DreamHack Open Tours 2019

DreamHack Open Tours 2019

dreamhack open tours 2019

DreamHack Open Tours 2019, som inte är den största av turneringar, går av stapeln nu i helgen. Precis som i tidigare upplagor av DH Tours är det åtta lag som deltar och gör upp om $100k i prispengar. Följ med i den här guiden för DreamHack Open Tours 2019 betting tips och odds.

Spelbolag för DH Open Tours 2019

[bonustable num=4 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Favoriter i DreamHack Open Tours 2019

Vinnarodds är uppe på många bettingsidor och de verkar ha mousesports som favoriter i år. Dock så är inte vi beredda att hålla med om detta, mousesports är långt ifrån samma lag som de var bara för 4-5 månader sedan. Idag omfattar truppen karrigan, chrisj, woxic, frozen och ropz. Laget har spelat bra i årets säsong av ESL Pro League, men i deras senaste LAN-turnering IEM Sydney 2019 blev det en 5-6-plats. Deras mest minnesvärda segern i Sydney var mot Renegades som man slog med 2-0 i kartor. Hos Betway ger en turneringsvinst i DH Open Tours 2019 för mousesports 3 gånger pengarna.

Vilka vinner DH Open Tours 2019? Här är oddsen

Det finns flera potentiella vinnare bland årets deltagare, starkaste utmanarna om titeln är bland annat mousesports, G2, AVANGAR och Windigo. Eftersom det inte finns en tydlig favorit går det att hitta riktigt schysta vinnarodds, ta del av hela listan här nedan.

Oddsen presenteras av Betway esport:

Mousesports 3.00
G2 4.50
AVANGAR 5.00
Valiance 7.00
Windigo 7.50
FrenchFrogs 21.00
Ghost 21.00
Instinct 34.00

[bonustable num=1 tag=’betway’ ]

Grupper och spelschema

Turneringen sträcker sig från 17 till 19 maj och inleds med ett dubbeleliminerings-gruppspel med ett bo3-format i ”lower bracket”. Slutspelet avgörs med bo3-matcher.

Grupp A:
mousesports, Windigo, Valiance, Instinct.

Grupp B:
G2, AVANGAR, Ghost, FrenchFrogs.

Fredag, 17 maj
11:00 – Mousesports vs Instinct | bo1
12:30 – G2 vs FrenchFrogs | bo1
14:00 – Windigo vs Valiance | bo1
15:30 – AVANGAR vs Ghost | bo1
17:00 – Grupp A vinnarmatch | bo1
18.30 – Grupp B vinnarmatch | bo1

Lördag, 18 maj
10:00 – Grupp A elimineringsmatch | bo3
13:00 – Grupp B elimineringsmatch | bo3
16:00 – Grupp A ödesmatch | bo3
19:00 – Grupp B ödesmatch | bo3

Söndag, 19 maj
10:00 – Semifinal #1 | bo3
13:00 – Semifinal #2 | bo3
17:00 – Final | bo3

Utmanarna om titeln – analys

Många av deltagarna i DH Tours 2019 är jämnbra så det är klurigt att plocka ut favoriter. Men här har vi analyserat de tre trupper som vi tror har störst chans att knipa titeln.

Mousesports

Som tolvor i världen är mousesports det högst rankade laget som ställer upp i DH Tours 2019. Visserligen har mousesports klättrat något på världsrankingen senaste tiden, men vi är personligen inte övertygande om att de är givna favoriter i den här tävlingen. Idag ser deras aktiva femma annorlunda ut än vad den gjorde bara fem månader bak i tiden. Därför kan vi inte vänta oss under från mousesports. Det är mest pga avsaknad av topplag som gör att de är favorittippade den här gången.

G2

Förr var G2 ett lag som ofta tog sig till slutskeden av tävlingar. Men scenen för de franska lagen har ändrats och man har idag inte något riktigt topplag. Men då detta är en tävling av lägre nivå så har G2 nu chansen att åter igen känna sig som vinnare. Kanske kan det också vara vägen för Frankrike att bli en stor cs-nation. En seger för G2 i DreamHack Open Tours 2019 ger en utdelning på 4.50 gånger insatsen hos Betway.

Windigo

Som bubblade har vi valt ut det något anonyma laget Windigo. Trots att det är så högt odds som 7.50 på Windigo som vinnare av DH Tours 2019 så tror vi de kan gå hela vägen. Förra året visade Windigo att de kan besegra topplag så länge deras spel och samarbete stämmer till hundra procent. Idag är de inte i samma form, men eftersom deltagarlistan är något svagare i den här tävlingen ges möjlighet för Windigo att äntligen vinna en turnering.

 

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing