ESL Pro League Season 9 Europe

ESL Pro League Season 9 Europe

esl pro league season 9 betting

Den 9:e säsongen av den Europeiska divisionen av ESL Pro League sätter fart den 12 april och spelas ända fram till den 23 maj. De 16 deltagarna tävlar om fyra platser till den stora finalen i London i sommar.

I den här guiden kan du enkelt jämföra betting sidor, odds och läsa vår granskning av samtliga grupper. Dessutom har vi plockat fram de bästa bonusarna inför ESL Pro League Säsong 9.

Bettingsidor för ESL Pro League Seaon 9 Europe

[bonustable num=4 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Hur spelar jag på NiP och Fnatic?

Det är två lag från Sverige som ställer upp i den 9:e säsongen av ESL Pro League och självklart rör det sig om Ninjas in Pyjamas och Fnatic. Flera spelbolag kommer att erbjuda bets på båda svensklagen, dels går det att hitta vinnarodds men längre fram kommer du även att kunna satsa pengar på enskilda matcher med dessa lag. Eftersom ligan spelas över många veckor kommer det att vara massor av spelmöjligheter och i utvalda matcher skriver våra tipsters exklusiva speltips.

Alla deltagare i gruppspelet

Gruppspelet under ESL Pro League Season 9 Europe består av fyra grupper med fyra lag i respektive grupp. Gruppspelet inleds den 12 april och pågår till den 23 maj, totalt är det åtta lag som avancerar till slutspelet i juni.

Så ser grupperna ut:

Grupp A
Ex-Space Soldiers
mousesports
North
OpTic

Grupp A är den gruppen liga som inte har en tydlig favorit, många lag är på samma nivå. Space Soldiers och mousesports har båda förlorat viktiga spelare och är därför långt ifrån formstarka. Kanske får man ha North som knappa favoriter i så fall, om man måste välja.

Grupp B
Devils.one
FaZe
Heroic
NiP

Av de två svenska lagen har NiP har mest tur med lottningen. Det enda egentliga hotet är FaZe. Men spontant känns det som att ninjorna har världens möjlighet här att toppa gruppen och därmed ta sig vidare till slutspelet.

Grupp C
Fnatic
G2
Natus Vincere
Windigo

Tufft för Fnatic! Na’Vi, G2 och Windigo är alla duktiga, särskillt de två förstnämnda. Som tur är imponerar Fnatic just nu under StarSeries S7, jätteviktigt för deras självförtroende inför ESL Pro League. Som sagt, värdiga motståndare i gruppen, men inte helt omöjligt att ta första plats.

Grupp D
Astralis
BIG
ex-3DMAX
HellRaisers

Astralis är självfallet givna ettor i grupp D. Kan inte se att något av övriga lagen ska kunna sno den från Astralis. Kan så klart inte vara bombsäker på saken, men de är ändå världens bästa lag och har hamnat i en enkel grupp.

Spelschema

Så fort spelschemat släpps lägger vi till det här.

Speltips för ESL One League Säsong 9

Under säsongens gång kommer våra tipsters att publicera speltips inför utvalda matcher med särskilt fokus på Ninjas in Pyjamas och Fnatic. Våra rekade ger dig som läsare analyser, statistik, odds och annan information som kan komma till hands när du bettar på ESL Pro League. Håll därför koll på vår sektion med speltips där vi kommer att publicera alla analyser inför matcherna.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing