ESL Pro League Season 8 Finals

ESL Pro League Season 8 Finals

esl-pro-league-season-8 betting

Nu när året närmar sig sitt slut har vi inte bara julafton att se fram emot, för den 4 december körs ESL Pro League Season 8 Finals igång. Turneringen spelas ända fram till den 9:e och 16 topplag världen över har tagit sig vidare till slutspelet.

Den här gången är det vårt grannland Danmark som agerar värdland, men tyvärr klarade inget svenskt lag att ta sig vidare till slutspelet.

Men trots att turneringen saknar svenska representanter så kommer det att bli en suverän turnering. Ännu mer spännande blir det om man dessutom satsar en slant på sina favoriter.

Allt om betting på ESL Pro League Season 8 Finals följer här nedanför!

Bettingsajter för ESL Pro League Season 8 Finals

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Vinnarodds för ESL Pro League Season 8 Finals

Astralis –  2 odds – hos GG.bet
Liquid – 5 odds – hos GG.bet
Na’Vi – 6 odds – hos GG.bet
Mousesports – 8 odds – hos GG.bet
NRG – 13 odds – hos GG.bet
MIBR – 13 odds – hos GG.bet

Fler och aktuella odds hittar du hos GG.bet.

På topp ser vi självklart Astralis som är färska vinnare av ECS Season 6 Finals, där de vann över MIBR i finalen med 2-0 i kartor. Trots att MIBR stod för en fin insats i slutspelet av ECS säsong 6 så har de inte lägre än 13 i odds, tror nog att de kan bli farliga i Danmark. Annars ser man även Team Liquid och Na’Vi bland favoriterna, som ofta är de som är med och gör upp om förstapriset i tävlingar.

Om ESL Pro League Season 8 Finals

Turnering: ESL Pro League Season 8 Finals
Datum: 2018-12-04 / 2018-12-09
E-sport: Counter-Strike: Global Offensive
Prispott: $750,000
Plats: Odense, Danmark
Arena: Sparekassen Fyn Arena
Deltagare: 16 lag
Kartor: Dust2, Cache, Nuke, Inferno, Mirage, Train, Overpass
Kommentatorer: Henry ”HenryG” Greer, Matthew ”Sadokist” Trivett, Hugo Byron, Harry ”JustHarry” Russell
Experter: Chad ”SPUNJ” Burchill, Joona ”natu” Leppänen, Jacob ”Pimp” Winneche
Sponsorer: Intel, TRTO, Vodafone, MSI, Logitech G, Betway, Mountain Dew League, paysafecard och ESEA
Stream: Stream 1, Stream 2

Speltips ESL Pro League S8 Finals

Grupperna för ESL Pro League S8 Finals har ännu inte blivit fastställda. Därför har vi så länge analyserat favoritlagen som ställer upp i tävlingen.

Astralis

De danska stjärnorna är just nu kungarna av CS:GO med flera imponerande turneringsvinster det här året – FACEIT Major 2018, Blast Pro Series Istanbul 2018, IEM Chicago 2018 och ECS Season 6 Finals för att nämna några. Med tanke på att de har totalt ägt det här året är det inte konstigt att de är ettor på HLTVs världsranking, hela 389 poäng före världstvåorna Na’Vi. Om danskarna kan avsluta det här året med en vinst på hemmaplan kan man nog säga att senaste 1-2 åren har varit Astralis era.

Team Liquid

Nordamerikanska Team Liquid har samlat på sig ett gäng silvermedaljer under året som gått, det man saknar är vinster. I deras senaste turnering, ECS S6 Finals gick det oväntat kasst och man fick nöja sig med en 7-8-placering. Det vill säga sist av alla lag eftersom endast åtta lag deltog. I slutspelet av ESL Pro League Season 8 blir det ännu högre nivå då mer pengar står på spel och att det är hela sexton lag som ska göra upp. Är det något lag som ska bryta Astralis vinst-streak så är det Team Liquid. GG.bet har satt ett odds på 5 gånger pengarna om Liquid står som slutliga vinnare.

Natus Vincere

I år har Natus Vincere vässat sitt spel flera gånger om och är numera världstvåor. Man har till stor del att tacka s1mple och electronic att tacka för det, som utan tvekan är deras största stjärnor. I princip i varje match syns s1mple i topp på poängtavlan, så om Na’Vi ska kunna utmana deltagare som Astralis och Liquid om turneringstiteln så måste han spela på sin allra högsta nivå. Plus att övriga lagkamrater måste spela sina roller rätt och ge s1mple det utrymme han behöver.

mousesports

Idag är mousesports femma i världen, men som bäst har de även varit uppe och nosat på andraplatsen. Trots att laget ligger bra till i rankingen så måste vi ändå säga att de är något svajiga. Man har ganska nyligen valt att ta tillbaka fd. medlemmen STYKO och gjort sig av med snax. Senaste tävlingen som mousesports vann var i september, då med snax i laget, i finalen slog man nätt och jämnt Liquid med 3-2 i kartor.

NRG

NRG är ett lag från Nordamerika som senaste halvåret börjat göra ett namn för sig själva. Deras mest nämndvärda resultat är deras vinst i cs_summit 3 där man vann över Optic i finalen och blev $63,750 rikare. Dessutom plockade man hem en turnering i Kina, där bland annat TYLOO och Virtus.pro ställde upp. NRGs klart godkända resultat senaste tiden har gjort att de har klättrat upp till en åttonde plats på världsrankingen. Vi tror dock inte att NRG har det lilla extra som krävs för att kamma hem en turnering av det här slaget, däremot är det mer än möjligt att man i alla fall säkrar en plats i slutspelet.

MIBR

Till sist har vi valt att granska MIBR, som har all potential i världen men som ännu inte hittat helt rätt. Men nu när 2018 snart är över har det äntligen börjat ljusna en del för laget. Senast vi såg MIBR i en tävling var bara häromveckan i ECS S6 Finals och där såg truppen äntligen ut att spela som man förväntar sig att spelare som Fallen, Stewie2k och coldzera ska göra. Det räckte inte riktigt hela vägen den gången, man föll i en rätt jämn final mot Astralis. Men det är verkligen ett stort steg i rätt riktning och vi anar att MIBR blir ett lag att se upp för i Danmark.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing