IEM Katowice 2019 Europe Minor

IEM Katowice 2019 Europe Minor

IEM Katowice 2019 Europe Minor(Bildkälla: Intelextrememasters.com)

Semestertiderna är över och nu väntar ett fullspäckat år med mängder av CS:GO-turneringar. Först ut så här början av året är det självklart fokus på IEM Katowice 2019 majorn som startar i slutet av februari.

Men först ska ett antal Minor-turneringar köras i januari. I den här artikeln tar vi en titt på IEM Katowice 2019 Europe Minor som pågår från 16 januari till den 20 januari. Åtta lag är med och tävlar om två platser till New Challengers av majorn.

Läs vidare för bettingsidor, oddsjämförelse och speltips!

Bettingsidor för IEM Katowice 2019 Europe Minor

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Vinnarodds för IEM Katowice 2019 EU Minor

Mousesports 2.88 | Besök Arcanebet
North 5.34 | Besök Arcanebet
ENCE 5.44 | Besök Arcanebet
Vitality 7.40 | Besök Arcanebet
OpTic 8.89 | Besök Arcanebet
Valiance 11.50 | Besök Arcanebet
Windigo 12.29 | Besök Arcanebet
ex-SpaceSoldiers 15.70 | Besök Arcanebet

Oddsen presenteras av Arcanebet (läs vår recension för mer info)

Obs! det kan förekomma ändringar i oddsen från det att artikeln publicerades.

Startfältet med deltagare håller mestadels jämn nivå, men det är framförallt tre lag som sticker ut: mousesports, North och ENCE. Troligtvis är det två av dessa lag som kniper en plats till IEM Katowice 2019, men man kan aldrig vara helt säker, Vitality och OpTic kan överraska.

Om IEM Katowice 2019 EU Minor

Turnering: Europe Minor Championship – Katowice 2019
Datum: 2019-01-16 / 2019-01-20
E-sport: Counter-Strike: Global Offensive
Prispott: $50,000 + två platser till IEM Katowice Major 2019 (New Challenger)
Plats: Katowice, Polen
Arena: ESL Arena
Deltagare: 8 lag
Kartor: Cache, Dust2, Inferno, Mirage, Nuke, Overpass, Train

Speltips inför IEM Katowice 2019 Europe Minor

Major är det finaste en CS-spelare kan vara del av så det är mycket som står på spel utöver prispengarna.

Så här dagarna innan minorn sätter igång på allvar så har vi granskat favoritlagen från topp till tå. Hur är det med nuvarande formen? Finns det några ändringar i lagen att ta hänsyn till? Det, och annan användbar information tar vi upp i vår analys.

Mousesports

Med tanke på startfältet kliver Mousesports garanterat in med stort självförtroende i den här tävlingen. STYKO är tillbaka, på gott och ont, det positiva är att han har lång erfarenhet av att spela i laget, å andra sidan blev han ju faktiskt bänkad av en anledning. Med det sagt blir det intressant att ”originalfemman” spela tillsammans igen, på pappret ser det i alla fall onekligen bra ut.

ENCE

Finska ENCE gjorde enorma framsteg förra året, de gick i princip från helt osynliga till att idag rankas som nummer tolv på HLTV’s världsranking. Med deras nuvaraned form i beaktning så ser deras chanser att nå main event i Katowice riktiga ljusa ut. För så lite som tre månader sedan segrade man i turneringen StarSeries i-League Season 6, som hade liknande deltagare som i kommande minorn.

Team North

Dansklaget North är långt ifrån sin peak, men eftersom det är en minor där scenens topplag saknas så är de ändå en av favoriterna att boka en plats till huvudevenemanget. Tuffaste lagen som de måste kunna mäta sig med är de två trupper vi redan gått igenom – Mousesports och ENCE. Som tur är så tar sig två lag vidare till huvudturneringen, därför ser vi North som en given kandidat till en av dessa platser.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing