cs_summit 4 betting

cs_summit 4 betting

csgo-cs-summit-4-2019 betting

Fastän många stora esportklubbar ställer upp i CS_Summit och att 150,000 usd står på spel så är den här turneringen vanligtvis väldigt avslappnad. Allt avgörs i en stor villa i soliga Los Angeles. Inför CS_summit 4 har vi undersökt vilka spelbolag som erbjuder betting på evenemanget.

Vinnarodds för cs_summit 4

Flera av världens bästa lag kommer att samlas i summitvillan för att tävla om prissumman på $150,000. Här inspekterar vi samtliga deltagare och undersöker deras chanser att stå som slutliga vinnare av cs_summit 4. Vi har dessutom inkluderat vinnarodds som vi hämtat direkt från vår samarbetspartner Unibet.

Team Liquid

Superheta Liquid är givna favoriter att segra i cs_summit 4. Det här är dessutom en turnering de är väl bekanta med och som man faktiskt vann i fjolas, så det är bevisligen en tävling man trivs med. Nu får de alltså chans att upprepa bragden, och mycket talar för att de mycket väl kan lyckas. Liquid är nyblivna vinnare av IEM Sydney 2019, därför ska det bli extra intressant att se de spela med det självförtroende som en turneringstitel faktiskt innebär.

Däremot lär det inte bli en dans på rosor, övriga deltagare i summithuset är absolut inte att förringa. I princip alla som är med i årets cs_summit är grymma och en del är dessutom i fantastisk form. Men Liquid har nyss vunnit en viktig tävling och har de bästa spelarna av hela turneringens startfälte, så de är ändå små favoriter.

Vinnarodds: 2.50

ENCE

Efter Team liquid så är det finska ENCE som är klara favoriter i Los Angeles. Precis som Liquid är ENCE i glödhet form. Bara häromdagen tog man förstaplatsen i Blast Pro Series i Madrid där man i finalen gjorde snabb affär av danska världsmästarna Astralis. Vinsten över Astralis gör givetvis att man är extra taggad på att se ENCE spela igen och se vad de kan åstadkomma med i cs_summit. Tidigare har det gått rykten om att Sunny har varit på väg till ENCE, men frågan är om man vill ändra på ett vinnande koncept? Vinsten i Blast Pro Series kan ha fått klubben på andra tankar.

Vinnarodds: 3.50

NRG Esports

NRG är ett svåranalyserat lag. De besitter alla delar som behövs för att skapa ett framgångsrikt lag, skickliga spelare och en duktig in-game-leader. NRG är fortfarande bland de tio bästa lagen i världsrankingen, däremot är det inte soklart att de lyckas hålla sig kvar där. Känslan är att det saknas något som sätter stopp för truppen, visserligen visade de prov på finlir i IEM Sydney 2019. Kanske kan det släppa i cs_summit 4? Om inte, kan nog ändringar inom laget bli verklighet.

Vinnarodds: 6.00

Team Vitality

Det har varit sparsamt med franska turneringstitlar senaste 1-2 åren. Men om det är ett lag som ska ta tillbaka Frankrike till toppen så är det verkligen Team Vitality. Laget har allt som krävs för att plocka på sig titlar – veteranerna NBK- och RpK till nya hungriga talanger som ZywOo och ALEX. Jag tror att formatet i cs_summit passar Vitality som handen i handsken, tack vare turneringens avslappnade stil får individuellt skickliga spelare som ZywOo och NBK stort utrymme att briljera.

Många fruktar sylvassa ZywOo och han är definitivt en av världens bästa AWP:are, bara s1mple är bättre. Om han visar framfötterna i Los Angeles så kan han nog bära laget till minst en finalplats.

Vinnarodds: 6.00

Renegades

Det största problemet med Renegades är att de inte verkar klara av att hålla en jämn nivå. Än så länge är det fortfarande på en plats 10 på HLTV’s rankingslista. Men ända sedan majorn har de inte gjort något väsen från sig, senast i IEM Sydney 2019 såg man oinspirerade ut mot både Ninjas in Pyjamas och mousesports. Jks och Gratisfaction, som annars storspelar, har även de sett omotiverade ut. Därför har jag svårt att sätta en placering för Renegades i den här turneringen, antingen så faller de platt eller så lägger de i en extra växel.

Vinnarodds: 7.00

Ghost Gaming

Nordamerikanska känns som ett snabbt ihopslängt mixlag bestående av före detta framgångsrika spelare. Laget har inte synts till i många internationella sammahang senaste året och dem enda halvimponerande resultaten är 3:e platser i iBUYPOWER Masters 2019 och ZOTAC Cup Masters 2018. Ghost består idag av steel, freakazoid, koosta, WARDELL och neptune, utan att överdriva går det att konstatera att det är tävlingens svagaste trupp. Under CS:GO’s tidigare år såg steel lovande ut, men som många säkert känner till så förstöde han sin karriär genom att lura till sig värdefulla skins i läggmatcher.

Vinnarodds: 21:00

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing