iBUYPOWER Masters 2019

iBUYPOWER Masters 2019

ibuypower masters 2019

Årets första CSGO-turnering (bortsett från Katowice Minors) startar nu i helgen. Några av scenens bästa trupper ställer upp och allting avgörs i soliga Los Angeles med $200,000 i prispengar.

För den som har gått och längtat efter en esport att betta på så är det här ett perfekt tillfälle, bland deltagarna syns världsmästarna Astralis och även svenskhoppet fnatic. Så det blir flera spännande matcher att avnjuta.

iBUYPOWER Masters 2019 bettingsidor

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Vinnarodds – vilka vinner iBUYPOWER Masters?

Samtliga odds presenteras av Mr Green.

Astralis                               1.66 >> Besök Mr.Green
Team Liquid                       5.00 >> Besök Mr.Green
FaZe Clan                           8.00 >> Besök Mr.Green
Fnatic                                  13.00 >> Besök Mr.Green
Cloud9                                17.00 >> Besök Mr.Green
Complexity                         17.00 >> Besök Mr.Green
Luminosity Gaming           21.00 >> Besök Mr.Green
Ghost Gaming                    34.00 >> Besök Mr.Green

Många där ute är förmodligen väldigt hypade inför den här turneringen. Inte enbart på grund av att det är årets första stora tävling, utan även för att den sätter tonen för resten av året och majorn som börjar om drygt en månad.

Föga förvånande är det just danska Astralis som är laget att slå i iBUYPOWER Masters, tippar du Astralis som vinnare har du chans att vinna 1.66 gånger din insats.

En intressant detalj är ändringarna som Team Liquid har genomfört, TACOS har lämnat och istället har Stewie2k tagit plats. Vi kommer att följa tävlingen noga för att se om spelarbytet får en positiv effekt för laget.

Analys inför iBUYPOWER Masters 2019

Som sagt återstår det endast ungefär en månad tills stora majormästerskapet börjar, så iBUYPOWER Masters blir ett utmärkt test för proffslagen att visa vart de står. Vi har analyserat de tre bästa lagen som ställer upp i den här turneringen.

Astralis

Astralis är superlaget som alla pratar om just nu, förra året var deras och de blev även utnämnda till årets e-sportlag 2018. Därför är det självklart att dev1ce och co är favoriter i Los Angeles, oddset är så lågt som 1.66 för vinst. Frågan är om de fortsätter i samma spår eller om de äntligen kan få en utmanare om titeln som världens bästa lag? Ett flertal lag har gjort ändringar i hopp om att ändra på maktordningen i CSGO-scenen.

Team Liquid

Team Liquid, den eviga tvåan, är ett av många lag som ändrat om i sin laguppställningen. TACO har lämnat och istället har man tagit in Stewie2k och iBUYPOWER Masters 2019 blir deras första test. Just Astralis har stått i vägen för Liquid så många gånger att det är svårt att hålla räkningen. Så nog är det Nordamerikanska laget sugna på att ändra på detta, vi får se om Stewie2 blir vägen dit.

FaZe Clan

Många stjärnspelare tar plats i FaZe och under en period såg de ut att kunna utmana om platsen som världens bästa lag. Dock så har de inte levt upp till sin potential senaste tiden och de har halkat ner till en sjundeplats på världsrankingen. Nytt för i år är att Karrigan inte längre är med i startfemman, istället är det AdreN som blir deras femte spelare, än så länge endast på prov. Att spela med en helt ny spelare kan både vara en fördel och nackdel, så man får se hur det ter sig.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing