Spelguide inför IEM Katowice 2019 Playoffs: Odds & Betting

Spelguide inför IEM Katowice 2019 Playoffs: Odds & Betting

Katowice-Major-2019-information

Gruppspelet i IEM Katowice 2019 har spelats färdigt och slutspelet sätter fart nu på torsdag den 28 februari. Ninjas in Pyjamas stod för en suverän comeback i sin ödesmatch mot Vitality och säkrade därmed som enda svenska laget en plats i slutspelet.

Många spännande slutspelsmatcher väntar och det inleds med kvartsfinaler på torsdag och fredag. Vårt svenska hopp fick värsta tänkbara motståndare i Astralis, men ska man ta sig lågnt måste man klå de bästa!

Vilka vinner IEM Katowice 2019?

Vilka vinner IEM Katowice 2019? Åtta lag återstår och oddsen har ändrats något sedan turneringen startade. Nedan ser du en sammanfattning av aktuella vinnarodds från Betway.

Astralis 1.50 | Besök Betway
Team Liquid 4.00 | Besök Betway
Natus Vincere 11.00 | Besök Betway
FaZe 17.00 | Besök Betway
MiBR 17.00 | Besök Betway
NiP 41.00 | Besök Betway
Renegades 41.00 | Besök Betway
ENCE 67.00 | Besök Betway

Favoritskapet gällande Astralis har som man kan se inte ändrats sedan gruppspelet. Med tanke på att de imponerade stort, bortsett från ett karttapp mot Renegades, så är det inte så märkligt. Dessutom är största hotet för Astralis fortfarande Team Liquid.

Spelalternativ för IEM Katowice 2019

Majors är det största som finns i tävlingsväg i CS:GO och det är därför också vanligt med fler spelalternativ utöver vinnarodds och matchvinnare. Du kan även spela på det lag du tror når final och specifika bets för samtliga matcher.

Vi rekommenderar bet365 och Betway för betting på IEM Katowice 2019.

Schema & analys

Gruppspelet bjöd på en del skrällar, men överlag så ser deltagarna i slutspelet ut som väntat. Den största överraskningen får man nog säga är Renegades som mot alla odds kämpade till sig en plats genom att bland annat besegra både FaZe och Vitality.

Torsdag, 28 februari

16:00 Natus Vincere vs FaZe
19:30 Team Liquid vs ENCE

Na’Vi mot FaZe är en ganska lurig match och därför också svårtippad, Na’Vi är förhandsfavoriter, men långt ifrån självklara vinnare. Liquid mot ENCE är lite annorlunda, där får Liquid ses som det lag som bör vinna.

Fredag, 1 mars

16:00 Renegades vs MIBR
19.30 Astralis vs NiP

Renegades levererade som sagt under gruppspelet, men nu börjar allvaret och frågan är hur väl de kan spela i en kvartsfinal inför tusentals fans mot MIBR. Hur som blir det ett riktigt spännande möte. Den sista kvartsfinalen, Astralis mot NiP blir ett svårt test för ninjorna, otur att i första slutspelsmatchen ställas mot världsmästarlaget Astralis.

Lördag, 2 mars

16:00 Semifinal 1
19.30 Semifinal 2

Söndag, 3 mars

19:00 Final

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing