StarSeries i-League Season 7

StarSeries i-League Season 7

StarSeries i League Season 7 Bettingsidor & analys

StarSeries i-League Season 7 spelas i Kina, Shanghai och sträcker sig över perioden 30 mars till 7 april med så mycket som 16 deltagare som tävlar om en prissumma på $500,000. Astralis ställer inte upp i den här turneringen så den här gången är det inte självklart vilket lagsom vinner.

Häng med för en genomgång av odds, spelbolag och speltips inför StarSeries i-League Season 7.

StarSeries i-League Season 7 Bettingsidor

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Vilka vinner sjunde säsongen av StarSeries i-League?

Vill du spela på StarSeries i-League? Här visar vi vinnaroddsen från vår utvalda bettingpartner Betway.

Natus Vincere 4.00
ENCE 4.50
MIBR 6.00
FaZe 7.00
Renegades 9.00

Besök Betway för fler aktuella odds.

Som ni kan se så är det framförallt Na’Vi och ENCE som har mest förtroende hos Betway. Även svenska NiP och fnatic ställer upp i tävlingen, men deras halvkassa form gör de inte till favoriter direkt, oddsen är satta på 13.00 om något av svensklagen tar hem titeln i Kina.

Om StarSeries i-League Season 7

Turnering: StarSeries i-League Season 7
Esport: CS:GO
Datum: 2019-03-30 / 2019-04-07
Plats: Shanghai, Kina
Prispott: 500,000 usd
Format: Gruppspel (30 mars – 4 april, 2019), Slutspel (5 april – 7 april, 2019)
Kartor: Cache, Dust2, Inferno, Mirage, Nuke, Overpass, Train
Stream: StarSeries Twitch

Favoriter att vinna

När man ska betta på en csgoturnering gäller det att ha koll på de deltagande lagen. Därför har vi här granskat tre av lagen från topp till tå där vi bland annat kikar på deras form, tidigare resultat med mera. Fortsätt gärna på egen hand att analysera lagen genom att besöka och kolla upp statistik på HLTV och andra esportforum.

Natus Vincere

Högst upp bland favoriterna syns Na’Vi. Senast vi såg de tävla var under IEM Katowice 2019 där de hamnade på en 3-4-plats, ett helt okej resultat med tanke på hur tufft det alltid är i majors. I StarSeries slipper de laget som alla fruktar, nämligen danska Astralis, det öppnar upp turneringen ordentligt och ger Na’Vi en upperlig möjlighet att ta hem ännu en titel. De sakna än så länge en turneringsvinst i år så det skulle verkligen vara välkommet med en förstaplats i Kina.

ENCE

Efter Na’Vi så är det ENCE om de flesta ser som potentiella vinnare i StarSeries. Inte så konstigt eftersom finnarna det senaste året har gjort en otrolig resa, från att vara nästan helt anonyma till att bli det fjärde bästa laget i världen. Man kom på en andra plats i majorn och trea häromdagen i São Paulo. Nu har de säkerligen siktet på guld för en gångs skull och det skulle inte förvån mig och de gick hela vägen den här gången. Det är många duktiga lag som är med i StarSeries, men ENCE hör till några av de hetaste kandidaterna att plocka hem allt.

MIBR

MIBR har några av scenens skickligaste spelare, problemet är att de är ur form just nu. Vad det beror på är svårt att säga, men enligt de själva var fiaskot i São Paulo ett ”wake-up call”. Vi får se vad de kan åstadkomma i StarSeries, trots halvdana insatser senaste tiden så har jag ändå höga förväntningar på den här startfemman. Ett MIBR med självförtroende är ett riktigt underhållande lag att beskåda, och för deras och oss fans skull hoppas jag de hittar rätt nu.

 

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing