Oddsbonusar och kampanjer under IEM Katowice 2019

Oddsbonusar och kampanjer under IEM Katowice 2019

iem katowice 2019 oddsbonusar

Maxa din spelupplevelse under IEM Katowice 2019 med förmånliga bonusar. Läs vidare och välj det erbjudande som passar dig!

Bästa bonusar under IEM Katowice Major

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ tag=’csgo’ ]

Oddsbonusar & Kampanjer

Eftersom IEM Katowice 2019 är en av årets största händelser så kommer flera bettingsidor följa evenemanget och erbjuda massor av oddsbonusar och kampanjer. Oftast är det nya spelare som får en välkomstbonus i samband med att de blir medlemmar hos spelbolag, men i vissa fall kan även befintliga spelare ta del av erbjudanden. Det här är ett sätt att få in nya medlemmar och få de att spela på IEM Katowice 2019.

Oddsbonusarna som du aktiverar är inte exklusiva för majorn, utan kan användas till hela sportutbuden hos spelbolagen. Men självklart är IEM Katowice en turnering många kommer att spela på, du hittar inget bättre tillfälle än så här att betta på CS:GO. Men innan du hämtar din bonus vill vi även påpeka att det är viktigt att man läser vilka regler och villkor som gäller. I många fall måste du till exempel omsätta bonussumman ett antal gånger. Det kan också vara så att du inte kan spela på odds lägre än 1.40 eller liknande för godkända spel.

Läs mer om oddsbonusar om du är osäker på vilka varianter som finns och vilka krav som brukar medfölja.

Exempel på vanliga kampanjer

Här tar vi upp några exempel på vanliga kampanjer och bonusar som kommer att gå att ta del av under IEM Katowice 2019.

Insättningsbonusar

I princip alla spelbolag på nätet erbjuder insättningsbonusar. Det betyder att om du gör en insättning så kommer du att få en bonussumma. För att ge ett exempel kan det se ut så här:

Ett spelbolag erbjuder nya spelare en 100% bonus upp till 1000 kronor. Detta betyder att om du sätter in 500 kronor så matchar spelbolaget din insättning och du kommer att ha 1000 kr på ditt spelkonto.

Mer om insättningsbonusar

Riskfria spel

Ibland händer det att spelsidor ger nya spelare chansen med riskfria spel. Den här typen av bonus är perfekt för den som vill vara försiktig i början och inte riskera att torska några pengar. Kort så innebär det att du gör en insättning och satsar en summa, om din spelkupong inte går in så får du tillbaka summan du satsade.

Mer om Riskfria spel

Förhöjda odds

IEM Katowice 2019 är en av de hetaste turneringarna inom esport som går att betta på. Därför passar vissa spelbolag på att trissa upp sina odds. Det är självfallet positiv för de som är ute efter stora vinster. Till exempel brukar Betway erbjuda förhöjda odds på utvalda matcher under viktiga evenemang.

Rekommenderade spelbolag under IEM Katowice 2019

En majoritet av de största aktörerna kommer att täcka IEM Katowice. Kolla in listan här nedanför för att se vart du hittar bästa bonusarna:

Betway
Mr.Green
Bethard
Arcanebet
GG.Bet

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing