018

blast-pro-series-lisbon-2018-betting

Året avslutas med CSGO-turneringen BLAST Pro Serise Lisbon 2018! Glädjande för alla fans där ute är att det är sex av de bästa lagen den här planeten har att erbjuda som är på plats, inklusive världsmästarna Astralis.

Evenemanget håller på från 14 december till 15 december och deltagarna gör upp om $250,000 i prispengar.

Fortsätt läsa för att ta reda på vilka spelmarknader som är tillgängliga för de som är intresserade av betting på BLAST Pro Series Lisbon 2018!

BLAST Pro Series Lisbon 2018 betting

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Vinnarodds för Blast Pro Series Lisbon 2018

Astralis: 1.9 i odds | Besök GG.bet
Na’Vi: 4.5 i odds | Besök GG.bet
FaZe: 5 i odds | Besök GG.bet
NiP: 8 i odds | Besök GG.bet
MiBR: 11 i odds | Besök GG.bet
Cloud9: 13 i odds | Besök GG.bet

Oddsen presenteras av GG.Bet

Dansklaget Astralis som precis segrade i ESL Pro League Säsong 8 och dessutom fullgjorde sin Grand Slam är inte helt otippat stora favoriter. Övriga deltagare är uppdelade i två läger där Na’Vi och FaZe är de som på pappret har störst chans mot Astralis, sedan har vi NiP, MiBR och Cloud9 som inte är formstarka just nu.

Om Blast Pro Series Lisbon 2018

Turnering: Blast Pro Series Lisbon 2018
Datum: 2018-12-14 / 2018-12-15
E-sport: CS:GO
Prispott: $250,000 (ca 2,2 miljoner kronor)
Plats: Portugal, Lissabon
Arena: Altice Arena
Deltagare: 6 lag
Kartor: Dust 2, Inferno, Cache, Nuke, Overpass, Mirage, Train
Kommentatorer: Anders ”Anders” Blume, Jason ”moses” O’Toole, Henry ”HenryG” Greer, Matthew ”Sadokist” Trivett, Conner ”Scrawny” Girvan, Mohan ”launders” Govindasamy
Experter: Chad ”SPUNj” Burchill, Mathieu ”Maniac” Quiquerez, Christine ”potter” Chi, Auguste ”Semmler” Massonnat
Stream: BLASTProSeries Twitch

Speltips inför Blast Pro Series Lisbon 2018

Schemat för turneringen är redan färdigställt och här går vi igenom de inledande matcherna och vilka vi tippar som vinnare.

En noterbar detalj är att gruppspelsmatcherna som avgörs i bo1-matcher kan även sluta oavgjort, ett resultat som sällan sker och därför är det väldigt höga odds för sådana utfall.

Fredag, 14 december, 2018

Astralis vs FaZe

Spelarna i Astralis är på toppen av sina karriärer och många anser att dansklaget är det bästa i CSGO’s historia. De är nyblivna vinnare av ESL Pro League Säsong 8 och första laget att kamma hem en Intel Grand Slam och därmed bli en miljon dollar rikare. Det som å andra sidan talar för FaZe är att det kanske inte är fullt fokus från Astralis håll inför den här turneringen. Dessutom spelas matchen på kartan Dust2, som passar individuellt skickliga spelare som Niko och Olofmeister. Tror att den här matchen är mer av en slantsingling än vad oddset ger sken av. Jag tippar ändå vinst för Astralis, men förväntar mig en jämn uppgörelse.

Speltips: Astralis vinner

MIBR vs Cloud9

Det är ovant att se en spelare som flusha representera ett lag som inte är med och slåss om turneringstitlar. Cloud9 har en del erfarna spelare, men tyvärr känns de inte alls sammanflätade i nuläget. Men om det är ett lag som C9 ska ha chans att slå inledningsvis i turneringen så är det MiBR, som inte sett vidare starka ut. Men oavsett så är det faktiskt MiBR som är det bättre laget, även fast de ställer upp med inhopparen ’swag’ som tar fer’s plats. Plus att även C9 spelar med en inhoppare, så båda lagen spelar på samma villkor.

Speltips: MiBR vinner

Natus Vincere vs NiP

Som svensk hoppas man självklart på Ninjorna, tråkigt nog har det inte gått särskilt bra för dem. Bästa placeringen senaste tiden var finalplatsen i Blast Pro Series Copenhagen 2018, där man föll mot just Natus Vincere. All statistik ger Na’Vi en fördel mot NiP – fler vinster på Mirage så väl som fler vinster head to head. Det är faktiskt så illa som att NiP har förlorat åtta kartor på raken mot s1mple och hans lagkamrater. Hur gärna man än vill att svenskarna ska vinna så måste man använda skallen istället för hjärtat. Därför är det mest logiska att tippa vinst för Na’Vi.

Speltips: Na’Vi vinner

Astralis vs Natus Vincere

Den här matchen har potential att bli gruppspelets nagelbitare. Natus Vincere har tidigare spelat jämnt mot Astralis på kartan Inferno, i vissa fall även vunnit. Det går inte att ta ifrån danskarna deras favoritskap, men de har nyss vunnit en enorm summa pengar och deras motivation att träna så här slutet av året är kanske inte på topp. Kanske kan det vara en öppning för Na’Vi? Bo1-matcher är dessutom oftast svårtippade. Men i slutändan är det ändå Astralis och det här året har varit deras, därför tror jag att danskarna ännu en gång står som vinnare.

Speltips: Astralis vinner

FaZe vs Cloud9

Man får nog lov att säga att FaZe Clan är inne i en svacka, med förluster mot betydligt sämre lag. Bland förlusterna syns bland annat matcher mot Heroic, mousesports och Liquid. Så sent som i november blev det dessutom en förlust mot Cloud9. Med det sagt är det riktigt synd att Cloud9 lirar med en inhoppare, annars hade man eventuellt vågat sig på ett skrällbet. FaZe är ur form, men är fortfarande tillräckligt duktiga för att vinna över ett Cloud9 som spelar med en ersättare.

Speltisp: FaZe vinner

NiP vs MIBR

På förhand är det här en intressant match-up, kanske den jämnare av inledningsmatcherna. MiBR är knappa favoriter, men med tanke på att man spelar med swag istället för fer kan det bli en svag punkt som NiP kan utnyttja. Ser man bakåt och mötena lagen emellan så står det faktiskt 3-3 med två av dem som gått till övertid. Tar man med detta i beräkningarna så kan det bli en överraskande vinst för Ninjorna här, ett litet minus är att det är Mirage som spelar, som inte är NiP’s starkaste karta direkt. Men anser ändå att NiP har goda chanser att plocka den här kartan.

Speltips: NiP vinner

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing