DreamHack Open Anaheim 2020: Betting & Vinnarspel

DreamHack Open Anaheim 2020: Betting & Vinnarspel

DreamHack Open Anaheim spelas 21-23 februari i Anaheim Convention Center och det är åtta lag som gör upp om prissumman på $100,000 (ca 966 411 svenska kronor). Vinnarspel samt matchbetting är redan uppe på bettingsidor som Pixel.bet. Vi på Esportbets.se har tagit en titt på deltagarna som är favoriter att vinna hela evenemanget.

Vinnarodds DH Open Anaheim 2020

 

Oddsen är hämtade från Pixel.bet den 10 februari 2020, de odds som syns i listan kan ha ändrats sedan den här artikeln publicerades.

 

  • Complexity 4,50
  • MIBR 5,00
  • FURIA 5,50
  • North 5,50
  • FORZE 6,50
  • ENCE 7,50
  • G 13,00
  • ENDPOINT 34,00

Till synes har Complexity och MIBR högst förtroende hos Pixel.bet, tätt följt av FURIA och North.

Lagen som väntas vinna

När inga av topp fem-lagen medverkar har nu de lägre rankade lagen chans att ta hem en turneringstitel. Det är dock inget lag som är glasklar favorit!

Complexity

Normalt sett brukar vi vara vana att se en helamerikansk line-up i Complexity. Dagens Complexity är dock betydligt blandat med spelare från USA, Danmark och Bulgarien. Truppen är det 44:e bästa laget i världen enligt HLTV, men det stoppade inte de från att spöa både Astralis och Vitality för bara några dagar sedan. I och med deras heta form är de definitivt en av favoriterna i DH Open Anaheim.

MIBR

En gång i tiden var MIBR laget alla fruktade och såg upp till. Idag befinner sig MIBR i en helt annan situation. Man är inte ens topp 10 i världen längre och de främsta framgångarna förra året var ett antal tredje-placeringar. Men eftersom det här är en något mindre turnering med lägre rankade lag kan de ta sin första turneringsvinst på väldigt länge.

FURIA

I Brasilien ryms det många talanger och en del av dem tar plats i FURIA. Många förknippar i vanliga fall MIBR med brasiliansk CS, men FURIA är numera inte långt efter. Däremot verkar deras nuvarande form vara lite halvdan då man förra månaden torskade mot både Chaos och Gen.G. Det återstår att se om de lyckas att få ordning på spelet lagom till DH Open Anaheim sätter igång.

North

North har gått liknande öde som MIBR. Från att ha varit ett lag uppe i toppen bland de bästa till att nu för tiden vara placerade utanför topp 20. Dagens trupp består av cajunb, MSL, aizy, Kjaerby och gade. En salig mix av unga talanger och mer erfarna lirare. Turneringsvinsterna har uteblivit senaste 2 åren och deras insats i DreamHack Open Leipzig var inte speciellt imponerande. Trots detta är North ett av de bättre lagen som ställer upp i DH Anaheim 2020.

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing