Betting på Heroes of the Storm!

Betting på Heroes of the Storm!

heroes of the storm odds

Nya MOBA-titeln av Blizzard släpps 2 Juni, 2015. Trots att Heroes of the Storm fortfarande endast är tillgängligt som beta spelas det redan turneringar som går att betta riktiga pengar på. Vår förhoppnings är att spelet blir en succé och att det blir en given titel i spelbolags utbud av e-sport.

Heroes of the Storm: Snabbfakta

Precis som många andra moba-titlar spelas Heroes of the Storm 5 mot 5. Om du är nybörjare kan du välja att spela mot datorkontrollerade heroes. Så det är bara att öva på tills du känner dig redo att lira på ”riktigt”. När man startar ett game får man upp en lista med 6 olika heroes, en lista som ändras varje vecka. Men med hjälp av köp in-game kan man få konstant tillgång till sin favorit-hero.

Idag (2017-03-23) finns det totalt 64 heroes att välja mellan i Heroes of the Storm, uppdelat i fyra separata roller: Assassin, Warrior, Support och Specialist. Ett sätt som HotS utmärker sig från andra moba är att det finns 12 kartor. I HotS finns också olika djur att rida på, till exempel: hästar, ödlor och enhörningar. Genom att rida på djur ökar spelarens rörlighet.

Topp 2 Alternativ För Heroes of the Storm-betting

Heroes of the Storm är inte i närheten av lika stort som konkurrenterna Dota 2 och League of Legends. Därför spelas så klart inte heller lika många turneringar. Men när väl större turneringar äger rum så finns odds att tillgå hos våra listade spelbolag nedan.

betway hots logoBetway som var tidigt ute med att inkludera e-sport i sin sportsbook tillhandahåller givetvis även bets på Heroes of the Storm. Hos Betway hittar du även massa traditionella sporter och ett riktigt kul online-casino. Du kommer alltid ha något spännande att betta eller spela på. Dessutom tar det här bolaget hand om sina kunder, svenska spelare får en välkomstbonus på 150% upp till 1500kr. En skön start när du ska spela på HotS.

unibet hotsUnibet är ett av världens tryggaste val för oddsspel. Spela på många vanliga sporter, allt från fotboll till snooker. Och nu för tiden även e-sport, däribland Heroes of the Storm. Det är ett välkänd brand för oss svenskar. Och är du ny kund hos Unibet kan du välja mellan två olika feta bonusar. Antingen kan du få 500% upp till 500kr eller 200% upp till 1000kr, välj det som passar dig bäst.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing