Rivstarta din vecka med en esport betting bonus

Rivstarta din vecka med en esport betting bonus

Rivstarta din vecka med en esport betting bonus!

Var helgen över för snabbt? Ser du INTE fram emot arbetsveckan? Då kan du rivstarta din vecka med en esport betting bonus!

För att du ska orka med arbetsveckan erbjuder Betspawn en esport betting bonus anpassad för gamers. Bonusen går under namnet ”1337” och den ger dig 100% extra på din första insättning upp till 1337 kronor. Så om du för över 1337 kronor kommer ditt spelkonto att fyllas på med totalt 2674 kronor, en summa som bör räcka veckan ut om du är varsam med dina bets.

Bonusen kan du självklart använda för att spela på esport – spel så som Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends och Overwatch. Men du kan också variera ditt tippande genom att kika in i deras sektion med traditionell sport – Fotboll, Ishockey, MMA med mera.

Erbjudandet gäller endast nya medlemmar och för att aktivera bonusen måste du göra en insättning på minst 100 kronor. Innan du kan göra uttag ska du ha omsatt bonusbeloppet 12 gånger, vinst eller förlust spelar ingen roll, det är insatsen som räknas.

Endast odds som är lika med eller högre än 1.70 räknas med i omsättningskravet. Alla spel under 1.70 odds kommer att dras från dina riktiga pengar.

Fler villkor och regler hittar du på Betspawn.com.

GL&HF!

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing