The Bucharest Minor 2019

The Bucharest Minor 2019

the bucharest minor 2019 betting

Nu på onsdag äger årets första Dota 2-turnering The Bucharest Minor 2019 rum som sträcker sig från den 9 januari till den 13:e. Vinnaren av turneringen kammar hem $125,00 plus en plats till Chongqing Major som spelas senare den här månaden.

Läs vidare om bettingalternativ och oddsjämförelse för Bucharest Minor 2019 i den här guiden!

Dota 2 Bucharest Minor 2019 bettingsidor

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ tag=’dota2′ ]

Format för The Bucharest Minor

  • 8 lag kvalificerar via regionala kval
  • Två lag från Europa och Kina
  • Ett lag från Nordamerika, CIS, Sydostasien och Sydamerika

Prisfördelning

1. $125,000
2. $75,000
3. $35,000
4. $25,000
5-6. $15,000
7-8. $7,500

Förhandstitt inför Bucharest Minor 2019

Flera framstående lag är i färd att knipa en plats i Chongqing, inklusive vinnaren av senaste The International förra året, OG, som även är favoriter inför The Bucharest Minor 2019. OG hoppas på att spika en plats i ännu en major, men först måste de plocka hem en vinst i Bukarest i helgen.

Om du är sugen på betting på The Bucharest Minor så är OG ett relativt säkert spel som vinnare av evenemanget. Sedan framgångarna förra året är de givetvis taggade att fortsätta i samma spår med att vinna den första majorn för 2019.

Regionerna med de fyra bästa lagen är tveklöst Kina och Europa som väntas hamna i finalen. OG och Ninjas in Pyjamas representerar Europa medan Keen och EHOME härstammar från Asien.

Betting & odds

Nedan ser du officiella vinnarodds för The Bucharest Minor 2019 tagna från Betway:

OG 2.75
NiP 4.00
EHOME 5.25
Keen Gaming 5.25
Gambit 4.3
BOOM ID 20.00
Playmakers 30.00
Team Team 41.00

Förhandsfavoriter i Bukarest

Även om man aldrig kan vara helt säker på vilket lag som tar sig ända till finalen så kan man ändå konstatera att OGs chanser är höga. Efter OG så är det NiP som många tror på inför Bucharest Minorn. Ninjas in Pyjamas har tidigare mött OG under kvalet till den här minorn och baserat på den matchen kan de justera sitt spel för att öka sina chanser att äntligen klå OG.

Underdogs och potentiella skrällar

Många gillar underdogs och det är vid potentiella skrällar det kan bli intressant att betta, eftersom oddsen generellt är högre för såna mer riskabla spel. Båda asiatiska lagen Keen och EHOME har 5,25 i vinnarodds, hög risk men även hög utdelning om spelet går in.

Keen Gaming och EHOME har konsekvent hållt en hög nivå i den inhemska scenen men internationellt har de haft det svårt att hålla samma nivå. Keen Gaming har endast spelat ett fåtal turnering mot de bästa lagen i världen och saknar därför viktig erfarenhet. Men om de kan ta med sig det spel de levererat på hemmaplan till den stora internationella scenen så kan de bli ett hot för övriga motståndare.

Detsamma gäller också för EHOME. De har lyckats hemma i Asien men dessvärre misslyckats i internationella sammanhang. Om de på något sätt kan analysera sitt spel och se vad misslyckandet vid större internationella turneringar beror på så kan de mycket väl göra bra ifrån sig i Bukarest.

Alternativa odds för Minorn

Inte för att oddsen inför The Bucharest Minor väntas ändras särskilt mycket så är det ändå vettigt att hålla ett extra öga på saker som kan påverka oddssättningen.

Förutom vinnarodds finns många andra spelalternativ att välja mellan, Betway har många specialbets du kan placera, som inkluderar:

  • Högst GPM per hero i en karta
  • Längsta karta
  • Vinnarens region
  • Flest kills i en karta

Summering

Det vore inte rättvist att helt bortse lag från andra regioner än Europa och Kina. Men realistiskt sett är det rätt osannolikt att något än de fyra topplagen vinner minorn i Bukarest.

Så för att summera är det klokaste valet att lägga sina spel på något av de lag som förväntas vinna.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing