DreamHack Open Winter 2018

DreamHack Open Winter 2018

dreamhack open winter 2018 bettingsajter

DreamHack Open Winter är ett klassiskt LAN-party i Sverige och numera tävlas det även i diverse esportspel och stora prispotter delas ut. I den här guiden går vi främst igenom CSGO där åtta deltagande lag som tävlar om $100,000. Vidare finner du också tips på bettingsidor, oddsjämförelse och speltips.

DH Open Winter 2018 bettingsajter

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Vinnarodds för DreamHack Open Winter 2018

ENCE – 3.75 odds | Besök GG.Bet
OpTic – 4.5 odds | Besök GG.Bet
LDLC – 4.5 odds | Besök GG.Bet
Heroic – 7.5 odds | Besök GG.Bet
compLexity – 8.5 odds | Besök GG.bet
G2 – 9 odds | Besök GG.Bet
x6tence Gaming – 15 odds | Besök GG.Bet
Bravado – 30 odds | Besök GG.Bet

Speltips DH Open Winter 2018

DH Winter är nu för tiden inget tillhålle för tier1-lag, men det är ändå tillräckligt skickliga lag för att göra det till en CSGO-tävling som är både värd att titta och betta på. Bland favoritlagen syns finska ENCE, danska OpTic och internationella LDLC.

ENCE

Helfinska truppen i ENCE bjuds nu på ett utmärkt tillfälle att plocka sin andra turneringstitel på kort tid. Som bekant vann de StarSeries i-League Season 6 och ett förstapris på $125,000 mot Vega Squadron i finalen. Allu och hans lagkamrater stod för en stabil instats igenom hela turneringen och nu inför DH Open Winter 2018 är man favorittippade. ENCE får sällskap av danska OpTic som även de var med i StarSeries. Den gången var ENCE det bätter laget när man slog OpTic i semifnalen.

OpTic

Om det är något lag bland deltagarna i DreamHack Winter som ska kunna spöa ENCE så är det danska OpTic. Däremot har ENCE ett psykologiskt övertag mot OpTic eftersom finnarna vann i deras senaste möte. Men OpTic är nog hungriga efter revansch och det ska bli spännande att se om stjärnorna k0nfig och cajunb kan leverera. Idag är dansklaget rankade som nummer 13 i världen och är därmed nära att klättra upp till topp 10. Dock gäller det i så fall att kunna vinna turneringar av det här slaget.

LDLC

LDLC med nuvarande femma har varit ganska anonyma av sig och inte tagit sig långt i större turneringar. Förr var LDLC ett fruktat lag som ofta tog sig vidare till slutspel. Idag består laget av to1nou, ALEX, AmaNEk, devonuvek och LOGAN, det vill säga en mix av relativt okända spelare. Detta internationella lag får det inte lätt mot motståndare som ENCE, OpTic eller G2. Men en turnering betyder alltid att man blir en erfarenhet rikare och kan göra bättre ifrån sig till nästa gång. Jag tror nämligen att LDLC behöver mer tid tillsammans innan de kan bli ett hot i tier-2-3-turneringar.

Heroic

Sist ut har vi Heroic, här lirar veteranerna MODDII och friberg tillsammans med danska spelarna AcilioN, es3tag och mertz. Framgångarna för det här laget har inte varit märkvärdiga, några topp 3-placeringar i tidigare DreamHack-turneringar är allt man kan skryta med. Fast om man ser till sammanhanget, eftersom DH Winter 2018 inte har några topplag på plats så kan Heroic lyckas väl den här gången.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing