BLAST Pro Series Madrid 2019

BLAST Pro Series Madrid 2019

600px-Blast_Pro_Series_Madrid_2019

BLAST Pro Series har blivit kända för att leverera fartfyllda turneringar med många matcher i bo1-format. För tillfället har fem av sex lag offentliggjorts varav svenska Ninjas in Pyjamas är en av dessa. Destination den här gången är Madrid i Spanien med start nästa helg, det vill säga 10-11 maj.

Här guidar vi dig i val av bettingsida, jämför odds och så synar vi formen hos samtliga deltagarna, häng på!

Bettingsidor för BLAST Pro Series Madrid 2019

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Val av spelsida är alltid viktigt, för den som är intresserad av att betta på Blast Pro Series Madrid 2019 rekommenderar vår redaktion Unibet och Betway, två av marknadens tyngsta aktörer som tillhandahåller esport-odds.

Vilka har störst chans att vinna i Madrid?

Kikar man på oddsbolag är det enkelt att jämföra vilka av deltagarna som har lägst odds. Som i sin tur betyder att de är favoriter och det blir därför lägst utdelning om de skulle vinna.

Oddsen presenteras av Unibet, klicka här för att se aktuella spel för turneringen.

vinnarodds blast pro series madrid 2019

Att danskarna i Astralis är i topp är kanske föga förvånande, särskilt med tanke på att de slipper sina främsta utmanare Team Liquid. Däremot ställer Na’Vi upp i tävlingen och de har en tendens att vara jobbiga att möta.

Hur stor är chansen att NiP vinner?

Det är tråkigt att behöva säga det, men tyvärr har vi inte höga förhoppningar på våra svenska ninjor. Man är långt efter sina nordiska grannar till söder, cirka 800 poäng skiljer lagen åt i världsrankingen. Det går knappt att minnas när ninjorna senast stod på prispallen, börjar verkligen bli dags att ro hem en ny tävling. Men i Madrid tror vi inte att det är NiP som toppar placeringarna. Vill du ändå chansa på svenskhoppet kan du vinna upp till 10 gånger din insats hos Unibet om de vinner hela kalaset.

Fakta om evenemanget

Turnering: BLAST Pro Series Madrid 2019
Datum: 2019-05-10 / 2019-05-11
Plats: Madrid, Spanien
Prispengar: $250,000 (ca 2,5 miljoner kr) + poäng inför globala finalen med 500k usd i potten
Format: Gruppspel bo1, Final bo3
Deltagare: 6 lag
Kartor: Inferno, Dust2, Mirage, Nuke, Train, Overpass och Vertigo
Stream: https://www.twitch.tv/blastproseries

Analys av favoritlagen

Det är främst tre lag som på allvar är med och gör upp om titeln i Madrid – Astralis, Na’Vi och ENCE. Däremot kan man inte räkna bort varken NiP eller Cloud9, som faktiskt har all potential i världen. Vilket lag som blir det sista att ansluta till startfältet är ännu inte klart.

Här nere kör vi en snabbanalys av Astralis, Na’Vi och ENCE där vi exempelvis tittar på tidigare resultat och dagsformen hos respektive startfemmor.

Astralis

Med ett track record som inget annat lag i CS-scenen är Astralis självklart laget att se upp för i den här turneringen. Man är väl bekant med känslan av att känna sig som vinnare av BLAST Pro Series, man segrade i Lisbon förra året och i mars det här året tog man hem titeln i São Paulo. Dock så fick man bita i det sura äpplet i Miami där man slutade på en femte plats, näst sist alltså. Trots bakslaget senast så ser det ändå ljust ut inför tävlingen i Madrid, största hotet är Natus Vincere med livsfarliga s1mple i spetsen.

Na’Vi

Na’Vi är i fullt godkänd form, vinsten i StarSeries i-League Season 7 borde borde bidra till stärkt självförtroende inför Blast Pro. Av övriga deltagare är det endast Astralis som brukar kunna ställa till det för Zeus och gänget. Men det snabba formatet i den här turneringen kan nog vara till Na’Vi’s fördel, eftersom det vanligtvis är i bo3 som Astralis är som stabilast. Lagets superstjärna s1mple håller oftast hög nivå och är nästan alltid bästa spelaren, så det gäller att även resterande spelare kan göra sitt.

ENCE

Finnarnas fantastiska resa det senaste året har nog få missat, från ett anonymt lag till topp fem i världen. Det betyder att ENCE just nu är bättre än svenska rivalerna NiP och Fnatic, vilket inte har hänt tidigare i CS:GO’s historia. För att ta aktuella formen i beaktning så ser det relativt okej ut, däremot så börjar det bli dags att till turneringsfinaler då det var ett tag sedan sist. De kan definitivt gå långt i Madrid, lagspelet och kämpaglöden  är finnarnas styrka.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing