Aleksey ”ShtanUdachi” Barsukov Vinner Hearthstone Vintermästerskapet 2017

Aleksey ”ShtanUdachi” Barsukov Vinner Hearthstone Vintermästerskapet 2017

hearthstone vintermästerskapet 2017

Aleksey ”ShtanUdachi” Barsukov gick segrande ur mötet mot Frank ”Fr0zen” Zhang i finalen av Hearthstone Vintermästerskapet 2017 i Nassau, Bahamas.

Ryska ”ShtanUdachi”, känd för att vara innovativ när han väljer kortlek satsade den här gången på Miracle Rogue, Aggro Shaman, Pirate Warrior, Reno Mage och Reno Warlock.

Amerikanske Fr0zen var den enda som valde Druidkombinationen Aviana, Kun och Malygos. Något riskfyllt valde han inte någon variant av en Shaman.

Efter vinsten berättar ShtanUdachi att han på senare tid bestämt sig för att spela mer säkert, istället för det tidigare riskfyllda spelet.

Sometimes I think I was taking decks that were creative, and taking risks. And for this tournament I decided to play it very safe.Aleksey ”ShtanUdachi” Barsukov

Han berättade även at than spelade machen trots att han mått dåligt och vaknat med feber flera gånger under natten innan. Matchserien spelades i en rasande fart, trots att det slutade 4-3.

Turneringen i Nassau spelades inte i en arena som annars brukar vara typisk för e-sportevenemang. Istället var det en mindre publik på plats som enklare kunde interagera med spelare. Men efter vinsten kunde ShtanUdachi avslöja att han föredrar mer traditionella e-sportevenemang i stil med Dreamhack Summer.

Båda finalistspelare är sedan tidigare kvalificerade till 2017 Hearthstone Världsmästerskap, tillsammans med semifinalisterna DocPwn från Kanada och SamuelTsao från Taiwan. Ännu är det inte bestämt vart Världsmästerskapet i Hearthstone ska hållas.

ShtanUdachi passade även på att ge tips till nya Hearthstone-spelare:

Watch good streamers and try not to copy other people’s playing algorithms, but try to understand the core concepts of the game.Aleksey ”ShtanUdachi” Barsukov

 

Det spelas tyvärr inte lika många turneringar i Hearthstone som andra e-sporter. Men när det väl äger rum Hearthstone-evenemang brukar Betway och Bet365 vara självklara val om man är sugen på att betta lite. Hos dessa spelbolag hittar ni även titlar som CSGO, League of Legends, SC2 och Dota 2.

Nya spelare välkomnas dessutom med grymma bonuserbjudanden

Betway välkomnar alla nya spelare från Sverige med en 150% bonus upp till 1500KR.
[bonustable num=1 tag=’betway’ ]

Hos bet365 kan du hämta en 100% välkomstbonus upp till 1000KR.
[bonustable num=1 tag=’bet365′ ]

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing