ESL Pro League Season 9 Americas

ESL Pro League Season 9 Americas

esl pro league säsong 9 amerika

Som vanligt är ESL Pro League uppdelat i två divisioner, en i europa och en i amerika, i den här artikeln kommer vi att lägga fokus på den sistnämnda. Den 9:e säsongen startar på fredag och ser sitt slut den 23:e maj. 16 lag ställer upp och slåss om platserna till LAN-turneringen i juni. Här hittar du tips på vilka bettingsidor som täcker ESL Pro League och även en analys av favoritlagen att gå vidare.

Spelbolag för ESL Pro League Season 9 Americas

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ tag=’spelbolag’ ]

Vilket spelbolag är bäst?

Det är en rejäl djungel av spelbolag där ute och det är inte alltid lätt att hitta rätt. I vår lista avgör du snabbt vilka som har bäst utbud och därmed även kan betta på samtliga matcher i ESL Pro Leagues. Kolla även så bettingbolaget har svensk spellicens, då kan du vara hundra på att det är tryggt att spela och att det även är skattefria vinster.

Alla deltagare & grupper

Proffsscenens allra bästa är med i ESL Pro League, men även mindre kända utmanare ställer upp. Totalt är det 16 deltagare i den Amerikanska divisionen med topplag som exempelvis MIBR, NRG, Liquid och Renegades. Se alla deltagare och grupper här nere, plus en genomgång av favoriterna att toppa respektive grupper.

Gruppvinnarna går vidare till slutspelet medan de som hamnar på en 2-3-plats går vidare till den andra omgången där de gör upp om sista platserna till slutspelet i sommar.

Grupp A

eUnited
INTZ
NRG
Renegades

Både NRG och Renegades har varit på uppgång den senaste tiden, så det ska bli intressant att se vilka av de som kniper förstaplatsen. För något av dessa två lagen borde det bli som vinner gruppen, har svårt att tro att NTZ eller eUnited skulle kunna vara ett reellt hot.

Grupp B

compLexity
Ghost
Liquid
Lazarus

Det här är Liquids grupp, på pappret är inget annat lag i Grupp B ens i närheten av deras nivå. Kanske att compLexity kan ställa till det något, men det är väldigt tveksamt. Samtidigt ska det bli intressant att se Swag och steel medverka i en stor turnering igen.

Grupp C

Cloud9
Envy
MIBR

Grupp C har få lag, endast tre deltagare. Den saken gör det ännu lättare för MIBR att gå vidare, tur är väl det eftersom de har hamnt i en ganska rejäl svacka. Kanske kan det stärka deras självförtroende att boka en biljett till slutspelet i ESL Pro League.

Grupp D

DETONA
FULL SEND
Isurus
Denial

Grupp D består uteslutande av Latinamerikanska lag. En svår grupp att sia om då samtliga lag saknar internationell erfaranhet. Personligen skulle jag vara försiktig med att spela på något av de här lagen, om man nu inte har god insikt i den Latinamerikanska CSGO-scenen.

Spelschema för ESL Pro League

När spelschemat för ESL Pro League S9 släpps så lägger vi till det här.

Speltips för ESL Pro League Säsong 9

Ett sätt att läsa på om lag inför matcher är att kolla in speltips. Då och då kommer vi att producera speltips inför matcher som spelas i ESL Pro League. Känner du dig osäker inför ett bet kan du alltid besöka vår sajt och se om du blir något klokare av våra analyser och granskningar inför matcherna. Men glöm inte att speltipsen endast är personliga reflektioner och att det i slutändan du själv som ansvarar för vilka spel du lägger.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing